Já se nedivím je nádhernejUska píše:Tak to je náš Pepe. V létě jsme s ním udělali cestu do Albánie a přes Itálii domů a ani jedno zaváhání. Miluju ho

Moderátor: Miky_CZ
Já se nedivím je nádhernejUska píše:Tak to je náš Pepe. V létě jsme s ním udělali cestu do Albánie a přes Itálii domů a ani jedno zaváhání. Miluju ho
Sluší vám to tam, bohužel to vypadá, že volby vyhraje komoušGobey píše:Sice ne s LR, ale jeepem, nicméně při velmi příjemném povídání s kandidátem na prezidenta.
H.
Gobeyho ??moon13 píše:Jé, toho jsem volil
eliott píše:Gobeyho ??moon13 píše:Jé, toho jsem volil
Jasně, koho jinýhoeliott píše:Gobeyho ??
Je to rv. 89, 3,9 automat s LT230. Ak sa všetko behom roka podarí tak ho na zraze neočakávaj (tento rok musím ísť zase keďže mi to na CM3 nevyšlo)Mirko píše:Ahoj Macej, krásné! Jaký je to rok a motor?
To už je ta nemocMiky_CZ píše:ja myslim ze komentar netreba, ostatne i moje maminka to uz odmitla komentovat
ale s timhle mam planJohny R píše:Miky ty už jsi případ pro Chocholouška! http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=NGjBlwHvs0Y" onclick="window.open(this.href);return false;
Ty se z toho jednou pos**š až se ti to zase nevende na dvorekMiky_CZ píše:ja myslim ze komentar netreba, ostatne i moje maminka to uz odmitla komentovat