Nějak jsem teď nestíhal...
spacáky mám asi 4..nejlepší je je mít sebou všechny. Dále mám elektricky vyhřívanou motovestu od BMW (docela slušná záležitost, regulace..dá se strčit k nohám, nežere ani moc proudu).
Zatím největší zima, kdy jsem spal po širákem byla asi -7°C a díky dobrý karimatce a termoprádlu v kombinaci se spacákem to klaplo. jen se mi nechtělo chodit čůrat.....zásada nepít pivo ale slivovici....
Je ale pravda, že když mi bude zima, poodjedu si od ostatních, abych nerušil nastartovaným motorem a budu topit tak. Stejně se Low nechal slyšet, že plánujeme spíše noclehy po postelích místních penzionků....takže nemám strach..
S tou kočkou si nech Schollochove (jestli jsi u toho vyprávění už někdy nebyl) vypravovat, jak jsme za mého hipíkovského mládí organizovali "pravěk" na Zákraví u Nového Města nad Metují. Do našeho tábora pod skalním převisem se kolem 4 ráno zatoulalo nějaké koťě a každej kdo mrznul, si jej chtěl ukrást pro sebe (byl to jedinej zdroj tepla, kterej tam byl a nikdo neuměl rozdělat oheň pravěkým způsobem...no prostě prdel...až si dám pár slivovic, převyprávím...

Už se těšíme....
Dneska jsme si s Pavoukem dali tréninkově zasněžený polňačky kolem prostějova...moje MT docela dobrý, Pavouk to ale bude mít na těch starejch širokejch AT v kombinaci s mrtvejma tlumičema opravdu dobrodružný....

jezdil jak na sáňkách...