MadTom píše: 29 bře 2018 10:05 Celé tyhle "daně" jsou jenom o tom, jak z lidí vyrazit víc peněz, a to většinou za něco, co prostě potřebují...................................

Moderátor: Miky_CZ
MadTom píše: 29 bře 2018 10:05 Celé tyhle "daně" jsou jenom o tom, jak z lidí vyrazit víc peněz, a to většinou za něco, co prostě potřebují...................................
no myslím, že tom to napsal dobře. ona tam je samozřejmě trochu přesmyčka a nadsázka, ale v zásadě jde o totéž – u baráku ti časem "někdo" nařídí, že musíš mít jiné okna a že ho musíš zateplit, protože nesplňuješ ener. normy a že moc plýtváš teplem. a bude to úplně analogické k těm autům. zatím se k tomu v případě baráku nikdo neodvážil, ale jak to tak sleduju, ten postup, tak je to jen otázka času. jak píše tomáš, zatím nemusíš, můžeš. za pár okamžiků už to bude musíš. s nožem a sekyrkou je to o tom, že vyměň za nové, až doslouží, snad se chápemeVladicek píše: 29 bře 2018 12:48 Jo a ještě k analogii s nožem, domem atd. - myslím, že to je trochu mimo, protože tím, že mám starý dům nikoho neobtěžuju, ale když moje auto znečišťuje ovzduší, tak už ano.
Ale jo, chápeme. Já tím zase jen chtěl říct, že jsou některý věci, který prostě nejsou z pohledu obecného zájmu problematické, protože jimi nezasahuješ do života ostatních. Taky se mi nelíbí, co všechno mi stát nařizuje, ale u těch aut mi to dává smysl, jezdím hodně na kole a když někdy cítíš, co všechno na těch silnicích jezdí, tak to je fakt peklo.Adam P. píše: 29 bře 2018 13:19no myslím, že tom to napsal dobře. ona tam je samozřejmě trochu přesmyčka a nadsázka, ale v zásadě jde o totéž – u baráku ti časem "někdo" nařídí, že musíš mít jiné okna a že ho musíš zateplit, protože nesplňuješ ener. normy a že moc plýtváš teplem. a bude to úplně analogické k těm autům. zatím se k tomu v případě baráku nikdo neodvážil, ale jak to tak sleduju, ten postup, tak je to jen otázka času. jak píše tomáš, zatím nemusíš, můžeš. za pár okamžiků už to bude musíš. s nožem a sekyrkou je to o tom, že vyměň za nové, až doslouží, snad se chápemeVladicek píše: 29 bře 2018 12:48 Jo a ještě k analogii s nožem, domem atd. - myslím, že to je trochu mimo, protože tím, že mám starý dům nikoho neobtěžuju, ale když moje auto znečišťuje ovzduší, tak už ano.![]()
tralalaMirko píše: 29 bře 2018 09:25 *****, ale já prostě beru auto jako nějaký druh luxusu, který nemusí mít každý.*****
...těch modelů je asi vícjareku píše: 07 dub 2018 14:38 Nový model od LR![]()
https://www.sbazar.cz/pircasro/detail/2 ... ver-27-hde