MadTom píše:Pěkné, ale není to zbytečně moc dolů na krajích (před kolama)? To je to co mi vadí na stávajícím plastovém. Uprostřed už budou vadit i jiné věci.

Moderátor: Miky_CZ
MadTom píše:Pěkné, ale není to zbytečně moc dolů na krajích (před kolama)? To je to co mi vadí na stávajícím plastovém. Uprostřed už budou vadit i jiné věci.
podla dohody v ramci EU policajti ineho clenskeho statu nemaju pravo kontrolovat technicky stav vozidla, pokial zodpoveda predpisom krajiny kde si ho prihlasil.Miloš II píše:Ví někdo o případu,že by zastavili v A nebo D nějakýho nazbrojenýho Offa s Čech nobo Slovenska? MIlošII
magori su, ale v ramci EU nemaju pravo vratit za upravy vozidla, ktore nesplnaju ich legislativu. ani sa s tebou nebudu hadat, lebo vedia, ze ti mozu tak akurat skontrolovat pocet viest v aute a profil na pneuRudaK píše:Todle už sem slyšel,že A jsou prostě důležitý magoři .....
...D3eliott píše:Kdepááák, to by se muselo dělat extra, ale třeba na to taky dojde
No jestli vidím správně, že kostřící kabel je k očku přidělaný jen mačkací spojkou, tak to bude asi 6tá jakostAcon píše:Ak by to bola alternatíva k DII po facelifte a dal by sa na to prehodiť aj ten môj gumáč so svetlami, tak to by už vôbec nikomu nedráždilo zrak. Priznám sa, že práve kvôli buzeráciám orgánov som upustil od nárazníka, ale zamaskované by to bolo OK. Tiež by ma zaujímala cenovka na ten AL. Keď už mám AL auto...Uchytenie navijáku nie je univerzálne v zmysle nejakej všeobecnej normy? Ja mám vybraný tento, u nás ho kúpim za 370€čok s daňou
http://www.aloha.estranky.sk/fotoalbum/ ... sw9500-12v
eliott píše:Tohle je taky winch, protože winch je anglicky naviják. Je rozdíl namáčknout oko na silný kabel, protože to oko je z minimálně z 1,5mm plechu a drží, ale ty čínský očka z plechu 0,4mm drží tak, že to vytrhne půlroční dítě.