Dalkove ovladani
Moderátor: Safraporte
Re: Dalkove ovladani
Odemkl jsi auto klíčem a pak startoval?Já v klíčich žádný čip nemám/r2000/ takže pokud někde je pak jen v ovládači.To ale znamená že bez zmáčknutí tlačítka DO by se nedalo nastartovat.Musím to vyzkoušet v elektronice se nevyznám.
- fR4Nk
- tel.: 0948028417
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
Mam rocnik 99/2000 cip je v DO. Bez DO auto nenastrartujem. starec62, ake mas kluce? aky rocnik?
Biely Freelander "Lord Sníh" a cierna Mazda MX-3 V6 "Black Widow". Dokonaly Jing Jang.
Ja mam rok 99.Kluč mam spraveny obyčajny rovny za 3 eura,lebo ten vykyvny mi liezol na nervy. Auto mam pred dvermi tak som to teraz vyskušal. Odomkol som klučom a normalne som naštartoval.Dialkove som nechal doma na stole.Jediny rozdiel som si všimol,že ta ledka v pristrojovke po naštartovani zostala svietit ale auto normalne fachči.
- fR4Nk
- Kontaktovat uživatele:
starec62 píše:Ja mam rok 99.Kluč mam spraveny obyčajny rovny za 3 eura,lebo ten vykyvny mi liezol na nervy. Auto mam pred dvermi tak som to teraz vyskušal. Odomkol som klučom a normalne som naštartoval.Dialkove som nechal doma na stole.Jediny rozdiel som si všimol,že ta ledka v pristrojovke po naštartovani zostala svietit ale auto normalne fachči.
Este ma napadlo ze nemas dostatocne daleko DO od auta. Schvalne skus este raz zamknut auto z DO. Potom odlozit dostatocne daleko DO od auta. Potom odomknut klucom a nastatartovat.

Biely Freelander "Lord Sníh" a cierna Mazda MX-3 V6 "Black Widow". Dokonaly Jing Jang.
Neviem kolko je dostatočne daleko,ale teraz som ho mal asi tak 6 metrov. Skušal som to na inych autach a napr. na peugeote,alebo seate ked dam čip 20 centimetrov od spinačky tak už nenaštartujem.
- fR4Nk
- Kontaktovat uživatele:
Len mi to nejde do hlavy
Ako je to mozne. Predsa ak mas v DO chip a ten tam isto aj je, nemozes bez neho nastartovat, Jedina moznost ze auto nema imobilizer. Mne auto bez ovladacky ani neprdne 

Či tam je imobilizer tažko povedat. Možno ho niekto predomnou vypreparoval. Ale zaujimave je,že ta ledka reaguje na to ked štartuješ po odomknuti klučom inak ako dialkovim. Každopadne aj keby tam nebol ,ja to beriem ako vyhodu. Ved kto by to kradol
.

Myslím,že tam žádný čip není.Když odemknu klíčem nic se neděje ale při pokusu o start se zapne alarm.Takže se to aktivuje stlačením DO přes počítač .Máme starší typy u novějších už mohou být klíče čipované.Já mám jeden origo,ten vyklápěcí a nový jsem si za 150 Kč nechal udělat na počkání u výrobce klíčů FAB.
Pokud mas DO zvlast plus klic tak tam zadny chip neni ,ten je az u novejsich modelu ,novou dalku dokazu naparovat
- fR4Nk
- Kontaktovat uživatele:
Moje auto bez DO nenastartuje. Rano som to schvalne skusal. Zamkol som klucom a potom skusil nastartovat. Takze mi to skuste vysvetlit? Preco by imobilizer nemala freeteza mat, ked sa vsade uvadza ze ho ma. Mal som aj ine auta ktore mali chip v DO.
PS: Starec62 ta ledka moze indikovat poplasne. Zamkol si auto klucom, cize poplasne nebolo aktivovane. Aktivuje sa zmknutim auta cez DO.
PS: Starec62 ta ledka moze indikovat poplasne. Zamkol si auto klucom, cize poplasne nebolo aktivovane. Aktivuje sa zmknutim auta cez DO.
prosim o radu ..na dialkovom ovladaci som vymenil bateriu a teraz nefunguje..skusil som 5 krat stlacit obe tlacitka a nic. aj stlacit pri zamykani klucom a pri odomykani.....stale nic..poradte prosim
Meril jsi tu novou baterku zda je dobra?
skusil som to aj s tou starou...a nic....ta stara bola este v pohode len uz som musel byt blizko auta preto som ju vymenil za novu
- fR4Nk
- Kontaktovat uživatele:
Skontroluj ci nemas odlomene tie 3 nozicky v DO do ktorych zasuvas bateriu. Vyber baterku. Stlac obe gombiky DO ma 5 sekund. Daj novu baterku. Chod k autu a 5 krat stlac obe gombiky DO. Ja som mal problem ze som mal ulomene nozicky, tak som pajkoval.
ovladac mi premerali a je v pohode...asi budem musiet ist do servisu
Ahojte,ja som si za 25 eur kupil nove dialkove ovladanie s otvaracim klucom 2 kusy s riadiacou jednotkou,ktoru som napojil na zamok dveri.Vklucovej sluzbe som si dal na dialkovom dal vyrobit kluc za 20 euro,prehodil som cip imobilizera z origo kluca a mam po probleme .Investicia 45 euro a mam fukcne ovladanie s otvaracim klucom podobne octavii za prijatelnu cenu
Muzes sem dat nejaky odkaz?vlado137 píše:Ahojte,ja som si za 25 eur kupil nove dialkove ovladanie s otvaracim klucom 2 kusy s riadiacou jednotkou,ktoru som napojil na zamok dveri.Vklucovej sluzbe som si dal na dialkovom dal vyrobit kluc za 20 euro,prehodil som cip imobilizera z origo kluca a mam po probleme .Investicia 45 euro a mam fukcne ovladanie s otvaracim klucom podobne octavii za prijatelnu cenu
Land Rover Freelander1 facelift TD4, Volvo XC90 sport
- fR4Nk
- Kontaktovat uživatele:
Aky rocnik Freecka mas? Totizto starsie modely nemali cip v kluci. Cip bol sucastou elektroniky v DO.vlado137 píše:Ahojte,ja som si za 25 eur kupil nove dialkove ovladanie s otvaracim klucom 2 kusy s riadiacou jednotkou,ktoru som napojil na zamok dveri.Vklucovej sluzbe som si dal na dialkovom dal vyrobit kluc za 20 euro,prehodil som cip imobilizera z origo kluca a mam po probleme .Investicia 45 euro a mam fukcne ovladanie s otvaracim klucom podobne octavii za prijatelnu cenu
Mam facelift imo cip mam solo
Land Rover Freelander1 facelift TD4, Volvo XC90 sport
2001 freelander,kupil som ho len s 1 klucom,novy cip sa da len u Land rovera ,teda v znackovom servise naprogramovat,v klucovej sluzbe sa to neda ,stoji to tak aj v katalogu