Moderátor: Miky_CZ
Tak jen pro zajímavost, situace stále stejná, Dušan si plánuje výlet do Rumunska a já neviděl ani korunu. Je to skutečně charakter.eliott píše:Zdravím,
píšu především proto, aby se nenašel další dobrák -hlupák, který by se nechal napálit jako já. Dušana Váchala z Domažlicka asi hodně z vás zná, já se s ním znám cca 5 let. Začalo to tím, že jsme si spolu šli zajezdit, pak u mne občas něco objednal na Defendera, občaj jsme pokecali po foru nebo FB, občas jsme zachlastali ne nějaké větší akci. Na loňské Jihlavě padlo rozhodnutí, že pojedeme ještě s několika dalšíma známýma do Rumunska. Jelikož Dušan dává autu systematicky kouř, chtěl, abych mu ho dal pořádně do kupy, naporoučel si obě ARBéčka, GO převodovek, brzd, atd atd. Jako kamarádovi jsem dal výraznou slevu, i tak to dělalo cca 170 000. Když si přijel pro auto, cca 3 týdny před dovolenou, přivezl akorát 100 000,- . Jasně jsem mu říkal, že to budu potřebovat doplatit před dovolenou, sliboval že jo, ale nějak to nestihl. Horko těžko jsem dal dohromady prachy na dovolenou (jel jsem s celou rodinou), během dovolené se omlouva a sliboval, že hned jak se vrátíme, to doplatí. Nestalo se. Pak pomalu přestal komunikovat, jednou za 2 měsíce poslal zprávu ve znění '' Čau chlape, jak se máš, já nestíhám'' a o nějakém splácení ani zmínka, jakoby se nechumelilo. Tak jsem ho v tomto vlákně zveřejnil jako neplatiče, načež přišla zpráva, že to zaplatí (někdy) Už jsem se s penězi rozloučil, když najednou se ozval, že přijede a peníze přiveze. Říkal jsem mu, že stačí je dát na účet, ale prý že to je lepší osobně. Nakonec se ukázal, ale zřejmě nedobrovolně, protože mu v Tisovci umřelo auto a musel jet s někým, kdo jel ke mě. Omlouval se, sliboval jak to do týdne bude vyřešené, jak si mne váží a chce být se mnou zadobře a blablabla... S
mozřejmě už od té doby uplynuly týdny dva, mezitím jsem dostal kopici sms jak už už jsou peníze odeslány z jeho účtu, minulý čtvrtek mi dokonce volal, že už je vidí na výpisu jako odeslané a do dneška samozřejmě NIC. Včera večer opět trapná sms o náhlém pobytu v nemocnici blablabla.
Zajímavé je, že po celou tu dobu, kdy neměl ani na splácení svého dluhu, si koupil nové gumy, nový přední pevnostňák a vesele si auta užíval na častých vyjíždkách.
Takže, jestli jste s Dušanem někdo ve styku a chtěli by jste mu poskytnout nějakou službu nebo zboží s tím, že vám to pak zaplatí, nedělejte to, budete okradeni jako já
Vždyť jsem nic nakonec neudělalfidzi píše:Děkuju Eliottovi za pomoc při řešení dnešního problému s imobilizérem. Máš u mě lahvinku
Lžeš a kurva, neser mě s takovejhlema kecama. Dohoda byla jasná. Vezmu si torzo auta, zaplatím ti dvacet tisíc, motor a převodovku si vezmeš zpátky. A sakra dvacku za vykuchanou holou kastli beze všeho jen s palubkou, ze kterýho si navíc téměř všechno smysluplnýho co tam zbylo bereš zpátky, zajistil sem převoz a celá práce i demontáž agregátů se dělala tady, včetně likvidace sraček, kurva je slušnej peníz. Pominu celou anabázi, kdy jsi měl zálohu deset tisíc a nebyl jsi mi stavu říct, kdy si auto budu moct odvést. Byli jsme ve stavu, že jsem chtěl už zálohu zpět, tvoji plačtivou SMS aby jsme se domluvili mám stále schovanou. Když jsem si auto přebíral, vymýšlel jsi, že si necháš ještě kola. Takhle ale dohoda nezněla. Chtěl jsi dát vědět, kdy si budeš moci převodovku s motorem vyzvednout, abych ti zajistil nakládku. V sobotu tu bylo auto s rukou, bo nakládali vrak do šrotu a čekali tu na tebe, kdy si přijedeš. Jestli se ti v sobotu nechtělo, je to tvůj problém. Dneska si mi volal, kdy si můžeš přijet a já ti jasně řekl, že to tu máš k vyzvednutí každej všední den od 8.00 do 17.00. Na což si prohlásil, že se ti ani jedno nehodí. Jasně jsem ti řekl, že pokud se ti to nehodí, nemám problém sem přijet. Tvoje slova, že je to těžký a ve dvou to těžko naložíme. Naprosto jasně si pamatuji, že jsem ti říkalů, že osmihrnek sme tu na vozejk nakládali ve dvou a nebyl problém a abys jasně řekl, kdy si pro to přijedeš, neboť to v sobotu zůstalo ležet před dílnou a pokud si nepřijedeš rychle, musím to uklidit, neboť je to pár metrů od silnice a dlouho to tam nevydrží. Tvoje odpověď byla, ať si to strčím do prdele, že mi uděláš reklamu, že se z toho poseru,..... pak už nevím, protože sem příval tvých sraček ze sluchátka přeručil stiskem červeného tlačítka.eliott píše:Bohužel, musím se podělit o další negativní zkušenost s jedním členem této komunity, je jím dočkař.
Prodal jsem mu v zimě za pár korun torzo RRC soft dash na přestavbu jeho angličana. bylo domluveno, že si vezmu po rozebrání motor V8 s převodovkou a plechové disky, to se mělo uskutečnit v dubnu až květnu. Minulý týden teprve psal, že budou motor vyndavat, prosil jsem, aby mi dal vědět dva dny předem, abych si pro něj hned přijel, napsal v noci den předem, jelikož jsem samozřejmě nestihl zareagovat, motor nechal venku a na otázku, jestli až si pro něj přijedu budou připravená i kola mi řekl, že ''ty už jsou dávno pryč'', takže jestli jste od něj někdo koupil bílé originální plecháče na RRC, byly moje. Předpokládám, že co nevidět bude na prodej i motor s převodovkou. Takže až si s tímto pánem budete něco domlouvat, buďte opatrní, pravděpodobnost, že nedodrží dohodu je veliká
No, kdo mě zná, ví, že sem možná psychopat, ale nikdy a vůči nikomu sem nebyl křivej. Co sis uvědomil, nebo neuvědomil je druhá věc. To, jak celý převzetí auta proběhlo taky. Když sem chtěl prachy zpátky, druhej den si mi ráno v 9.00 zavolal, ať seženu odtahovku a pět chlapů na přeskládání aut ve tvý stodole a mám si přijet do Slanýho pro auto, jinak mi ho nemáš čas dát. Pokud sem v týhle situaci při odvozu auta nasraně zavrčel cosi na tvou zmínku o kolech, vůbec nebudu komentovat.eliott píše:Nebudu to dál komentovat, už tvoje jednání při odvozu mě mělo varovat, o kolech jsem se skutečně zmínil až při odvozu, protože jsem úplně zapomněl, že na autě jsou zrovna tato kola, ale rozhodně bych kola v hodnotě min. 5000,- nedal k tomu jen tak a ty jsi odsouhlasil, že mi je vrátíš. Pokud napíšu, že termín odvozu potřebuju vědět minimálně dva dny předem, znamená to dva dny , ne jeden den ( v podstatě pouze 19 hodin předem), pro mně je to dost podstatný rozdílUž teď mám špatná záda a nakládat motor s převodovkou dohromady ručně ve dvou by jim rozhodně neprospělo, navíc jestli se to válí od soboty venku a práší se do toho, tak o to opravdu nemám zájem. Věnoval jsem to Karlovi
, asi si pro to přijede on.
Vzhledem k tomu, že mám velmi dobrou úrazovou pojistku si klidně můžeš posloužit...
Zapomněl jsi dodat, že ten termín jsi udal ty a odmítl jsi ho posunout. Nakonec jsem předání zařídil přesně jak jsi chtěl, kdyby jsi neodkýval vrácení kol, nic bych ti neprodal a vrátil zálohu (tu jsem chtěl jen proto, že jsi mi 3 měsíce říkal, že to chceš, ale nemáš na to momentálně peníze). Škoda že jsem to neudělal, koupil by to Karel, na toho je spoleh a neobložil by mne o kola.Dockar píše:Když sem chtěl prachy zpátky, druhej den si mi ráno v 9.00 zavolal, ať seženu odtahovku a pět chlapů na přeskládání aut ve tvý stodole a mám si přijet do Slanýho pro auto, jinak mi ho nemáš čas dát. Pokud sem v týhle situaci při odvozu auta nasraně zavrčel cosi na tvou zmínku o kolech, vůbec nebudu komentovat.
Ať má pravdu, kdo má pravdu, tohle jediné je jasné a evidentníNo, kdo mě zná, ví, že sem možná psychopat...