23.2 - 1.3 2009 zimni vylet okolo karpat UA + RO

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#41 Příspěvek od Jenda » 31 led 2009 09:59

RudaK píše:
Jenda píše:...tak to cece netusim ale zeptej se jednoho typka co ted sedi v base, prej jich je jeste dost :wink: Tech kocek jako :lol:
H.

Jendo to by byl drahéj spacák.Šak se zeptej toho týpka....... :wink:
Tak mu skusime do lochu napsat o navod na vyrobu kociciho pasu:idea:
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od MOPADŽI » 31 led 2009 12:53

Tak jako kangaroo, se začal balit do Afriky, tak já to pojal dle Evropských poměrů a začal jsem balit do UA a RO.
Přílohy
IMG_8362.JPG
IMG_8362.JPG (65.54 KiB) Zobrazeno 3395 x
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

Jenda

#43 Příspěvek od Jenda » 31 led 2009 12:56

...panacek rad papa :lol:
Taky bych mel zacit nakupovat :wink:
H.

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#44 Příspěvek od RudaK » 31 led 2009 13:19

MOPADŽI píše:Tak jako kangaroo, se začal balit do Afriky, tak já to pojal dle Evropských poměrů a začal jsem balit do UA a RO.

Tak já si teda taky zítra zabalím ( svačinu na pondělí do hokny ) :D
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

MOPADŽI
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od MOPADŽI » 31 led 2009 13:28

:lol: :lol: :lol: Rudo, doufám že jedeš !

cyril
tel.: iphone
auto: D4,110,130,90,F2,107

#46 Příspěvek od cyril » 02 úno 2009 18:25

Nějak jsem teď nestíhal... :oops:
spacáky mám asi 4..nejlepší je je mít sebou všechny. Dále mám elektricky vyhřívanou motovestu od BMW (docela slušná záležitost, regulace..dá se strčit k nohám, nežere ani moc proudu).
Zatím největší zima, kdy jsem spal po širákem byla asi -7°C a díky dobrý karimatce a termoprádlu v kombinaci se spacákem to klaplo. jen se mi nechtělo chodit čůrat.....zásada nepít pivo ale slivovici.... 8)
Je ale pravda, že když mi bude zima, poodjedu si od ostatních, abych nerušil nastartovaným motorem a budu topit tak. Stejně se Low nechal slyšet, že plánujeme spíše noclehy po postelích místních penzionků....takže nemám strach..
S tou kočkou si nech Schollochove (jestli jsi u toho vyprávění už někdy nebyl) vypravovat, jak jsme za mého hipíkovského mládí organizovali "pravěk" na Zákraví u Nového Města nad Metují. Do našeho tábora pod skalním převisem se kolem 4 ráno zatoulalo nějaké koťě a každej kdo mrznul, si jej chtěl ukrást pro sebe (byl to jedinej zdroj tepla, kterej tam byl a nikdo neuměl rozdělat oheň pravěkým způsobem...no prostě prdel...až si dám pár slivovic, převyprávím... :lol: Už se těšíme....
Dneska jsme si s Pavoukem dali tréninkově zasněžený polňačky kolem prostějova...moje MT docela dobrý, Pavouk to ale bude mít na těch starejch širokejch AT v kombinaci s mrtvejma tlumičema opravdu dobrodružný.... :shock: jezdil jak na sáňkách... :roll:

MOPADŽI
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od MOPADŽI » 02 úno 2009 22:08

cyril píše:Nějak jsem teď nestíhal... :oops:
spacáky mám asi 4..nejlepší je je mít sebou všechny. Dále mám elektricky vyhřívanou motovestu od BMW (docela slušná záležitost, regulace..dá se strčit k nohám, nežere ani moc proudu).
Zatím největší zima, kdy jsem spal po širákem byla asi -7°C a díky dobrý karimatce a termoprádlu v kombinaci se spacákem to klaplo. jen se mi nechtělo chodit čůrat.....zásada nepít pivo ale slivovici.... 8)
Je ale pravda, že když mi bude zima, poodjedu si od ostatních, abych nerušil nastartovaným motorem a budu topit tak. Stejně se Low nechal slyšet, že plánujeme spíše noclehy po postelích místních penzionků....takže nemám strach..
S tou kočkou si nech Schollochove (jestli jsi u toho vyprávění už někdy nebyl) vypravovat, jak jsme za mého hipíkovského mládí organizovali "pravěk" na Zákraví u Nového Města nad Metují. Do našeho tábora pod skalním převisem se kolem 4 ráno zatoulalo nějaké koťě a každej kdo mrznul, si jej chtěl ukrást pro sebe (byl to jedinej zdroj tepla, kterej tam byl a nikdo neuměl rozdělat oheň pravěkým způsobem...no prostě prdel...až si dám pár slivovic, převyprávím... :lol: Už se těšíme....
Dneska jsme si s Pavoukem dali tréninkově zasněžený polňačky kolem prostějova...moje MT docela dobrý, Pavouk to ale bude mít na těch starejch širokejch AT v kombinaci s mrtvejma tlumičema opravdu dobrodružný.... :shock: jezdil jak na sáňkách... :roll:
Prosím tě, co jsi dělal, že jsi nestíhal ?
Pavoukovi řekni, ať si u pumpexu koupí alespoň -Tekutý řetězy. Nemyslím chlast, jak jsi si to, jisto jistě vyložil, ale fakt -Tekutý řetězy ve spreji :lol:
Já pořád zvažuji, jestli mám nechat AT, nebo dát MT :?: Ještě uvidím, jestli to venku "změkne".
Tu vyhřívanou vestu, mně půjčíš, jó ? To chci vyzkošet :wink:

cyril

#48 Příspěvek od cyril » 02 úno 2009 22:15

No nestíhal není až tak správný výraz... :oops: složila mě v pátek nějaká choroba a hnípal jsem v posteli o čaji na dietě až do dněšního odpoledne, kdy mě vyhnali pracovní povinnosti alespoň na kontrolní obhlídku. pokud tu vestu vezmu, klidně ti ji na chvilku půjčím. Jsem zvědavej jestli se do ní ještě vejdu....nějak poslední roky (co jsem přestal hulit) kynu.. :oops: Pavouk si to snad přečte sám, pokud ne, řeknu mu to.....Já jsem dnes fakt docela čuměl, jak ty MT držely. Je to jak říkal Karel S. Jsou nový-měkký, držej. Starý stojej za prd. Na tý zelený D2 jsou takový rádoby SUV M+S. Nevím jak jsou starý, ale docela to na nich klouzalo. Řekl bych, že víc než na MT BFG. Takže jedu na MT. Jako Low. Jestli teda Low nekecá... :lol:

cyril

#49 Příspěvek od cyril » 03 úno 2009 14:54

Prosím tě, co jsi dělal, že jsi nestíhal ?
Pavoukovi řekni, ať si u pumpexu koupí alespoň -Tekutý řetězy. Nemyslím chlast, jak jsi si to, jisto jistě vyložil, ale fakt -Tekutý řetězy ve spreji :lol:
Já pořád zvažuji, jestli mám nechat AT, nebo dát MT :?: Ještě uvidím, jestli to venku "změkne".
Tu vyhřívanou vestu, mně půjčíš, jó ? To chci vyzkošet :wink:[/quote]

Pavouk ti díkáá za info o tekutejch..je už ale na cestě do Belgie, tak se ptám za něj..kolik to stojí, na jak dlouho mu to vydrží, případně kolik pixel-sprejů bude na podobnou cestu potřebovat. Pumpex je nadávka, přezdívka prodavače mototechny nebo´s to´s myslel´s vážněs? 8)
Díká hýká Cyril v zastoupení.

MOPADŽI
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od MOPADŽI » 03 úno 2009 20:16

cyril píše:No nestíhal není až tak správný výraz... :oops: složila mě v pátek nějaká choroba a hnípal jsem v posteli o čaji na dietě až do dněšního odpoledne, kdy mě vyhnali pracovní povinnosti alespoň na kontrolní obhlídku. pokud tu vestu vezmu, klidně ti ji na chvilku půjčím. Jsem zvědavej jestli se do ní ještě vejdu....nějak poslední roky (co jsem přestal hulit) kynu.. :oops: Pavouk si to snad přečte sám, pokud ne, řeknu mu to.....Já jsem dnes fakt docela čuměl, jak ty MT držely. Je to jak říkal Karel S. Jsou nový-měkký, držej. Starý stojej za prd. Na tý zelený D2 jsou takový rádoby SUV M+S. Nevím jak jsou starý, ale docela to na nich klouzalo. Řekl bych, že víc než na MT BFG. Takže jedu na MT. Jako Low. Jestli teda Low nekecá... :lol:
Do vesty se asi nevejdu, když budeš mít problém ty, tak já obvzlášť :lol: , ale záda, by mně mohla zahřát. Já přestal hulit v 96 a hnedle +20kilčo. Máš se tedy na co těšit :wink:
Dnes jsem byl na Vysočině. Hnusně jako sviňa bylo, ale AT jsem opět otestoval, bo tam bylo sněhu dosti a jazyků ještě více. Uvidím tedy, jak se to vyvine s tím počasím...

MOPADŽI
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od MOPADŽI » 03 úno 2009 20:24

cyril píše:Prosím tě, co jsi dělal, že jsi nestíhal ?
Tu vyhřívanou vestu, mně půjčíš, jó ? To chci vyzkošet :wink:

Pavouk ti díkáá za info o tekutejch..je už ale na cestě do Belgie, tak se ptám za něj..kolik to stojí, na jak dlouho mu to vydrží, případně kolik pixel-sprejů bude na podobnou cestu potřebovat. Pumpex je nadávka, přezdívka prodavače mototechny nebo´s to´s myslel´s vážněs? 8)
Díká hýká Cyril v zastoupení.[/quote]

Pumpex = u nás Benzinová stanice, nebo-li pro tebe to německu Tankštelle :lol:
No, viděl jsem ty tekuťáky někde na pumpě. Stálo to tuším kolem 120Kč. Držel jsem to v ruce, rozhodoval a pak jsem je vrátil do regálu. Možná by je měli i v nějaké drogerii... Jinak si to pamatuji z Auto Moto Revue, asi před čtvtstoletím, když to tam Hrnčíř, aplikoval na nějakou zapadlou škodovku a ono to fungovalo ! Měl jsem jeden kousek koupit, mohli jsme testovat :evil:
A potřebovat toho budem asi barel, když bude mrznout a pojedem na AT, potažmo MT :roll:

Shollochov
tel.: 603754251
auto: Series II A
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Shollochov » 03 úno 2009 20:50

Já jsem se dneska konečně rozhoupal a koupil a obul BFG MT. Takže by to snad mělo klapnout i s mým méněceným vozem :) CBčko mám taky namontované, jenom jsem zatím nezvládl vyzkoušet, jak je to s dosahem. Vzhledem k tomu, že mám 125cm anténu napevno uprostřed střechy a mám ji naladěnou podle měřáku, tak v tom ale taky nevidím problém.

Ještě se zeptám, jestli někdo povezete klasické řetězy?
LR SIIA 88"
DEFÍK 110 300Tdi
Triumph Spitfire 1500
BMW R 1150 GS
Honda VF 750 F
Škoda 1000 mb

Jenda

#53 Příspěvek od Jenda » 03 úno 2009 21:04

..jedu Bfg MT,jiny nemam.Na retezy taky nemam,takze pokud budete nekdo kupovat ty tekutaky,smilujte se a kupte mi 2 kousky.Jestli je sezenu nekde ja,dam vedet.
Honza

cyril

#54 Příspěvek od cyril » 03 úno 2009 22:15

Ozvu se kdyby ty tekutý řetězy někde byly...jinak pomůže jedině stroj času, který nás přesune za Dolejšem do automotorevuééé. Míšo co se děje že nebudou vraníci? Lhali? Jsem docela rád, že koupils ty BFG. Jsem s nima spokojenej a pokud je budeme mít všichni, v případě problému auta před nesjízdným místem prostě otočíme a pojedeme jinudy, nebo zakempujeme a zaslivovicujeme. Ráno vytáhnem Pavouka z příkopu a budeme pokračovat v jízdě, v případě nezměněné situace v zábavě... :oops:, prostě dle stavu vozovky/lesovky. Klasický řetězy si neberu, protože mi je na můj rozměr nikdo nepůjčí a stejně by to bylo k ničemu, když je nemáme všichni.
Jaká je tedy aktuální situace?
Kdo jede zimní, kdo AT a kdo MT? Abych věděl....radši si stáhnu ty zimní co má půjčený kolega (a rozmyslím se na poslední chvíli dle počasí...)

Stavros

#55 Příspěvek od Stavros » 03 úno 2009 22:19

Shollochov píše:Já jsem se dneska konečně rozhoupal a koupil a obul BFG MT. Takže by to snad mělo klapnout i s mým méněceným vozem :) CBčko mám taky namontované, jenom jsem zatím nezvládl vyzkoušet, jak je to s dosahem. Vzhledem k tomu, že mám 125cm anténu napevno uprostřed střechy a mám ji naladěnou podle měřáku, tak v tom ale taky nevidím problém.

Kde meli ty goodriche?

Colonel

#56 Příspěvek od Colonel » 03 úno 2009 22:34

Jen bacha, aby jste si ty tekuty retezy nenastrikali po ranu omylem misto dežodorantu :D :D :D (c) Ivan Mladek

low
Admin fóra
tel.: +420 603462950
auto: def 110 + L322
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od low » 03 úno 2009 22:54

goodriche mne stabilne dodava mesky :-)

DjALF
auto: Toyota LC 100
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od DjALF » 03 úno 2009 23:38

Shollochov píše:Já jsem se dneska konečně rozhoupal a koupil a obul BFG MT. Takže by to snad mělo klapnout i s mým méněceným vozem :) CBčko mám taky namontované, jenom jsem zatím nezvládl vyzkoušet, jak je to s dosahem. Vzhledem k tomu, že mám 125cm anténu napevno uprostřed střechy a mám ji naladěnou podle měřáku, tak v tom ale taky nevidím problém.

Nerikal bych menecenny vuz :idea: kamos s nama jezdil Vitarou a kolikrat nam daval pekne na prdel :D ---- mensi,kratsi,lehci :idea: v mnoha pripadech velka vyhoda.
Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/

cyril

#59 Příspěvek od cyril » 03 úno 2009 23:48

To píše michael schválně...aby sme ho jako povzbuzovali... :lol: Je to super auto...jede pěkně. Jen je pro tlusťochy mrňavý...Naštěstí je schollochov jak zagroškudla... :ty jeden...:
Jinak lowe, mohl by jsi dát na web (nebo z bezpečnostních důvodů aby nás nepřepadly po cestě nejaký ženský klidně každýmu do SZ nebo na mail..) předběžný plán trasy abychom mohli případně sledovat statistiky počasí a stav sněhu v posledních letech...jen tak ať už to konečně nějak uteče a my jedeme? Díky.... :lol:

low
Admin fóra
tel.: +420 603462950
auto: def 110 + L322
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od low » 04 úno 2009 00:01

kyrile hyyyyyyr
Přílohy
2009ytaprak.jpg
(749.03 KiB) Staženo 538 x

Odpovědět