Bez, nepoutám se. prosím nekomentovatMartin_H píše:Byl jsi připoutanej, nebo si jel bez pásů ?

Bez, nepoutám se. prosím nekomentovatMartin_H píše:Byl jsi připoutanej, nebo si jel bez pásů ?
no zas tak měké to nebylo a dopadl jsem dveřma na pařez stromku, který jsem přerazil a vytrhl.OME píše:Na první pohled to vypadá žes dopad do měkého.
Hlavně že seš celej ty,eliott píše:no zas tak měké to nebylo a dopadl jsem dveřma na pařez stromku, který jsem přerazil a vytrhl.OME píše:Na první pohled to vypadá žes dopad do měkého.
Dodávce se tam chtělo, řetězy jsem nasadil preventivně až když jsem ho přetahoval zpět na kola. Dostal smyk a jel po boku a když sjel z cesty, tak se sekl o hrudy v poli a už ležel.Keram píše:Vidím,že se te dodavce se tam bez řetězů nechtělo.A jak se mu to povedlo?se mu kola sekli do nějake díry když jel bokem a poslal to na boudu nebo jak?hlavní je ,ale že posádka je v pořádku a Defender pojízdnej.
No jestli myslíš bílého chudáka, tak se pořádně koukni na ty fotky a uvidíš ty brázdy, přes které letěl bokem, takže nic jiného následovat nemohlo...OME píše:Položit to na bok v takovým terénu je doopravdy umění.