Webasto, Ateso - nezavislá topení
Moderátor: Acon
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Re: Webasto, Ateso - nezavislá topení
Akorát tam vidím drobný problém v nevyžádaných telefonátech, kterých je stále víc a co volání, tak to je nepožadované sepnutí. vyřešit by to šlo při použití dvou těchto zařízení, kdy by se prvním volání seplo jedno a po druhém to, které by spustilo potřebné zařízení. Předpoklad jsou i dva telefony v dostatečné vzdálenosti od sebe.
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jo ty neustálí průzkumy a nabídky mě taky štvou,ale k gsm alarmu si musíš taky koupit novou simkartu bez paušálu ke svímu tarifu a nikomu nedat číslo a nahlásit,že chceš všechno vypnout sms od operátora atd.....mám to u vodafonu už přes rok a nikdo mě nevolal ani žádná sms nepřišla.ssang píše:Akorát tam vidím drobný problém v nevyžádaných telefonátech, kterých je stále víc a co volání, tak to je nepožadované sepnutí. vyřešit by to šlo při použití dvou těchto zařízení, kdy by se prvním volání seplo jedno a po druhém to, které by spustilo potřebné zařízení. Předpoklad jsou i dva telefony v dostatečné vzdálenosti od sebe.
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Tak to jsi šťastnej. On by mohl být problém už jen v tom, že se prý vrací do oběhu stará zrušená čísla jako nová a někdo si vzpomene, že po letech zavolá známému a číslo už patří někomu jinému.
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
Laický dotaz, kde bydlí (když je) v D II teplovodní topení a co je tam "vhodné" dát když není? Je tam na něj alespoň nějaká příprava, naftové čerpadlo vlastní nebo se používá standartní (TD5), kde napojit vodní atd. Nebo alespoň nakopnout kde bych získal info. Díky
Je na PP podběhu před spolujezdcem kabely tam prej někde jsou na webasto nafta se musí dotáhnout z nádrže je to tu někde popsaný jinak tam můžeš dát jakýkoliv topení já dával ebra co mě doma zůstal kdyžtak to nafotím ve vlákně Discovery se taky píše o topenísumi píše:Laický dotaz, kde bydlí (když je) v D II teplovodní topení a co je tam "vhodné" dát když není? Je tam na něj alespoň nějaká příprava, naftové čerpadlo vlastní nebo se používá standartní (TD5), kde napojit vodní atd. Nebo alespoň nakopnout kde bych získal info. Díky

- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
mam takovy dotaz, mate na palivovem vedeni k bufiku nejaky filtrik? ta origo hadicka je docela tenka a prave se mi zrejme ucpala
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
V několika autech kde jsem viděl dodělávaný naftový bufík byl vždy osazenej takovej ten malej plastovej filtřík, co je originál na benzín. Protože je průhlednej, dalo se zároveň poznat, jestli je tam nafta. Umístění různé, osobně bych ho dal před čerpadlo bufíku, ale né vždy to jde, aby zůstal přístupnej.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Já tam nic nemám ani u passata tam nic nebylo filtr bys musel dát jedině na začátek a jeden konec zaslepit protože jinak by se tam moh držet vzduch nějaký malí sejtko jako je na motorce.Miky_CZ píše:mam takovy dotaz, mate na palivovem vedeni k bufiku nejaky filtrik? ta origo hadicka je docela tenka a prave se mi zrejme ucpala
- jardakar
- auto: Def 300TDi
- Kontaktovat uživatele:
Na vstupu nafty do podávacího čerpadla pod šroubením má být takové minisejtko, tak skus vyčistit.
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
děkuji za rady kouknu na to sitko:-)
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
- WOYTA
- tel.: +420 606 854 519
- auto: Discovery ll td5
Nema někdo zkušenost s timto topením? Cena se jeví velice příznivá.... jestli dobře čtu je to včetně ovládání.... Je to z Ruska, ale když i Číňan vyrábí slušnou kvalitu, tak proč ne Rus....
http://www.autoterm.cz/cs/produkty/10-planar-44d.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.autoterm.cz/cs/produkty/10-planar-44d.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- fidzi
- tel.: Xiaomi Mi2S
- auto: Discovery I 300Tdi
Na to jsem už taky koukal. Sere mě, že to topení má na výběr jen to blbé ovládání. Chtělo by to časovač. Ale na druhou stranu bych to za ty prachy možná oželel.
Každé skutečné dobrodružství začíná nárazem fantazie na skutečnost.
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Koukal jsem do návodu a oproti webastu to má trošku jiné rozměry (to by mi asi nevadilo), ale hlavně podstatně přísnější podmínky na montáž, co se týče odchylek od vodorovnosti, což se mi nehodí, protože chci dát webasto svisle.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě láká ta cena je hodně zajímavá.WOYTA píše:Nema někdo zkušenost s timto topením? Cena se jeví velice příznivá.... jestli dobře čtu je to včetně ovládání.... Je to z Ruska, ale když i Číňan vyrábí slušnou kvalitu, tak proč ne Rus....![]()
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Nemate nekdo zkusenost s touhle kombinaci?
http://www.autosip.cz/autosip/eshop/2-1 ... ovladani-R" onclick="window.open(this.href);return false;
Jde mi konkretne o to, jestli to dalkove ovladani dokaze plne nahradit programovaci hodiny na palubce.
http://www.autosip.cz/autosip/eshop/2-1 ... ovladani-R" onclick="window.open(this.href);return false;
Jde mi konkretne o to, jestli to dalkove ovladani dokaze plne nahradit programovaci hodiny na palubce.
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
- Tomas K (tkala)
Mám to krátce v defíku a moc se mi to líbí. Dosah stovky metrů, je to programovatelný...
Tom
Tom
Trochu som „potunil“ webasto. - Ovládanie SMS-kou
„Hodiny“ sú zapojené tak že jeden vodič je trvalé plus(červený) druhý mínus(hnedý) a tretím sa ovláda chod webasta (čierny) . Počas kúrenia „Hodiny“ privedú plus na tretí vodič.
-V prvom zapojení som privádzal plus na ovládací vodič. Ako ovládanie používam alarm Jablotron. Výhoda je ,že alarmom sa dá nastavovať dĺžka zopnutia priamo SMS –kou. Ako nevýhoda je že počas zopnutia alarmom sa „HODINY“ v aute nerozsvieti a nie je možné kúrenie „HODINAMI“ vypnúť. To znamená ovládanie buď SMS –kou alebo na „HODINACH“.
-V druhom zapojení z alarmu privádzam impulz na „HODINY“. Musel som ich trochu upraviť. Konektor na „HODINACH“ ma štyri piny. Na štvrtý pin (normálne je nezapojený) som priviedol mínus (impulz 1s) a vo vnútri hodín som vložil jednu prepojku. Teraz síce nejde SMS-kou nastavovať doba kúrenia ,ale je možné ho trebárs SMS-kou zapnúť a tlačidlom vypnúť. Display svieti počas chodu kúrenia aj keď bolo zopnuté SMS-kou.
„Hodiny“ sú zapojené tak že jeden vodič je trvalé plus(červený) druhý mínus(hnedý) a tretím sa ovláda chod webasta (čierny) . Počas kúrenia „Hodiny“ privedú plus na tretí vodič.
-V prvom zapojení som privádzal plus na ovládací vodič. Ako ovládanie používam alarm Jablotron. Výhoda je ,že alarmom sa dá nastavovať dĺžka zopnutia priamo SMS –kou. Ako nevýhoda je že počas zopnutia alarmom sa „HODINY“ v aute nerozsvieti a nie je možné kúrenie „HODINAMI“ vypnúť. To znamená ovládanie buď SMS –kou alebo na „HODINACH“.
-V druhom zapojení z alarmu privádzam impulz na „HODINY“. Musel som ich trochu upraviť. Konektor na „HODINACH“ ma štyri piny. Na štvrtý pin (normálne je nezapojený) som priviedol mínus (impulz 1s) a vo vnútri hodín som vložil jednu prepojku. Teraz síce nejde SMS-kou nastavovať doba kúrenia ,ale je možné ho trebárs SMS-kou zapnúť a tlačidlom vypnúť. Display svieti počas chodu kúrenia aj keď bolo zopnuté SMS-kou.
Nie každý kto blúdi, je stratený...
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Tom: a mas tam jen tu klicenku, nebo mas i nejaky panel v aute?
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
- Tomas K (tkala)
Jen tu klicenku. V Autě je jen čudl zapnout / vypnout...Frana píše:Tom: a mas tam jen tu klicenku, nebo mas i nejaky panel v aute?
Tom
Neměl by někdo českej návod na webasto 2000ST D? Nějak se prodejci s českejma návodama neobtěžujou.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.