Moderátor: Miky_CZ
PavelU píše:Rudo kolik vlastně ta zahrádka stála, pořád přepisuješ cenu, je ta cena i s dopravou![]()
![]()
No já ty nášlapy potřebuji, protože občas vezu i staší lidi (80+) a pro ty je disko dost vysoko, tak by to mohlo pomoct...RudaK píše:Stane nechci ti brát vítr s plachet,ale ty nášlapy nejsou to pravé,pokud chceš občas sjet se silnice. Radim je měl a po prvním výletě do terajnu ( asi nic hard core ) je ohl. No a to tím způsobem,že nemoh otevřít dveře. Tak je oddělal a prodával ( no je to už dýl ) Asi tak .....Jinak nevím ani co u nás stojí ,tak nemůžu posoudit .
p.s. eBay dobrý ( chce to vědět kolik věc stojí u nás) ale pozor - musíš mít taky domluvenou dopravu ,páč to většinou neposílají
Teda zrovna tyto nášlapy pošlou a to chce taky vědět co chtějí za dopravu !!!!!! No a v neposlední řadě,co za to chceš pustit TY
Chce to sledovat případnou dražbu zahrádky a nejdřív si zajistit dopravu ( né všude někdo jezdí - vlastní zkušenost) a pak někoho,kdo je přihlášený do systému ( nebo se přihlásit sám) No a pak mnoho štěstí s dražbou - někdy to vyjde fakt za pusu
já přihlášený nejsem
PavelU píše:Jo to jsem přesně potřeboval vědět, protože já ji můžu mít novou za cca 20000,- bez DPH a dopravy...![]()
To jsi ji Rudo vydražil skoro zadarmo...
No u těch, co mají 80+ let a jsou menší (160-170cm) je to problém i v nakládacím módu, pokud teda nestojím u nějakého vyššího pangejtu... Oni už totiž špatně chodí, takže se jim špatně leze tak nahoru...RudaK píše:Při nastupování rodičůnení problém v nakládacím módu
tam by nášlapy špinily buď kalhoty nebo lítka
![]()
Moje maminka si to nemůže vynachválit bo dovnitř nasedne a při vystupování lehce vyskočí ( teda sjede se sedačky ) " Nastupování seniorů je nejlepčí v spuštěném podvozku "
MadTom píše:Zkušenost s D2 (známá už chodí jenom o berlích) - lepší je schůdek, nášlapy které byly na druhém autě znamenaly špinavé kalhoty a to bylo sucho. Našlápnout na to stejně nemohla, protože jsou moc blízko karoserie a tak i když couvala, tak to šlo o dost hůře než se schůdkem.
hmm, to je na zamyšlení... ale z čeho ten schůdek, aby to nebylo příliš těžké, bylo to skladné a vydrželo to...?MadTom píše:Zkušenost s D2 (známá už chodí jenom o berlích) - lepší je schůdek, nášlapy které byly na druhém autě znamenaly špinavé kalhoty a to bylo sucho. Našlápnout na to stejně nemohla, protože jsou moc blízko karoserie a tak i když couvala, tak to šlo o dost hůře než se schůdkem.
Když se na to tak dívám,aby ten jekl nebyl lepší model ...HST píše:Děláme to na jeklech, do roviny zvednutych sedaček. Tak pro inspiraci
jj, je to 7 mistna, zadni sedadla venku.xxx píše:má pásy Rudo i vzadu v C sloupku, tak je to 7místná verze
Jinak i já jsem zvědavý na výsledek a možná se potom do něčeho podobného pustím