Free 1 repas visko
Moderátor: Safraporte
Re: visco a co s tím souvisí
Omlouvám se ZALAB, správně mělo být dělá to asi jinak. A nedal jsem to sem proto, abych někomu dělal reklamu, ale proto abych se podělil o zkušenost a dal vědět o někom kdo repasuje VCU také v čechách a má s tím zkušenost. Jestli to někomu vadí, tak to klidně smažte.
Nic nemazat, všechno nový je k něčemu dobrý a kdo se moc ptá - také se moc dozví !!! 

- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
AHOJ , MYSLÍM ŽE TOHLE MOC KOMERCE NENÍ SPÍŠ VÝMĚNA NÁZORŮ 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
No on se ten bazar tady chlubí někdy až dost, viz. Lucasso007, LucassoXp, brutus666, petronel a možná i další jména, ten jen pro přesnostJeník píše:Myslím si, že komerční reklama by měla vypadat trochu jinak !!! A na rovinu, jestli to bude fungovat, proč se nepodělit s ostatními. Nejsem sice žádná socka, ale na nákup originál dílů pro LR zatím nemám a určitě nebudu sám. Ostatně na již zmíněném vrakovišti jsem nekupoval poprvé, ale když to srovnám s vrakáčem v Mratíně, tak je to nebe a dudy. Tam totiž nemaj skoro nic. Tady jsem sehnal fakt všechno a za slušný koruny - tak proč se s tím nepochlubit ostatním. Taky určitě potřebujou nějaký ten dílek. Jeník

Land Rover Discovery 2 Td5
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda
,no živí ho to tak se asi nic moc nenadělá,ale ještě to jde 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- zalab
- tel.: 0907813134
- auto: Freelander 1999
Tak s medzinárodného incidentu nebude ničrevírník píše:Omlouvám se ZALAB, správně mělo být dělá to asi jinak. A nedal jsem to sem proto, abych někomu dělal reklamu, ale proto abych se podělil o zkušenost a dal vědět o někom kdo repasuje VCU také v čechách a má s tím zkušenost. Jestli to někomu vadí, tak to klidně smažte.

http://www.renova.edb.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
No ono jde také o to, že je zde sekce nabídek http://landroverforum.klape.cz/forum/viewforum.php?f=12" onclick="window.open(this.href);return false; kde si každý může zveřejnit nabídku služeb a je tam normální, že se mu tam spokojený/nespokojený zákazník vyjádří.
Nechcete přece, aby se to tu v ostatních sekcích za chvíli hemžilo jen odkazy na servisy a vrakárny?
Řečnická otázka, na kterou ani nečekám odpověď a jen čekám, jak to posoudí admin.
Navíc příspěvky nahlášenými jako závadné se chtě nechtě musí MOD zaobírat.
Ale tohle je mimo téma tohoto topiku.
Nechcete přece, aby se to tu v ostatních sekcích za chvíli hemžilo jen odkazy na servisy a vrakárny?
Řečnická otázka, na kterou ani nečekám odpověď a jen čekám, jak to posoudí admin.
Navíc příspěvky nahlášenými jako závadné se chtě nechtě musí MOD zaobírat.
Ale tohle je mimo téma tohoto topiku.
- Lucaso007
- auto: 4KOLA,VELKEJ VÝKON :
- Kontaktovat uživatele:
masar píše:No on se ten bazar tady chlubí někdy až dost, viz. Lucasso007, LucassoXp, brutus666, petronel a možná i další jména, ten jen pro přesnostJeník píše:Myslím si, že komerční reklama by měla vypadat trochu jinak !!! A na rovinu, jestli to bude fungovat, proč se nepodělit s ostatními. Nejsem sice žádná socka, ale na nákup originál dílů pro LR zatím nemám a určitě nebudu sám. Ostatně na již zmíněném vrakovišti jsem nekupoval poprvé, ale když to srovnám s vrakáčem v Mratíně, tak je to nebe a dudy. Tam totiž nemaj skoro nic. Tady jsem sehnal fakt všechno a za slušný koruny - tak proč se s tím nepochlubit ostatním. Taky určitě potřebujou nějaký ten dílek. Jeník
Pěkná diskuze ja teda nevim kdo je **Jeník** ale mě žádnou reklamu nedělá a docela mě zaráží co pro ti mě máš?Já sem si sem moc přízpěvků do bazaru až zas tak moc nedal a myslim že by ste měli bejt rádi za lidi co maj vrakoviště na landrovery páč by tě ten humor přešel kdyby sis šel koupit třeba novej kompresor na TD5,nebo jinej draší díl..

Někdy přijeď rád tě uvidim...

http://www.autocentrumsmrk.cz" onclick="window.open(this.href);return false; LUKÁŠ vrakoviště landrover 608800667
Napadlo mě, že zareaguješ. Nemám nic proti tobě ani tvému vrakovišti a jsem rád, že tu nabízíš svoje služby - konkurence je zkrátka třeba a nabízíš díly vcelku levně. Ten koment byl spíš jen narážka na to, že jsi si tu vytvořil několik účtů pomocí kterých se tu prezentuješ, nikdo by asi neměl problém s tím kdyby ses tu prezentoval jako jeden uživatel. Stejnou myšlenku tady napsal i KarelLucaso007 píše:
Pěkná diskuze ja teda nevim kdo je **Jeník** ale mě žádnou reklamu nedělá a docela mě zaráží co pro ti mě máš?Já sem si sem moc přízpěvků do bazaru až zas tak moc nedal a myslim že by ste měli bejt rádi za lidi co maj vrakoviště na landrovery páč by tě ten humor přešel kdyby sis šel koupit třeba novej kompresor na TD5,nebo jinej draší díl..![]()
Někdy přijeď rád tě uvidim...sem zvědavej jak dlouho to taky bude

http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 04#p170604" onclick="window.open(this.href);return false;
Land Rover Discovery 2 Td5
-
Chlapi vraťme se prosím k tématu.
Jasně, zpět k tématu - visko. Od začátku se mi při rozjezdu ( hlavně když je auto dost studené ) ozývá ze spodu od kardanu divné klapání, jakoby v rytmu protáčení kardanu. Nevíte někdo,co to může být. Je tam motor s cca 50 tis.km a IRD by měla být tudíž v pořádku( vypadá bez vůle ). Když se auto ohřeje - cca 5 km, tak to zmizí, nebo jen zlhka při prudším zatočení. Mám z toho nery, nechci, aby mne to nechalo někde v itálii !!!
Jeník

Jeník
neboj fryčko to zvládne .......loni se mi ve slovinsku kousla převodovka (pětka se rozspala uplně) a dojel jsemJeník píše:Jasně, zpět k tématu - visko. Od začátku se mi při rozjezdu ( hlavně když je auto dost studené ) ozývá ze spodu od kardanu divné klapání, jakoby v rytmu protáčení kardanu. Nevíte někdo,co to může být. Je tam motor s cca 50 tis.km a IRD by měla být tudíž v pořádku( vypadá bez vůle ). Když se auto ohřeje - cca 5 km, tak to zmizí, nebo jen zlhka při prudším zatočení. Mám z toho nery, nechci, aby mne to nechalo někde v itálii !!!![]()
Jeník

To doufám ! Loni mi praskla torzní tyč na Berlingu a z půlky rakouska jsem jel naloženej + přívěs s lodí 60-kou až do Kolína. Prdel jsem měl mokrou taky a navíc mne ve Vídni kostili rakouský cajti hodinu a půl. Ty snad zjistili i kolik mám na tý prdeli hemoroidů, jak žhavili počítač. Tak si dokážu představiti tu převodovku ! Proto už bych to nechtěl zažít.will.26 píše:neboj fryčko to zvládne .......loni se mi ve slovinsku kousla převodovka (pětka se rozspala uplně) a dojel jsemJeník píše:Jasně, zpět k tématu - visko. Od začátku se mi při rozjezdu ( hlavně když je auto dost studené ) ozývá ze spodu od kardanu divné klapání, jakoby v rytmu protáčení kardanu. Nevíte někdo,co to může být. Je tam motor s cca 50 tis.km a IRD by měla být tudíž v pořádku( vypadá bez vůle ). Když se auto ohřeje - cca 5 km, tak to zmizí, nebo jen zlhka při prudším zatočení. Mám z toho nery, nechci, aby mne to nechalo někde v itálii !!!![]()
Jeníksice sedmdesátkou ale dojel(samozřejmně se spocenou prdelí)

Jeník
-
Klapání ... vůle v kříži například? Ze předu nebo spíš od zadu?Jeník píše:Jasně, zpět k tématu - visko. Od začátku se mi při rozjezdu ( hlavně když je auto dost studené ) ozývá ze spodu od kardanu divné klapání, jakoby v rytmu protáčení kardanu. Nevíte někdo,co to může být. Je tam motor s cca 50 tis.km a IRD by měla být tudíž v pořádku( vypadá bez vůle ). Když se auto ohřeje - cca 5 km, tak to zmizí, nebo jen zlhka při prudším zatočení. Mám z toho nery, nechci, aby mne to nechalo někde v itálii !!!![]()
Jeník
Klape to spíš zepředu - jako pod fofrklackem - v místě kardanu. Když je to studené, tak při rozjedech a pak jen při rozjíždění v ostřejším rejdu. Poradíš prosím ???Safraporte píše:Klapání ... vůle v kříži například? Ze předu nebo spíš od zadu?Jeník píše:Jasně, zpět k tématu - visko. Od začátku se mi při rozjezdu ( hlavně když je auto dost studené ) ozývá ze spodu od kardanu divné klapání, jakoby v rytmu protáčení kardanu. Nevíte někdo,co to může být. Je tam motor s cca 50 tis.km a IRD by měla být tudíž v pořádku( vypadá bez vůle ). Když se auto ohřeje - cca 5 km, tak to zmizí, nebo jen zlhka při prudším zatočení. Mám z toho nery, nechci, aby mne to nechalo někde v itálii !!!![]()
Jeník
- zalab
- tel.: 0907813134
- auto: Freelander 1999
Kukni na tripoidný klb predného kardanu,či nie je deravá manžeta.
http://www.renova.edb.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Manžeta se mi zdála v pořádku, ale pro jistotu na ni mrknu ještě jednou. Díky.zalab píše:Kukni na tripoidný klb predného kardanu,či nie je deravá manžeta.

Jeník
- Lucaso007
- auto: 4KOLA,VELKEJ VÝKON :
- Kontaktovat uživatele:
Re: repas visko
já už repase dělám také pro členy klubu cena 2000 do odvolání.Lucaso
http://www.autocentrumsmrk.cz" onclick="window.open(this.href);return false; LUKÁŠ vrakoviště landrover 608800667
-
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
VISCO LR 1.8i
Slíbil jsem,že až ujedu 500km tak dám vědět jak se chová auto po repasi visco, kterou jsem si udělal sám. Auto se chová a funguje jak nové a tak pokud máte někdo problém s visco spojkou tak jsme schopni tu repasi udělat cca za 2800 Kč a doporučuji při tom vyměnit i silentbloky na diferáku a přední a zadní ložisko na kardanové hřídeli pokud má auto cca 100 000 km a ještě jste to nedělali. Je to dobré udělat při jednom.Pak by tu auto muselo zůstat 2 dny a při repasy visca max. 8 hodin.Já jsem to udělal loni v prosinci a auto sedí jak přišité. Laco
Naposledy upravil(a) Safraporte dne 25 bře 2011 23:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: přesunuto ze samostatného topiku
Důvod: přesunuto ze samostatného topiku
Slovinsko je ještě v pohodě. Já jsem jel před týdnem do Albánie a musel jsem se vrátit protože začal někde mezi kardanem a převodovkou kapat olej a při plným rejdu v tom něco klepalo až mlátilo. Jo a taky už jsem neměl žádnou rezervu protože jsem parádně prorazil dvě pneumatiky a opocenou jsem neměl jenom prdel ale i přilehlé oblasti.will.26 píše:neboj fryčko to zvládne .......loni se mi ve slovinsku kousla převodovka (pětka se rozspala uplně) a dojel jsemJeník píše:Jasně, zpět k tématu - visko. Od začátku se mi při rozjezdu ( hlavně když je auto dost studené ) ozývá ze spodu od kardanu divné klapání, jakoby v rytmu protáčení kardanu. Nevíte někdo,co to může být. Je tam motor s cca 50 tis.km a IRD by měla být tudíž v pořádku( vypadá bez vůle ). Když se auto ohřeje - cca 5 km, tak to zmizí, nebo jen zlhka při prudším zatočení. Mám z toho nery, nechci, aby mne to nechalo někde v itálii !!!![]()
Jeníksice sedmdesátkou ale dojel(samozřejmně se spocenou prdelí)