Marocco

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Miloš II
tel.: سوني اريكسون
auto: لاند روفر ديسكفري 2
Kontaktovat uživatele:

Re: Marocco

#41 Příspěvek od Miloš II » 21 úno 2007 17:33

Radek D3 píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s jízdou po Maroccu?
Já se tam chystám a tak by se mi hodili nějaké ty informace. Jedu tam sice s Chramostilem,ale po uběhnutí určité části výpravy bych se chtěl trhnout a projet si nějakou trasu-sy podle sebe.
Dík Radek D3 :wink:
Už ten odkaz jede
http://maroko2004.wz.cz/ramy.html

Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

Radek D3
tel.: 603427700
auto: LR Discovery 3
Kontaktovat uživatele:

Re: Maroko

#42 Příspěvek od Radek D3 » 21 úno 2007 19:36

Kangaroo píše:
Radek D3 píše:Zcela určitě bude, akorát bych vynechal ty velká města. Navštívil bych třeba jen jedno .Mohl by mít náhradní program pro ty co nechtějí do města. Já na to moc nejsem, raději bych někde jezdil po pistách.
Jasně Chramostil je podnikatel snaží se. Myslím si že když s ním jede 10 vozů je to asi úspěch. Navíc jsem zvědavý jak si povede discovera proti RR sport, který tam jede taky. Já navíc jedu na těch yokohamách 265/60/18 co si vyzkoušel Jarda v Tunisu. A prý bez ztráty kytičky.

Radku už jseš s Chramostilem domluvenej? Já plánuju taky na duben/květen Maroko, taky jedu prvně, ale myslím že budem-li dvě/tři auta tak to zvládnem sami. viz můj příspěvek zde: http://www.offroadforum.cz/viewtopic.ph ... 9&start=15
Třeba se přidá i Ken.
Ahoj , bohužel jsem už zaplatil účastnický poplatek. :?

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

Maroco

#43 Příspěvek od Miloš II » 21 úno 2007 19:41

Tak to má Chramouš další zářez do pažby :!: :lol: :lol: Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

Radek D3
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Radek D3 » 21 úno 2007 19:45

No jo no , už se nedá nic dělat. Snad až tak moc litovat nebudu. :shock:

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

Maroco

#45 Příspěvek od Miloš II » 21 úno 2007 19:52

Radek D3 píše:No jo no , už se nedá nic dělat. Snad až tak moc litovat nebudu. :shock:
No v každém případě tohle Chramouš čte nebo mu to někdo donese (osobní skušenost) a jak to absolvuješ bude asi všechny zajímat průběh a postřehy s cesty :!: :idea: Zdraví Miloš II

Radek D3
Kontaktovat uživatele:

RE:

#46 Příspěvek od Radek D3 » 21 úno 2007 20:04

Tak určitě to čte. Protože v tom podniká a tak potřebuje přehled.
V každém případě dám po návratu nějaké info nebo reportáž z cesty a taky foto. A navíc se určitě uvidíme na Valašsku u Neklana ne? Takže určitě i tam. Mám konečně v plánu zůstat přes noc.

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

Re: RE:

#47 Příspěvek od Miloš II » 21 úno 2007 20:10

Radek D3 píše:Tak určitě to čte. Protože v tom podniká a tak potřebuje přehled.
V každém případě dám po návratu nějaké info nebo reportáž z cesty a taky foto. A navíc se určitě uvidíme na Valašsku u Neklana ne? Takže určitě i tam. Mám konečně v plánu zůstat přes noc.
:lol: Slivovica strýca Šotolinky má omračující víkendový průběh :lol: :lol: Miloš II

erik
tel.: +421905448329
auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
Kontaktovat uživatele:

Re: RE:

#48 Příspěvek od erik » 22 úno 2007 11:16

Radek D3 píše:Tak určitě to čte. Protože v tom podniká a tak potřebuje přehled.
Prijel jsem se podivat na sraz Discover do Jihlavy a a a ne Defikem, ale Diskarnou . Myslel jsem, ze se potkame a pokecame. Snad nekdy priste.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu

Radek D3
Kontaktovat uživatele:

re:

#49 Příspěvek od Radek D3 » 22 úno 2007 11:27

Ahoj Eriku, já tam byl,ale přijel jsem jako poslední, akorát na oběd. Tak můžeme pokecat tady v Ově někdy, až tady budeš. Večer jsem byl chvíli u ohně.Ale byl jsem pořádně promrzlý a navíc jsem po chřipce, a ještě se mi vrátila. Jinak super ježdění, vůbec se mi to bláto nechtělo umývat. Přece jen vypadalo to efektně bahno, až na přední kapotě .

erik
tel.: +421905448329
auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
Kontaktovat uživatele:

Re: re:

#50 Příspěvek od erik » 22 úno 2007 13:22

Radek D3 píše:Ahoj Eriku, já tam byl,ale přijel jsem jako poslední, akorát na oběd. Tak můžeme pokecat tady v Ově někdy, až tady budeš. Večer jsem byl chvíli u ohně.Ale byl jsem pořádně promrzlý a navíc jsem po chřipce, a ještě se mi vrátila. Jinak super ježdění, vůbec se mi to bláto nechtělo umývat. Přece jen vypadalo to efektně bahno, až na přední kapotě .
Ja a Kudrnac jsme odjizdeli asi kolem jedne. Tehdy, kdy ostatni jeli na obed.
Kingdom of Valassko je kdy?
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

Valachy

#51 Příspěvek od Miloš II » 22 úno 2007 14:31

Sam

Re: Valachy

#52 Příspěvek od Sam » 28 úno 2007 21:23

Miloši II, nemohl by jsi si přidat do profilu obrázek té anglické tetičky (hází totiž více levým zrcátkem :idea: ) co máš v sousedním fóru :?: Tvé příspěvky jsou nejen věcně zajímavé, ale i esteticky příjemné :lol: :lol: :lol: Sam.

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Miloš II » 28 úno 2007 21:34

Sam píše:
Miloši II, nemohl by jsi si přidat do profilu obrázek té anglické tetičky (hází totiž více levým zrcátkem :idea: ) co máš v sousedním fóru :?: Tvé příspěvky jsou nejen věcně zajímavé, ale i esteticky příjemné :lol: :lol: :lol: Sam.
Hele Same nemontuj :!: :lol: se mě do mé tetičky než se začnu červenat na pravým zrcátku :!: :lol: Tohle forum má asi nastavenou kapacitu "GB"bite :!: psal jsem adminovi, že mi to funguje na jinech Fórech :lol: ,ale prostě tu ne :!: :lol: Miloš II

Sam

#54 Příspěvek od Sam » 28 úno 2007 21:48

Miloš II píše:
Sam píše: Miloši II, nemohl by jsi si přidat do profilu obrázek té anglické tetičky (hází totiž více levým zrcátkem :idea: ) co máš v sousedním fóru :?: Tvé příspěvky jsou nejen věcně zajímavé, ale i esteticky příjemné :lol: :lol: :lol: Sam.
Hele Same nemontuj :!: :lol: se mě do mé tetičky než se začnu červenat na pravým zrcátku :!: :lol: Tohle forum má asi nastavenou kapacitu "GB"bite :!: psal jsem adminovi, že mi to funguje na jinech Fórech :lol: ,ale prostě tu ne :!: :lol: Miloš II
Do cizích tetiček se už nemontuju :!: :lol: Tak nemusíš předvádět dominanční obranný tanec :lol: :lol: :lol: Jen jsem si to nemohl odpustit, tak je to na Adminovi :!: :wink: :lol: :lol:

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Miloš II » 28 úno 2007 21:53

Do cizích tetiček se už nemontuju :!: :lol: Tak nemusíš předvádět dominanční obranný tanec :lol: :lol: :lol: Jen jsem si to nemohl odpustit, tak je to na Adminovi :!: :wink: :lol: :lol:[/quote]

:lol: To Admin OK :?: :lol: Miloš II

Sam

#56 Příspěvek od Sam » 01 bře 2007 12:42

Skvělý, už to funguje :!: :!: :!: hned je to fórum hezčí :lol:

Jouzef

Re: re:

#57 Příspěvek od Jouzef » 01 bře 2007 16:11

Radek D3 píše:Ahoj Eriku, já tam byl,ale přijel jsem jako poslední, akorát na oběd. Tak můžeme pokecat tady v Ově někdy, až tady budeš. Večer jsem byl chvíli u ohně.Ale byl jsem pořádně promrzlý a navíc jsem po chřipce, a ještě se mi vrátila. Jinak super ježdění, vůbec se mi to bláto nechtělo umývat. Přece jen vypadalo to efektně bahno, až na přední kapotě .
jo ja to bahno mel az pod kapotou na motoru :x a furt tam je musim tio vzit poradne :x ale jinak super zazitek, prisel si o to hlavni ale zase si si snama uzil to zakempovani uprostred lesa na louce :) :lol: :lol: :lol:

Sam

Re: Marocco

#58 Příspěvek od Sam » 01 bře 2007 19:41

Radek D3 píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s jízdou po Maroccu?
V Maroku jsem byl 1990, 1992 a 1995. Mám ho projeté od severu k jihu a od východu na západ. Vždy autobusem :oops:, který si zaplatila parta 20 lidí. Popsat se tady vše nedá. Rád bych jel znovu, teď už svým Disco I, až ho dozbrojím. Vidím to za rok, spíše za dva. Podmínkou kterou mám je 4-5 připravených aut a vyzkoušený dobrý lidi. Jeden debil, nebo labilní jedinec Ti zkazí celou expedici :evil: a neupiješ to. Jeden z předchozích účastníků tam má křížek....
....po uběhnutí určité části výpravy bych se chtěl trhnout a projet si nějakou trasu-sy podle sebe.
No, sám bych si na to asi už netroufl a už tuplem ne s nějakým děvčetem. Nejdůležitější je dostatek vody, raději o dvě rezervy více, dostatek PHM a dobře opevnit nádrž. Jinak ale je ale Maroko přírodně nádherné... já osobně preferuji noční poušť a berber whisky (silný zelený čaj s mátou) Dáš si jich 7-8 a jseš :lol:.

low
Admin fóra
tel.: +420 603462950
auto: def 110 + L322
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od low » 01 bře 2007 21:48

to SAM: mohl by jsi prosim definovat, PROC by sis to netroufnul sam a s devcetem??? (jen pripomenu, ze od 95 se maroko dosti vyrazne zmenilo)

Kangaroo

#60 Příspěvek od Kangaroo » 01 bře 2007 22:26

low, vidím že máš s Marokem nějakou zkušenost, pokud dorazíš do Boskovic rád bych dal řeč, plánujem to na letošek a vypadá to že až na podzim.

Odpovědět