bohužel to dělaj "kolegové" na jiným pracovištiSláma Karel píše:Takže výpisy o emisních normách umíš?cuisine píše:já jsem byrokrat v dekřeK

Moderátor: Miky_CZ
bohužel to dělaj "kolegové" na jiným pracovištiSláma Karel píše:Takže výpisy o emisních normách umíš?cuisine píše:já jsem byrokrat v dekřeK
Tak mě hned napadá ot a co blata a motorka pro GP???moon13 píše:Já už zase fakčím, obchoduji se zahraničím a to v této firmě http://www.blata.cz
Holt, změna je změna a někdy je to fakt potřeba.
Motorka pro GP by byla asi bomba. Ale pořád platí staré pravidlo: za vším hledej peníze! Nic víc k tomu napsat asi nemůžu...Tom LTR píše: Tak mě hned napadá ot a co blata a motorka pro GP???
Mam kamarada, co dela znacku MAKITA... japonsky stroje jestli se nepletu.Jenda píše:Nemuzu to nikde najit ale nedela tady nekdo do elektr. naradi ?
Jde mi konkretne o nahradni baterie a nabijecku k aku vrtacce.
Diky, Honza
bez záruky ale aku k vrtačce by měli umět zrepasovat v baterii Slaný.zkus se podivát na jejich stránkyJenda píše:Nemuzu to nikde najit ale nedela tady nekdo do elektr. naradi ?
Jde mi konkretne o nahradni baterie a nabijecku k aku vrtacce.
Diky, Honza
Ale tak je to dnes se vším, konzumní společnost = spotřební zboží... nižší kvalita atd. atd.will.26 píše:ja mám vyzkoušené že profi nářadí je dělané na max dva roky,aku mám od makity a po dvou letech byly zdroje v prd...,takže přišla na řadu repas(o polovinu levnější než nové) a zas všechny frčí ,holt spotřební zboží
Na ARU kde ?tagr píše:No já na ARU tak pokud pojedu na nějaký sraz tak vozím pořád něco sebou a chvilku vás při životě udržím kdyby něco
Nějaký dobroty ?tagr píše:No já na ARU tak pokud pojedu na nějaký sraz tak vozím pořád něco sebou a chvilku vás při životě udržím kdyby něco