No, dlho som to tlacil pred sebou az som konecne akotak dotlacil
System zapojeny a definitivne namontovany( vsetky sucasti( konektory, drziaky, kabelaz) prerobene z docasnej-precovnej verzie do definitivneho stavu)...momentlane mam palivovu mapu nastavenu dost do vykonu. Auto chodi neskutocne, ale neviem co na to spotreba. V systeme je moznost nastavit tolko premennych, ze sa v nich stracam, ale to je otazka zvyku. Tento system vyzaduje znalost ako funguju motory a volu hladat informacie. Ladenie nieje proces ,ktory by som nazval kratkodoby. Zakladne naladenie, kedy motor bezi relativne OK e celkom rychle, ale detailne ladenie je podla mna dost casovo narocne. Niezeby sa tomu trebalo stale venovat, ale treba mysliet ze treba zapnut logovanie, nasledne ho vyhodnotit, napalit...prip. zmenit ine nastavenia...otestovat co to sposobi a stale dokola.
Dufam, ze mi to prinesie co ocakvam( nizsiu spotrebu a lepsiu odozvu motora). Zatial to vyzera, ze ciel bude casom naplneny, ale caka ma asi este dlha cesta. cas ktory tomu mozem venovat je velmi obmedzeny. Ale je to zabava...
Dakujem Marekovi za nielen moralnu podporu. Bez jeho pomoci by mi to trvalo asi ovela dlhsie.