SU je stejně nejlepší karburátor, jenom nevím, jestli se nemusí při konverzi měnit i sací parohy. Kdybyste to s Tomášem stihli, byli byste ozdobou srazu

Tomáše i Jardu nechám pozdravovat.
Moderátor: Miky_CZ
Naštěstí zatím tento zásadní problém nemusím řešitLand Jirka píše:Letos určitě přijedu, ale nevím čím.... dědkem nebo disco?
SU je stejně nejlepší karburátor, jenom nevím, jestli se nemusí při konverzi měnit i sací parohy. Kdybyste to s Tomášem stihli, byli byste ozdobou srazuNeklan píše:Motor od tebe si nemůžu vynachválitten by mohl na Kotáry hned, ale v karburátoru se objevuje rozpuštěný silikon, bohuzel nemuzu najit odkud,asi tam dam karburator SU. No a jeste stale ta prevodovka. Ale oboje uz vyvijim s tomasem ublem:) takze dědka mi nic nesloží
![]()
MadTom píše:Jenom pár organizačních dotazů od minulé akce neznalého.
1. začnu od toho podstatného - kdy by se měla konat ta část okolo palírny? Podstatné je to ze dvou důvodů - hlavně abych to neprošvihnul a ten neméně podstatný je, jestli potom ještě budu schopen a ochoten sednout do auta. Občas jsem měl problém se od některých kohoutků utrhnout.![]()
2. Protože to nejspíš dopadne tak, že pojedu i s rodinou a tedy pouze v sobotu (s 11měsíčním prckem se mi ve stanu moc spát nechce, leda bych je ubytoval někde v okolí - poptám se kamarádů), tak bych chtěl vědět, v kolik hodin takové sobotní poježdění začíná?
A jinak už se těším, na Valachy jezdím rád, akorát v terénu to mám projeté spíš na kole, takže předpokládám, že to bude příjemná změna.
PavelU píše:RudoKááá loni jsem řídil takže jsem slivovici ani hruškovici neochutnal, ale letos si to nenechám ujít a líznu si s tebou, jestli se nebudeš zlobit...![]()
Vypadá to, že letos tam bude za abstinenta Low![]()
![]()
Doufej, že manželka bude ochotna řídit na zpáteční cestě, jinak nic neochutnáš - tolik ad 1) a ad 2) bylo by dobré dorazit v sobotu kolem 9,30h ráno nejpozději, budeme se snažit kolem 10,00h vyrazit.RudaK píše:MadTom píše:Jenom pár organizačních dotazů od minulé akce neznalého.
1. začnu od toho podstatného - kdy by se měla konat ta část okolo palírny? Podstatné je to ze dvou důvodů - hlavně abych to neprošvihnul a ten neméně podstatný je, jestli potom ještě budu schopen a ochoten sednout do auta. Občas jsem měl problém se od některých kohoutků utrhnout.![]()
2. Protože to nejspíš dopadne tak, že pojedu i s rodinou a tedy pouze v sobotu (s 11měsíčním prckem se mi ve stanu moc spát nechce, leda bych je ubytoval někde v okolí - poptám se kamarádů), tak bych chtěl vědět, v kolik hodin takové sobotní poježdění začíná?
A jinak už se těším, na Valachy jezdím rád, akorát v terénu to mám projeté spíš na kole, takže předpokládám, že to bude příjemná změna.
1. ochutnávka loni byla večer,když už se nejezdilo ( sobota ) ale stála za to
2. sobotní poježdění začínalo na povel " Neklana " ( cca v dopoledních hodinách )
HMMMM... a co kdyby ochutnávala manželka? Se divím, že nikoho nenapadla tahle varianta... hmmmmmNeklan píše:Doufej, že manželka bude ochotna řídit na zpáteční cestě, jinak nic neochutnáš - tolik ad 1) a ad 2) bylo by dobré dorazit v sobotu kolem 9,30h ráno nejpozději, budeme se snažit kolem 10,00h vyrazit.RudaK píše:
1. ochutnávka loni byla večer,když už se nejezdilo ( sobota ) ale stála za to
2. sobotní poježdění začínalo na povel " Neklana " ( cca v dopoledních hodinách )
Tož tak...Jenom pár organizačních dotazů od minulé akce neznalého.
1. začnu od toho podstatného - kdy by se měla konat ta část okolo palírny? Podstatné je to ze dvou důvodů - hlavně abych to neprošvihnul a ten neméně podstatný je, jestli potom ještě budu schopen a ochoten sednout do auta. Občas jsem měl problém se od některých kohoutků utrhnout.