West Africa
Moderátor: Miky_CZ
Ahoj KarleStavros píše:Ahoj Pavle, ja myslim, ze to bude v pohode. Hlavne to nerikej Marice, Pavlince a Jane. To je zaklad.
Kazdopadne, co si obstarat nejaky kopie dokladu nejaky humanitarni organizace nebo od lekaru bez hranic?
Hlavně si nic neplánuj na únor- březen, budeš organizovat záchranou akci

- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Někde v Mauretánii, je prý "Hrob Landroverů", četl jsem to v článku od Chramosila, v posledním, nebo předposledním čísle Off Roadu. Prý kolem projížděli, či co.
Nevíte někdo, co si pod tím "Hrobem" mám představit ?
(nou spik ingiš
) - nikde se to tedy nedočtu a ruskkých webech, jsem to nenašel 
(nou spik ingiš

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
MOPADŽI píše:Někde v Mauretánii, je prý "Hrob Landroverů", četl jsem to v článku od Chramosila, v posledním, nebo předposledním čísle Off Roadu. Prý kolem projížděli, či co.
(nou spik ingiš) - nikde se to tedy nedočtu a ruskkých webech, jsem to nenašel

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Dobře Milošu, a nezapomenout na foto. Zajímá mně toMiloš II píše:MOPADŽI píše:Někde v Mauretánii, je prý "Hrob Landroverů", četl jsem to v článku od Chramosila, v posledním, nebo předposledním čísle Off Roadu. Prý kolem projížděli, či co.
(nou spik ingiš) - nikde se to tedy nedočtu a ruskkých webech, jsem to nenašel
No jestli to najdem tak zapálíme svíčku a dáme jednou "Zdrávas Maria" a taky "Očenáš" za všechny LR co v Africe skončili
![]()
Miloš II

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Malarone
Tak jsem zvolil toto antimalarikum cena přímo šokézní jedno balení 1200,- (cca 5 balení pro dva) http://www.lekarna.cz/malarone-12-potahovane-tablety/) dal jsem na radu doktorky co nás očkovala cena i s přeočkování žloutenek A,B s břišním tyfusem přibližně 5000,- (přeočkování po návratu) plus něco sebou za 1500,-(antibiotika, paraleny, kapky do očí atd.) Miloš III
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
malarone tab. byly zatim vždy to nejlepší - ohledně očkování raději ještě něco přidallow píše:jo, malaron je relativne dobrej, lepsi nez lariam, taky jsme ho meli.
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Ondro super.Je to "stiling".Eště štěstí,že se černoši a sloni do sprchy nedostanou.Je vidět,žes nic nenechal náhodě.Mějte se tam hezky a dejte vědět jak vám to de přes net.Budu netrpělivě čekat na první zprávy.Užijte si to ve zdraví a ať se v pohodě vrátíte.Ahoj Ruda
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Mne se ta sprcha libi, no zda se mi jednoduzsi osprchovat se doma jeste pred odjezdem...RudaK píše:Ondro super.Je to "stiling".Eště štěstí,že se černoši a sloni do sprchy nedostanou.Je vidět,žes nic nenechal náhodě.Mějte se tam hezky a dejte vědět jak vám to de přes net.Budu netrpělivě čekat na první zprávy.Užijte si to ve zdraví a ať se v pohodě vrátíte.Ahoj Ruda
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Hajzlík
Tohle taky není špatný.
Miloš II

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
erik píše:Mne se ta sprcha libi, no zda se mi jednoduzsi osprchovat se doma jeste pred odjezdem...RudaK píše:Ondro super.Je to "stiling".Eště štěstí,že se černoši a sloni do sprchy nedostanou.Je vidět,žes nic nenechal náhodě.Mějte se tam hezky a dejte vědět jak vám to de přes net.Budu netrpělivě čekat na první zprávy.Užijte si to ve zdraví a ať se v pohodě vrátíte.Ahoj Ruda
Eriku vánoce už byli,tak s tím koupáním opatrně....

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.