To bych na 100% bral. Jen jestli to nebude nějaká vestavba.JYRYK píše:Kamarád koupil auto na ND, je v tom vodní bufík. Je tedy možnost, když bude zájemce chtít si to vyzkoušet. Zdá se, že je to kompletní a cena 2-3tic nebo dohoda. Jinak nevim jak to napsat, jo Klatovy. Ale mi to nezkoušeli je to jen info a měl by to zkoušet ten kdo o tom něco ví. A aby ho nemlátil když bude nějaký problem. JYRYK
Zkušenosti s novým Defenderem
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Mám dotaz, stéká mi voda po těsnící gumě v předních pravých dveřích a v předním rožku pak překapává na podlahu a pokračuje vesele po podlaze. Určřitě to není výsada jen toho mýho. Pův. majitel do rohu nalepil 5 cm karimatky, ale nejlepší řešení to asi není. Dále prokapává spojkový pedál, protože mám pod ním na gumě čerstvý mastný fleky. No a do třetice v servisním plánu je měněný motorový. olej vždy po cca 10000 km až u posledního zápisu (47000km), kdy byl De Feek na servisu u Mejznara je doporučena další výměna motor. oleje po 20000km, tedy u 67000km. Tak mám z toho americký fotbal. Před tím vždy po 10 tis. poslední po 20 tis. Je tady někde na netu ke stažení plán, ze kterého vyčtu, co vše je třeba udělat po 60 tis. km, 70tis.km atd? Díky.
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Defender ma predepsanou vymenu oleje po 20 000 km. Pri tezkem provozu 10 000 km.ALF píše:Mám dotaz, stéká mi voda po těsnící gumě v předních pravých dveřích a v předním rožku pak překapává na podlahu a pokračuje vesele po podlaze. Určřitě to není výsada jen toho mýho. Pův. majitel do rohu nalepil 5 cm karimatky, ale nejlepší řešení to asi není. Dále prokapává spojkový pedál, protože mám pod ním na gumě čerstvý mastný fleky. No a do třetice v servisním plánu je měněný motorový. olej vždy po cca 10000 km až u posledního zápisu (47000km), kdy byl De Feek na servisu u Mejznara je doporučena další výměna motor. oleje po 20000km, tedy u 67000km. Tak mám z toho americký fotbal. Před tím vždy po 10 tis. poslední po 20 tis. Je tady někde na netu ke stažení plán, ze kterého vyčtu, co vše je třeba udělat po 60 tis. km, 70tis.km atd? Díky.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
... to rozhodne nerobi iba tvojALF píše:Mám dotaz, stéká mi voda po těsnící gumě v předních pravých dveřích a v předním rožku pak překapává na podlahu a pokračuje vesele po podlaze. Určřitě to není výsada jen toho mýho.

... ale nezufaj jedno pretesnis bude tiect inde

LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Kupuji zásadně kvalitu, proto i olej dostane De Feek velmi dobrý. Na tom neušetřím. Stačí podělit cenu oleje kilometry a cenový rozdíl mezi levným a kvalitním je nepatrný, rozdíl v životnosti motoru je v dlouhodobém horizontu podstaně výraznější..DanoDEF píše:... ono zalezi na prevadzke a kvalite oleja. ak davas lacny tak davaj castejsie. ja napr menim po 20tis ale davam Castrol EDGE 5W30
... ale nie kazdy to tak rata. Ono je rozdiel ak urobis rocne par stoviek km a par desiatok tis km. Ja robim cca 45tis km Defikom...ALF píše:Kupuji zásadně kvalitu, proto i olej dostane De Feek velmi dobrý. Na tom neušetřím. Stačí podělit cenu oleje kilometry a cenový rozdíl mezi levným a kvalitním je nepatrný, rozdíl v životnosti motoru je v dlouhodobém horizontu podstaně výraznější..DanoDEF píše:... ono zalezi na prevadzke a kvalite oleja. ak davas lacny tak davaj castejsie. ja napr menim po 20tis ale davam Castrol EDGE 5W30

- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Dvere prochcavaj a spojkova pompa taky.Mam uz druhou a ta to dela teky ale jen trochu
A abych nezapomel, taky do toho fouka
Honza

Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
-
- Kontaktovat uživatele:
Jéééé, fouká a tečeJenda píše:Dvere prochcavaj a spojkova pompa taky.Mam uz druhou a ta to dela teky ale jen trochuA abych nezapomel, taky do toho fouka
![]()
Honza

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Ano teče, foukáALF píše:Mám dotaz, stéká mi voda po těsnící gumě v předních pravých dveřích a v předním rožku pak překapává na podlahu a pokračuje vesele po podlaze. Určřitě to není výsada jen toho mýho. Pův. majitel do rohu nalepil 5 cm karimatky, ale nejlepší řešení to asi není. Dále prokapává spojkový pedál, protože mám pod ním na gumě čerstvý mastný fleky. No a do třetice v servisním plánu je měněný motorový. olej vždy po cca 10000 km až u posledního zápisu (47000km), kdy byl De Feek na servisu u Mejznara je doporučena další výměna motor. oleje po 20000km, tedy u 67000km. Tak mám z toho americký fotbal. Před tím vždy po 10 tis. poslední po 20 tis. Je tady někde na netu ke stažení plán, ze kterého vyčtu, co vše je třeba udělat po 60 tis. km, 70tis.km atd? Díky.

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
Ano teče, fouká
Naprosto normál stav. L.R. by měli začít dělat spec.oblečení do Defíků. Měli by to být např. pouze levé a pravé poloviny, zimních bund, mikyn atd. Což znamená, kup bundu, rozstříhni ji, ty si nech levou polovinu a tvé drahé dej pravou polovinu a před nastoupením do Defa si to oblečte
Pač ve středu auta vám bude oběma vedro a vot dveří táhne, takže budeš mít na kapse jinovatku
No není to kouzelné
To prostě v jiném autě nezažiješ
[/quote]
Konečně vím od kud pochází označení manželky "drahá polovička". Asi bude mít tu drahší polovinu bundy. V čem všem ještě soudruzi z LR nemají prsty?

Konečně vím od kud pochází označení manželky "drahá polovička". Asi bude mít tu drahší polovinu bundy. V čem všem ještě soudruzi z LR nemají prsty?

-
- Kontaktovat uživatele:
[/quote]
....ještě že je šos a šrajtofle nalevo, ufff to jsem si oddychl.

....ještě že je šos a šrajtofle nalevo, ufff to jsem si oddychl.
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Luboš M. píše:Konečně vím od kud pochází označení manželky "drahá polovička". Asi bude mít tu drahší polovinu bundy. V čem všem ještě soudruzi z LR nemají prsty?
....ještě že je šos a šrajtofle nalevo, ufff to jsem si oddychl.[/quote]
Tak tak

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
alebo fazulovu...ALF píše:Dano, pokud si dáme čočkovou polívku (po slovensky myslím že šošovicu) máme vyhřívaná sedadla i teplovzušné topení v jednom akčním balíčku.DanoDEF píše:... uz tolko nefrflite ...doplnte si Defika o teplovzdusne kurenie popripade o vyhrievanie sedadiel ak nemate.
a nebude Vam zima na prdel.
![]()
![]()

... rozhodne je to menej trvacnejsie nez Webasto.