Moderátor: Miky_CZ
Tak jak píše Jirka, lemy stály asi 7 tisíc, a gumy jsou to protektory Mudmax od Tiptyre v rozměru 235/85/16 mají průměr kola 829 mm.Aby se vešly otočené ráfky musel jsem dát ještě 5 cm bodylift a samozřejmě ty plastové lemyMiky_CZ píše:Karel: Na kolik prijdou ty lemy?
Mam ty same disky co ty, taky obracene akorat uz mam prevarene ventilky.
Gumy mas jake? Porad se nemuzu rozhodnout mezi 235/85 a 245/75R16
2 palcovy lift je jasny
Pokud neotočíš ráfky tak se s 235/85/16 vejdeš i bez lemů jen s 2" liftem s tím tu jezdí skoro každá diskoška.Já ten BL nechal dělat, protože další etapou vývoje mají být výměna převodů a kola aspoň 35" a to otočení ráfků bylo takříkajíc vedlejší produkt, který vylepší boční náklony.Miky_CZ píše:do bodyliftu sem moc jit nechtel takze pravdepodobne zvolim 245/75R16 to by se snad vejit mohlo
melo by to byt aji setrnejsi k difum ne?
Pokud to máš na i na denní ježdění je to rozumné řešení u mě je to jiný případMiky_CZ píše:ty otocene rafky tam pujdou urcite mam uz aji zavarene ventilky a navrtane na druhe strane, bocni naklony totiz nejsou zrovna moje parketa tak to chci rozsirit a tohle mi prislo lepsi nez podlozky. to uz jsem rozhodnuty, ze pudje dvoupalcovy lift a ty lemy s tim taky pocitam ted spis resim ty gumy moc vic zvedat se mi to uz nechce
Tak si od někoho pujč daný rozměr a vyzkoušej si to, takhle je to vždycky risk.Miky_CZ píše:prave ze to mam na denni jezdeni jine auto nemam, nejezdim dlouhe trasy, do skoly to mam 10km a to je nejcastejsi cesta
a zase nechci koupit gumy a zjistit ze se tam nevlezou nebo tak neco
V neposlední řadě zvaž i to jak bude nazvedané auto s vykrojenými lemy vypadat na kolech 31"(245/75/16)Miky_CZ píše:to nebude takove jednoduche kdyby to bylo na normalnim disku tak jenom hodim disk ale to bych musel nazout na ty moje ale nak uz to poresim diky za informace
To je svatá pravda. Já nasadil na defa široké lemy, a zjistil jsem že mám zase malé pneu. Mám na stnd.alu discích 305/70/16 a lift 2. v SO to nafotím a hodím sem.karel píše:V neposlední řadě zvaž i to jak bude nazvedané auto s vykrojenými lemy vypadat na kolech 31"(245/75/16)Miky_CZ píše:to nebude takove jednoduche kdyby to bylo na normalnim disku tak jenom hodim disk ale to bych musel nazout na ty moje ale nak uz to poresim diky za informace