Koľko má tá hromada priestorových metrovomar píše:Dneska jsme si zamakali,tu hromadu dreva jsme odvezli najednou v kufru a na voziku,vsechno drevo je tvrde a mokre.

Ja doveziam na jeden krát 3,3 priestorového metra

Moderátor: Miky_CZ
Koľko má tá hromada priestorových metrovomar píše:Dneska jsme si zamakali,tu hromadu dreva jsme odvezli najednou v kufru a na voziku,vsechno drevo je tvrde a mokre.
tak koukam ze nejsu jedinej magor co naklada poradnou hromadu dreva.ps ten muj vozik ma papirove celkovou 370kg a vozik prazdnej podle papiru vazi 200kgluque píše:Koľko má tá hromada priestorových metrovomar píše:Dneska jsme si zamakali,tu hromadu dreva jsme odvezli najednou v kufru a na voziku,vsechno drevo je tvrde a mokre.![]()
Ja doveziam na jeden krát 3,3 priestorového metra.
to jo ten rrc je můj a disko bratra.. a táta dneska říkal něco o tom že když sme to přitahli ted tyhle auta takž že si to koupí taky a bude klidSJ410 píše:Ostwind píše:Takový naše domácí zákoutí... vzadu pod střechou se schovává rozebraná S2A![]()
Tak to eště do sbírky chybí nějakej ten defík.
tak koukam ze nejsu jedinej magor co naklada poradnou hromadu dreva.ps ten muj vozik ma papirove celkovou 370kg a vozik prazdnej podle papiru vazi 200kg[/quote]luque píše:Ja doveziam na jeden krát 3,3 priestorového metra.
ale zase jezdis stylovepsmrz píše:Netahám fůry jako vy , mě to stačí ....
někdy musim po skalách, nařezat na nositelné kusy ( cca 2bm ) , nahazet dolu , slezt k autu, nařezat na miru do kotle ....
psmrz píše:Netahám fůry jako vy , mě to stačí ....
někdy musim po skalách, nařezat na nositelné kusy ( cca 2bm ) , nahazet dolu , slezt k autu, nařezat na miru do kotle ....
Tak to je cukríček. Počkať, nepredával si nedávno DII? Či si Ťa s niekym mýlim?libovka píše:Moje nová kočka.