Free 1 repas visko
Moderátor: Safraporte
Re: repas visko
Tak sleduji tady to téma páč mi asi repase visko čeká taky.Zatím kladné ohlasy a to je dobře.Jen to mám trochu dál,jsem jihočech a zarytej Blateňák,a snad až přijde na mne,tak to nějakej šikovnej Čech okoukne a bude to dělat někde blíž.Vám se to jezdí na Slovač když to máte přes kopec!!Jinak klucí Moravský-10 dní dovolená Beskydy,jih Moravy-dost jsem zdravil LR-jediná odpověď???!!!Pokud si pamatuju tak bylo skore 12.1
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
- jarin63-js
- tel.: 608504434
Taky mě to čeká a jsem na tom podobně jako favore.Ústí nad Labem sever Čech
.Nemá někdo náhradní repasovanou visko spojku na prodej?Dvě se tady prodávaly a už jsou pryč.Nebo koupím starou za rozumnou cenu.Nevíte jestli je visko stejná z free 2.5TD r.v.02?
Díky Jarda

Díky Jarda
jednu bych měl ale zatím na autě,na srazu na valachách jsem domluvený s p.Pešlíkem tak bych dal potom vědět kdy bude k máníjarin63-js píše:Taky mě to čeká a jsem na tom podobně jako favore.Ústí nad Labem sever Čech.Nemá někdo náhradní repasovanou visko spojku na prodej?Dvě se tady prodávaly a už jsou pryč.Nebo koupím starou za rozumnou cenu.Nevíte jestli je visko stejná z free 2.5TD r.v.02?
Díky Jarda
- jarin63-js
Díky a kdy to asi tak bude?
teďkom 11teho pře víkend(viz.valašké kotary)
- jarin63-js
Ok,dej potom vědět.Díky
čus chlapci tak už na to někdo přišel co se tam leje nebo jak se to dělá a co admin ten by to měl vědět ne?
- harry
- tel.: 604231746
- auto: Free 1
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím že není tak důležité pro nás lajky co se tam leje nebo jak se to dělá ale jak dlouho to vydrží. Proto bych požádal autolanda a admina o jejich názory a ostatní co již tímto procesem prošli o další postupné zkušenosti s přibývajícími kylometry, předem Vám všem děkujem.
Freelander I 2,0 Di rv.1999 (Angličák, ve smyslu proti velk.-RRC, atd.)Jeep Grand Cherokee I 4,0L (Bulik,utáhne cokoli )
Škoda 1000 MB rv. 1965 ( Dodo, vše originál, když vše zklame ona ne)Jawa 250 rv. 1954 (Mustang, omšelá ale funkční)
Škoda 1000 MB rv. 1965 ( Dodo, vše originál, když vše zklame ona ne)Jawa 250 rv. 1954 (Mustang, omšelá ale funkční)
- Jan Ikl
- tel.: 608859665
- Kontaktovat uživatele:
Nedá mi,abych nesouhlasil s Geršákem...
a taktéž souhlasím s harrym...
kluci,přijedte na sraz LR na Valachách a tam to všechno probereme..
p.s.kdo přijede.zn.neprohloupí!!!
p.s.s.zkušenosti druhých jsou k nezaplacení!!!

a taktéž souhlasím s harrym...

p.s.kdo přijede.zn.neprohloupí!!!
p.s.s.zkušenosti druhých jsou k nezaplacení!!!

tak chlapci už to mám hotový je to krása maká to stačí se jen zeptat a skoro zadarmo papapappa
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Chlapci pokud by někdo chtěl visco před repasí, aby nemusel sundavat tu svojí, tak tu mám dvě. Jedna vypadá, že je skoro nová. Na tom Freelanderu co byla byl i nový differák a rozvodovka. K tomu byly účty. Na tu visco ale ne, nicméně vypadá jako nová. Ta druhá je evidentně spíš na repas. V Paddocku za ně účtují 100 liber zálohy, takže pokud někdo chce tak za tu lepší bych chtěl 4tis a za tu horší 3tis jako v Paddocku. K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
no hlavně že to makáDusan K píše:tak chlapci už to mám hotový je to krása maká to stačí se jen zeptat a skoro zadarmo papapappa

FREE 1,8i r.99
no zdravim Vas vazení
tak po nahodeni repasovanej viskospojky a novych lozisk na kardan je najnovsie v Pííí IRD. snad chvalabohu je potrebne menit iba loziska pripadne aj ten chladic.
boli tu nejake linky na loziska ale neviem to pootvarat. nevie niekto odkial zohnat sadu lozisk? v predajni mi dali ponuky podla starych od 135-175 eur nieje to vela?
inac nemam dobru kartu aby som nou mohol platit cez internet a take fofri, ze to nestiham cez den riesit.
Dik za rady.
p.s. inac mam teraz pokial nezlozim svoje pozicanu na vozenie novu toytu lancruiser 3.0 d automat- NOO tak to uz jo,.
ani nemam chut to svoje skladat.
tak po nahodeni repasovanej viskospojky a novych lozisk na kardan je najnovsie v Pííí IRD. snad chvalabohu je potrebne menit iba loziska pripadne aj ten chladic.
boli tu nejake linky na loziska ale neviem to pootvarat. nevie niekto odkial zohnat sadu lozisk? v predajni mi dali ponuky podla starych od 135-175 eur nieje to vela?
inac nemam dobru kartu aby som nou mohol platit cez internet a take fofri, ze to nestiham cez den riesit.
Dik za rady.
p.s. inac mam teraz pokial nezlozim svoje pozicanu na vozenie novu toytu lancruiser 3.0 d automat- NOO tak to uz jo,.
ani nemam chut to svoje skladat.

A co máš za rok výroby, že ti už odešla IRD????
je to r.v. 99 a na tachometri je 185 000 km ten facelift som spravil ja. odisla IRD?? no prakticky iba lozisko ale to tam vie potom narobit paseku.
nikto nic ohladom tych lozisk?
nikto nic ohladom tych lozisk?
tak jsem mluvil s adminem a prý tohle naše téma vůbec nečetl a když jsem mu to řekl tak vůbec neví
o nějakém repasovaní tak si myslím že to ani vědět nechce
o nějakém repasovaní tak si myslím že to ani vědět nechce

- cesta
- auto: Freelander I TD4
Tady jsou nějaká foto visco, zevnitř.............
http://translate.google.cz/translate?hl ... start%3D10
http://translate.google.cz/translate?hl ... start%3D10
Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001