freelander nejhorsi auto!!
Moderátor: Safraporte
Re: freelander nejhorsi auto!!
Dám ti za oboje tak 15 tis 

- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
kdyz uz je ta aukce tak ja 14 tisic ani o korunu vic:-D
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
židi jedni

[quote="Acon"]A išli ste neikedy Fronterov v teréne? Asi nie. Mal som tú česť a dodnes netuším, prečo sa tomu hovorí offroad. Do terénu to rozhodne nie je dobré auto.
Jo
jezdil a mam ji čtvrtym rokem a žádnej problém
v terénu projede docela dost 
Jo

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
čau klici.ja fronteru měl taky rád na ni vzpomínám ale její konec skončil tragicky ne mojí vinou. koupil jsem free 1.8i 16v 98 a musím říc až na výměnu motoru jsem rád že ho mám.sem tam se něco načně tak se to opraví aje. co člověk čeká od altmobilu.na nové není a aspon není nuda.člověk si toho aspon váží a má k tomu vztah!
Moone, to nebylo osobní. Jestli to tak chápeš, tak se omlouvám.
Ale prd... dyť si z toho dělám srandu!!!Bad píše:Moone, to nebylo osobní. Jestli to tak chápeš, tak se omlouvám.

Tohle vůbec neřeš

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Má pravdu, predsedaMaflik píše:čau klici.ja fronteru měl taky rád na ni vzpomínám ale její konec skončil tragicky ne mojí vinou. koupil jsem free 1.8i 16v 98 a musím říc až na výměnu motoru jsem rád že ho mám.sem tam se něco načně tak se to opraví aje. co člověk čeká od altmobilu.na nové není a aspon není nuda.člověk si toho aspon váží a má k tomu vztah!

EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- dobrezetak
Ahoj , naprosto souhlasím. a dovoluji si uvést, že s Feečkem sem neměl až na klasické údržby žádnou práci. Je to možná proto, že ho tolik nenamáham, terén se snažím jezdit s defíkem. Co se týče interieru mylím,že jeho strohost je spíše výhodou než nevýhodou, přeci jenom je na trhu dost značek aut, které svým interierem oči řidiče naprosto osvítí a to nemluvím o nekonečném množství tlačítek, které povětšinou slouží jen k tomu aby se rozbily. Závěrem chci připomenout , jak už tu bylo uvedeno, že ten pocit při pořízení prvního Land Rovera, v mém případě freelandera, byl nepřekonatelný a prožívám ho dotěď umocněný pocitem z koupě defíka, na kterého sem našetřil později.David S. píše:Dewílku, dewílku.. to ses nám ale vyklubal![]()
Land Rover určitě není etalonem spolehlivosti a výdrže, to nikdo nikdy netvrdil. Ale při troše péče a hlavně prevence se náklady na provoz dají udržet v rozumné míře.
Trošku poupravím to, co se jednou objevilo v Top Gearu - " Německo je dokonalé. Dokonale rovné silnice, dokonalá čistota, dokonalá technologie, dokonalí lidé. Přesto bych tam nikdy nejel na dovolenou a dám přednost nedokonalé Velké Británii, možná Itálii a možná i Francii.. Dokonalost a spolehlivost není vše. Jsou v tom emoce a s auty je to naprosto stejné." Aspoň pro mne.
D.
s pozdravem všem Ondra
Freelander 2,5 l V6
Defender 110, 2,5 Tdi, r.v. 2000
Defender 110, 2,5 Tdi, r.v. 2000
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem měnil těsnění pod hlavou a zámek dveří, vyměňoval oleje, kupoval gumy a nevím co. Nemám ale pocit, že by na tom jiná auta byla o moc líp. A navíc, když Free vydrží i tohle...
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Jelikož jsem u břichoplazů měl docela štěstí na auta, tak jsem měl minimální opravy.
A Freečko je zatím co den, to objevená porucha .. ale ... kupoval jsem ho pod cenou o cca 30-35000,- takže jsem počítal, že to tam nacpu a budu mít udělané auto a navíc, když vidím ty rozsypanky, co se schází u zeťáka v dílně, tak na tom Freečka nejsou tak špatně - namátkou - Tranzit 2006 140 000Km najeto a bez tlaků, vstřiky taky v prdeli a další a další, Opel Signum 3,0 V6 2005 v prdeli motor, oprava cca 100 000Kč (se ani nevyplatí, taky už má majitel značky v depozitu) a to se v tom majitel povozil pár měsíců, Peugeot 406SW přitažený odněkud z ,,rajchu" co měsíc to na dílně s jinou závadou ... etc. Takže tihle majitelé jsou skuteční nešťastníci
A Freečko je zatím co den, to objevená porucha .. ale ... kupoval jsem ho pod cenou o cca 30-35000,- takže jsem počítal, že to tam nacpu a budu mít udělané auto a navíc, když vidím ty rozsypanky, co se schází u zeťáka v dílně, tak na tom Freečka nejsou tak špatně - namátkou - Tranzit 2006 140 000Km najeto a bez tlaků, vstřiky taky v prdeli a další a další, Opel Signum 3,0 V6 2005 v prdeli motor, oprava cca 100 000Kč (se ani nevyplatí, taky už má majitel značky v depozitu) a to se v tom majitel povozil pár měsíců, Peugeot 406SW přitažený odněkud z ,,rajchu" co měsíc to na dílně s jinou závadou ... etc. Takže tihle majitelé jsou skuteční nešťastníci

Každé auto má své mouchy. Já měl u free různé fáze:
1. Totální zbláznění se do auta, následovala koupě.
2. Objevil jsem toto fórum a trochu jsem se zhrozil, když jsem četl, jaké (netradiční) závady mě můžou potkat.
3. Free je doma už 2 roky, kromě náplní a pneu jen preventivně vyměněna viskospojka. Občas sice někde něco klepe nebo vrže, ale momentálně spokojenost. Počítám s tím, že občas se bude muset něco vyměnit, ale to asi u každého 10 let starého auta... Když občas slyším, kolik kdo vrazil do opravy nějakého podstatně novějšího držáku, jsem rád, že mám drahého a nespolehlivého freelandera.
1. Totální zbláznění se do auta, následovala koupě.
2. Objevil jsem toto fórum a trochu jsem se zhrozil, když jsem četl, jaké (netradiční) závady mě můžou potkat.

3. Free je doma už 2 roky, kromě náplní a pneu jen preventivně vyměněna viskospojka. Občas sice někde něco klepe nebo vrže, ale momentálně spokojenost. Počítám s tím, že občas se bude muset něco vyměnit, ale to asi u každého 10 let starého auta... Když občas slyším, kolik kdo vrazil do opravy nějakého podstatně novějšího držáku, jsem rád, že mám drahého a nespolehlivého freelandera.

Ty máš myslím pancéřovou nádrž!Maxsel píše:Taky jsem měnil těsnění pod hlavou a zámek dveří, vyměňoval oleje, kupoval gumy a nevím co. Nemám ale pocit, že by na tom jiná auta byla o moc líp. A navíc, když Free vydrží i tohle...

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
nejvíc se mi líbí hlášky typu:vole hoď ho dolů...nebo...... hoši nehazejte ho tamMaxsel píše:Taky jsem měnil těsnění pod hlavou a zámek dveří, vyměňoval oleje, kupoval gumy a nevím co. Nemám ale pocit, že by na tom jiná auta byla o moc líp. A navíc, když Free vydrží i tohle...

-
No potom příspěvku co je od Maxselse o 6 řádků výše na You Tube - Land Rover Highland Meeting 2009 - bych asi měl papíry k rozvodu na stole. S Free jezdí převážně manželka a když ho na poli trošililinku zablátim tak se mnou nemluví.
Maxcel: prosím Tě a to Free přežil? Jezdíme s fotříkem a tohle kdybych se pokusil udělat, tak mě zabije...
DII 2,5TD5 "Aurora" r.v.2004 - Pevnostní nárazník, +2" podvozek
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
Freelander 2
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
odpovim za maxsela free prezil az na urvany vyfuk pokud se nemylim ale ten pry uz byl nacnuty
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
tomu furt nemůžu věřit, že to odnesl jen vejfuk:D sice ten tam čouhá ze všeho nejvíce, ale..... jak tam chudáka vozí po břiše...
DII 2,5TD5 "Aurora" r.v.2004 - Pevnostní nárazník, +2" podvozek
Freelander 2
Freelander 2
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím tak vejfuck byl uz nacnutej. A jediný co se tam stalo byl ohnutý drzák nekde u loziska viscospojky. Oprava prý 5 min s kladivem.Mylda píše:tomu furt nemůžu věřit, že to odnesl jen vejfuk:D sice ten tam čouhá ze všeho nejvíce, ale..... jak tam chudáka vozí po břiše...

EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl