Mirko
Moderátor: Miky_CZ
Mel jsem mel, a jak rad bych dojel, jenomze ted musim doma delat tatu i mamu na plny uvazek, pac mama si ublizila na lyzich... (a nas prcek jeste nejak landaka nedocenuje, tak snad az povyrosteRudaK píše: Měl si dojet a by ses pěkně svezl ,v pěkné krajině,o sněhu ani nemluvím( sám sem byl překvapen co jsme projeli a bez řetězů
)
Honzan píše:Mel jsem mel, a jak rad bych dojel, jenomze ted musim doma delat tatu i mamu na plny uvazek, pac mama si ublizila na lyzich... (a nas prcek jeste nejak landaka nedocenuje, tak snad az povyrosteRudaK píše: Měl si dojet a by ses pěkně svezl ,v pěkné krajině,o sněhu ani nemluvím( sám sem byl překvapen co jsme projeli a bez řetězů
)
)
p.s. tam co jste jezdili mam kousek srub v lese, pojezdeni je kolem fakt luxusni
Land Jirka píše:Dneska jsem si to projel ještě jednou sám + něco navíc.
Je to krása jak to jezdí....
Jen jednu zatáčku sem trošku přestřelil (tu jsme včera nejeli) a vlítl čumákem až po dveře do hory sněhu.
Chce to zadní naviják...
Hezký fotky, dívám se, že Olda tam měl toho svýho myšákaMadTom píše:Tak včer jsem to nestihl, ale dnes jsem se polepšil. Tady je výběr toho zajímavějšího. Bohužel to nejzajímavější se mi vyfotit nepodařilo, protože jsem v té chvíli měl buďto plné ruce volantu nebo jsem se zotavoval s nepříjemných chvilek - když auto jede z kopce jako sáně a ještě u toho zdechne motor a navíc je to všechno směrem dozadu, kam není vůbec vidět, má to jediné řešení - zkusit zo znovu.
![]()
http://ok2mtm.rajce.idnes.cz/Land_Rover ... eden_2010/