pneumatiky
- Tomy
- tel.: 0907717858
- Kontaktovat uživatele:
Re: pneumatiky
Uz sa daju objednat aj z paddocku. V piatok som objednal, dnes strhli peniaze... Chcu za ne tolko isto co za stare..
Range Rover Sport TDV6 HSE, 2010
Ex - Defender 110 Crew Cab TD5
Ex - Disco I 300 TDI
Ex - Disco I 300 TDI
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
A jaký rozměr jsi objednával...Tomy píše:Uz sa daju objednat aj z paddocku. V piatok som objednal, dnes strhli peniaze... Chcu za ne tolko isto co za stare..

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
- Tomy
- Kontaktovat uživatele:
Objednaval som pre kamosa na Defaca 255/85 R16.
Dnes by to mali poslat, takze uvidime..
Inak tiez by ma zaujimalo, ci ich uz niekto skusal v terene...
Dnes by to mali poslat, takze uvidime..

Ex - Disco I 300 TDI
Ex - Disco I 300 TDI
- PavelU
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si to myslel, protože to je zatím jediný rozměr v 16", který jde sehnat... 

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
- Tomy
- Kontaktovat uživatele:
Tak to som nevedel, je stastie, ze kamarat zhanal prave tento... 

Ex - Disco I 300 TDI
Ex - Disco I 300 TDI
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
V UK měli k dispozici všechny rozměry, fyzicky na kamiónu.PavelU píše:Já jsem si to myslel, protože to je zatím jediný rozměr v 16", který jde sehnat...
Před stanem BFG a Michelin, měli ve stojáncích po jednom ks.
Přezouvalo se jak o život

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- PavelU
- Kontaktovat uživatele:
A ty jsi je už někde zablátil Jardo, nebo je máš jako čistě silniční... 

Zdar, mám rozměr 255/85 16 a v terénu jsem byl, jsou dost dobrý a na silnici moc nehučí oproti těm minulým Bridgestonkám. Když mi je tam nazuli, tak to hrozně plavalo a skákalo, ale už mám na nich 1000 km a docela se to srovnalo. Ještě je nechám jednou převážit. V terénu super, zapřáhl jsem vyvážečku, naložil pět metrů dubu a jel jsem jako LKT. Mohu je jen doporučit.
Vlákno o pneumatikách. Tak se ptám co doporučujete na zimu na Defa? ATčka ? Stěma nemám osobně z D3 moc dobrý zkušenosti . Když jsem přešel na zimní D3 byla hned poslušnější
. Na defovi mám MTčka a zima se blíží . Klasický zimní se mě zdají být hodně "civilní" a nevím jestli jsou pro takovýho mastodonta dobrý . Rád bych měl i v zimě
a nemusel být za
ikdyž třeas jsem 

Defender 110 Td5 přední a zadní špéra , zvedlý , topení , naviják , sání , spodek zaplechovaný, nějaký kolo navíc , kompresor , zvedací střecha-integrované spaní a krásná S ll ,r. 1967 , benzín , soft top . Civilní ježdění s Ranger Raptor.
Nejde o dojem civilnosti, ale o bezpečnost, pokud jezdíš hodně jednoznačně kup čistě zimní gumy, velmi dobré reference mají Cooper Discover M+S
a to v takovém rozměru abys na ně mohl dát i řetězy 

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
Karle , myslel jsem , že M+S jsou typický ATčka ? Jako , že je to do Města a Silnici . Ne vážně , jde mě o bezpečnost asi jsem špatně formuloval věty . A jezdím relativně dost a rád .
Defender 110 Td5 přední a zadní špéra , zvedlý , topení , naviják , sání , spodek zaplechovaný, nějaký kolo navíc , kompresor , zvedací střecha-integrované spaní a krásná S ll ,r. 1967 , benzín , soft top . Civilní ježdění s Ranger Raptor.
Ne, je to skutečně čistý zimák, třeba v tomhle odkaze
http://www.pneu-peterka.cz/AdvancedSear ... bce=Cooper

http://www.pneu-peterka.cz/AdvancedSear ... bce=Cooper
Jsou fakt dobrý Karle.Nenašel jsem je ve svým rozměru , ale budu pátrat. Líbí se mě . Díky.
No pokud je tvůj rozměr 255/85/16 což jen odhaduji podle fotek, tak bohužel obecně u zimáků není výběr v našich rozměrech 33" a víc 

trefil jsi
, co doporučuješ ?

Obávám se, že se budeš muset rozhodnout mezi 235/85/16 nebo 265/75/16 větší zimáky nikdo nedělá, osobně bych šel do těch užších
Diky . Až se zima zeptá co jsem dělal v létě .....odpovím , nechal jsem si poradit od Karla. Měl jsem spoustu aut ale nikdy ne s rozměry ráfků , který by byli " NEDOSTATKOVÝ " . Člověk se učí celej život. Chjo ty Cooper vypadali tak dobře
.

Sel bych do zimaku jednoznacne - prislo mi ze na at proste nezastavim a nezatocim...mrož píše:Diky . Až se zima zeptá co jsem dělal v létě .....odpovím , nechal jsem si poradit od Karla. Měl jsem spoustu aut ale nikdy ne s rozměry ráfků , který by byli " NEDOSTATKOVÝ " . Člověk se učí celej život. Chjo ty Cooper vypadali tak dobře.
Coopery jsou dobry - mam je v zimnim rozmeru 235/70 [osvedcili se slusne i v terenu - srovnal bych to s at] a ted i ty mt v letnim 235/85 a fakt spokojenost... Rosi ma dobrou zkusenost se zimnimi nokiany, ale vsecko to byli maly rozmery. Na tvy disky ale 235/80 nepujdou - zvazil bych moznost plechacu od paddocku [stoji litr jeden] a pneu 235/85 [orig. na defa] uzsi muzes relativne vybirat.

"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
To Honzan:Myslím, že by ty 235 na stávající ráfky dostal, ale rozhodně je lepší mít kompletní 2 sady kol než přezouvat z ráfku, jinak jsem se minulý týden na tvé auto díval u Jirky v Boskovicích a ty Coopery mě zaujaly stejně jako celé auto, máš ho fakt pěkné