George 1 píše:Je to krásnej pohled jak na tvojí tak Cyrilovu D4. Bohužel " snad zatím" nejsem majitel D4, ale nepomlouvám

, jen tiše závidím. Myslím, že ten kdo si teď něco přečte o Toyotě, že zase svolává přes 8 miliónu aut kvůli údajnému unikání paliva, tak majitel LR může být v klidu

. Napiš taky tvoje dojmy, ať si trochu smlsnem
Moje dojmy... no zkusim
Strasne vysoko sedim.. vyhled neskutecny.. Kdyz jsem do D4 presedl primo po 300km jizdy v audi Q5 a zavrel dvere uvnitr D4 tak jsem mel porad pocit ze je tam nejak moc svetla ze dvere nejsou zavrene... proste ty okna jsou fakt velky a vyhled nadherny. Misto nad hlavou neskutecne taky... mam asi 195cm ale porad tam je mista a mista.. Deti ve druhe rade taky jenom tise koukaji ven... takze klid konecne (az na nekonecne otazky co je to a tam to) Zatim jsem nikdy nejezdil s dieslovym motorem takze na to typicke diesel rachotani jsem si musel trosku zvyknout

Podvozek krasa, nerovnosti a vymoly po praze v podstate ignoruju a s usmevem se koukam do zrcatka jak vsichni delaj mysky.
hse vybava je supr... zatim zadny problem.
Materialy hlavne plasty se mi libi vic v A4ce ale to pohodli a "nadhled" z Disca je super.
Porad me prekvapuje jak je to auto v podstate kratke ve predu pred napravou kdyz parkuju... ale to je o zvyku.
Co me zatim poradne nasralo byl sroub v pneu po 3 dnech a nasledna vymena rezervy...
Zajimalo by me jestli trosku slysite praci podvozku kdyz doseda treba po prejeti spomalovace rekneme 25-30km/h? je to v poradku? Opravdu musim fakt poslouchat abych to slysel ale je to tam.