Nebo můžeš použít italské protektory Ziarelli Exforest mají i zajímavé 100% rozměry, uvažoval jsem nad rozměrem 255/85/16, který je jako 34", kvalitu mi potvrdil jeden kluk z jiného fóra jako velmi slušnou. Někde v poště jsem měl i fotky porovnání s jinými protektory typu Simex.Jinak tyhle gumy nabízí i NakatanengaPavelU píše:Tak to zbývají pouze neprotektorované Simex, nebo Silverstone, ale to za úplně jinou cenu...![]()
Pro moje potřeby zatím ty 265/75R16 stačí a nemůžu si stěžovat...
Karle to vypadá zajímavě, kde se dají koupit, jak vycházejí cenověkarel píše:Nebo můžeš použít italské protektory Ziarelli Exforest mají i zajímavé 100% rozměry, uvažoval jsem nad rozměrem 255/85/16, který je jako 34", kvalitu mi potvrdil jeden kluk z jiného fóra jako velmi slušnou. Někde v poště jsem měl i fotky porovnání s jinými protektory typu Simex.Jinak tyhle gumy nabízí i NakatanengaPavelU píše:Tak to zbývají pouze neprotektorované Simex, nebo Silverstone, ale to za úplně jinou cenu...![]()
Pro moje potřeby zatím ty 265/75R16 stačí a nemůžu si stěžovat...![]()
http://www.ziarelli.com/home2.html
Viděl bych to spíše na Maxxis Creepy Crawler...brudr píše:Ten Brutale je fakt brutalni![]()
ale pokud se nepletu tak ty Maxi sou kopca(protektor)tech novych BFG
Sláma Karel píše:Hoši vy máte starosti. Já jsem už asi jezdil kde jaký vzorek a rozměr, a pořád nevidím, žádný velký rozdíl. Vyjedu, jedu, zahrabu se, vytáhnu se, jedu dál. Podle mě je úplně jedno co máš za gumy pokud jsou to MT tak je v tom rozdíl, který jenom těžko poznáš. Zase na Simexech třikrát Rumunsko nedáš, bo ti tam nezbyde žádný vzorek. Myslel jsem třeba, že aspoň ty Simexy Jungle budou tvrdý a neprorazí se. Na posledním Rumunsku jsem dvě prořízl a jednu říznul z boku asi 80%. Takže jsem zase v prd..i s ideálama.![]()
To samé je to se šířkou, chci aby mi někdo konečně ukázal, že tam kde projede s úzkejma, já se širokejma neprojedu. Ještě o tom pořád jenom čtu. Ale zase se mi ještě nestalo, že tam kde já jsem projel se širokejma, tak by třeba Hokulia s úzkejma neprojel.
Je to jenom o tom co se komu líbí a co komu vyhovuje. Ne o tom, že něco je lepší nebo horší.
Mammuťátko je taky už postavený tak, že se na něm nic nemůže vysrat a ejhle odešlo mi podávačí čerpadýlko v hlavním čerpadle a byl jsem víte kde. Naštěstí se to po dvou dnech zase rozjelo samo, holt mají v Rumunsku asi lepší naftu než v Maďarsku.
K
tak todle tema muzem nechat smazatTom LTR píše:Sláma Karel píše:Hoši vy máte starosti. Já jsem už asi jezdil kde jaký vzorek a rozměr, a pořád nevidím, žádný velký rozdíl. Vyjedu, jedu, zahrabu se, vytáhnu se, jedu dál. Podle mě je úplně jedno co máš za gumy pokud jsou to MT tak je v tom rozdíl, který jenom těžko poznáš. Zase na Simexech třikrát Rumunsko nedáš, bo ti tam nezbyde žádný vzorek. Myslel jsem třeba, že aspoň ty Simexy Jungle budou tvrdý a neprorazí se. Na posledním Rumunsku jsem dvě prořízl a jednu říznul z boku asi 80%. Takže jsem zase v prd..i s ideálama.![]()
To samé je to se šířkou, chci aby mi někdo konečně ukázal, že tam kde projede s úzkejma, já se širokejma neprojedu. Ještě o tom pořád jenom čtu. Ale zase se mi ještě nestalo, že tam kde já jsem projel se širokejma, tak by třeba Hokulia s úzkejma neprojel.
Je to jenom o tom co se komu líbí a co komu vyhovuje. Ne o tom, že něco je lepší nebo horší.
Mammuťátko je taky už postavený tak, že se na něm nic nemůže vysrat a ejhle odešlo mi podávačí čerpadýlko v hlavním čerpadle a byl jsem víte kde. Naštěstí se to po dvou dnech zase rozjelo samo, holt mají v Rumunsku asi lepší naftu než v Maďarsku.
K
Ted promluvily zkušenosti.. Smekám Karle
...jo toto je pravda, nezbývá než souhlasit...Je to jenom o tom co se komu líbí a co komu vyhovuje. Ne o tom, že něco je lepší nebo horší.