Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderátor: Miky_CZ
No nástroje je jedna věc a pokud jsi se dobře díval má k tomu i stroje a hlavně know-how své odbornosti která je 70% úspěchu.TomikV píše: 05 pro 2022 23:34No pochopil jsem, že klika praská, protože je křivý blok.komin píše: 05 pro 2022 08:44 Ta kluka ti praskla lebo mas krivy blok, ako chces opravit krivy blok? Das tam novu kluku a ta zase praskne.
A ano řešení jak nato jsem viděl na našem oblíbeném kanálu youtube, kde jedno sympatického Němce a jeho drahou polovičku, potkalo totéž na D3 a docela obšírně, tuším v 5 episodách opravují. Má velkou výhodu, je to nástrojař a spoustu (defacto vše) si toho umí opravit sám. Takže, že to jde již vím. Již jsem jej kontaktoval a je ochotný mi i pomoc, jen je to krapet časově náročnější, Taky nemá moc času. Zatím jsme u toho, že mi půjčí vše, co je k této opravě zapotřebí.
Vím vím, máš pravdu a jak jsem dnes pochopil, po dlouhém rozhovoru s člověkem, který ví o čem mluví, bez opravdové pomoci se určitě neobejdu.habakuk píše: 06 pro 2022 12:04
No nástroje je jedna věc a pokud jsi se dobře díval má k tomu i stroje a hlavně know-how své odbornosti která je 70% úspěchu.
majer1 píše: 22 úno 2023 12:17 Tak jsem si přečetl tohle vlákno, a musím říct si srdcař, optimista.... Přeji ti ať to dopadne jinak než s původním motorem. A osobně bych to nástrojil a prodal někam do aček....
Tiež mám v pláne už pri nasledujúcej výmene dať túto viskozitu oleja...MadTom píše: 23 úno 2023 10:15 Koukal jsi na video od LR Time okolo důvodu proč dávají olej 5W40? Podle mě to bylo hodně hezky vysvětlené.
Základ je dobře mazat (olejem) a to mám tentokrát v plánumajer1 píše: 22 úno 2023 12:17 Tak jsem si přečetl tohle vlákno, a musím říct si srdcař, optimista.... Přeji ti ať to dopadne jinak než s původním motorem. A osobně bych to nástrojil a prodal někam do aček....
Obávám se že nemáš ty reálné informace, podobny problém s motorem, resp s blokem motoru mělo subaru v nafte. A žádný olej na světě tomu nepomohl. Byl to špatně vyrobeny blok motoru..... Umelo se to hryznout i na volnoběh....bohuzel.TomikV píše: 28 úno 2023 09:58Základ je dobře mazat (olejem) a to mám tentokrát v plánumajer1 píše: 22 úno 2023 12:17 Tak jsem si přečetl tohle vlákno, a musím říct si srdcař, optimista.... Přeji ti ať to dopadne jinak než s původním motorem. A osobně bych to nástrojil a prodal někam do aček....![]()
Áčka nepřipadají v úvahu ....![]()
majer1 píše: 28 úno 2023 19:43Obávám se že nemáš ty reálné informace, podobny problém s motorem, resp s blokem motoru mělo subaru v nafte. A žádný olej na světě tomu nepomohl. Byl to špatně vyrobeny blok motoru..... Umelo se to hryznout i na volnoběh....bohuzel.TomikV píše: 28 úno 2023 09:58
Základ je dobře mazat (olejem) a to mám tentokrát v plánu![]()
Áčka nepřipadají v úvahu ....![]()
Co sem slyšel, a vyčetl je na tom tdv6 podobně.
Tady je jediná naděje, že pár aut najezdilo i více km než je u nafty v D3 běžné....
Nicmene je toho napsáno spousty, tak je třeba hledat, ptát se... Když uz do toho člověk dá neskutečný lovaky....![]()