SMAZAT - www.offroad4x4shop.cz
Moderátor: stan
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Re: www.offroad4x4shop.cz
Tak bohuzel i pres Jardovo mailove ujisteni z 3.6.2011, nemam ani zbozi, ani vracene penize. Jarda mi napsal nasledujici (je to presna kopie mailu z 3.6.2011):
Jirko, dnes ti šla vratka na účet.
Přepočítej si to a kdyby ti nějaká kačka scházela, dej vědět.
Ještě ti posíláme opravnou sadu na pneu Bushranger.
Brzdy na DIII a konzolu, nebudeme zatím řešit.Momentálně to tak bude lepší.
Objednej to jinde, ještě ti tam zadara polepí auto J
Ahoj,
Votocek Jaroslav
CZECH BRUNO FASTENERS s.r.o.
e-mail: info@offroad4x4shop.cz
tel.+420 775 892 595
http://www.offroad4x4shop.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Je mi v zasade dost proti srsti to tu zverejnovat ale porad mne simra pocit, ze se mnou za moje penize nekdo slusne jebe a to ja fakt nemam rad. Doufam, ze to beh veci urychli, byl bych vazne nerad, aby jsme museli vraceni penez jet vyridit za nekym ze spolecniku Offroadshopu osobne...
BTW: Vsimnete si, ze i kdyz tu maji oba prostor k vyjadreni, nikdo z nich zatim nezareagoval. To samo o sobe vypovida dost o jejich podivnem pristupu k obchodu. A to, ze nemaji cas protoze stehujou pro mne fakt uz v tehle fazi neni rozumny duvod. Maji na to zamestnance.
Jirko, dnes ti šla vratka na účet.
Přepočítej si to a kdyby ti nějaká kačka scházela, dej vědět.
Ještě ti posíláme opravnou sadu na pneu Bushranger.
Brzdy na DIII a konzolu, nebudeme zatím řešit.Momentálně to tak bude lepší.
Objednej to jinde, ještě ti tam zadara polepí auto J
Ahoj,
Votocek Jaroslav
CZECH BRUNO FASTENERS s.r.o.
e-mail: info@offroad4x4shop.cz
tel.+420 775 892 595
http://www.offroad4x4shop.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Je mi v zasade dost proti srsti to tu zverejnovat ale porad mne simra pocit, ze se mnou za moje penize nekdo slusne jebe a to ja fakt nemam rad. Doufam, ze to beh veci urychli, byl bych vazne nerad, aby jsme museli vraceni penez jet vyridit za nekym ze spolecniku Offroadshopu osobne...
BTW: Vsimnete si, ze i kdyz tu maji oba prostor k vyjadreni, nikdo z nich zatim nezareagoval. To samo o sobe vypovida dost o jejich podivnem pristupu k obchodu. A to, ze nemaji cas protoze stehujou pro mne fakt uz v tehle fazi neni rozumny duvod. Maji na to zamestnance.
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Nevím o co jde ani o kolik peněz atd. ale jestli někdo poslal 3.6. v pátek peníze převodem tak nečekej že je budeš mít v pondělí ráno na účtu. Pokud teda nemáte stejnou banku a ani tam to nefunguje vždy.
Raději bych s osrými slovy počkal do úterý nebo středy.

Raději bych s osrými slovy počkal do úterý nebo středy.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- Frana
- Kontaktovat uživatele:
Delam, jak jsem napsal 31.5.2011. Casu na akci meli oba panove vic nez dost. A myslim, ze ostry slova vypadaji jinak.
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
... no mal by si vediet, ze "panove" na uvedene forum uz nechodia niekolko mesiacov (pisalo sa v inej teme) takze si tu mozeme pisat co chceme.Frana píše: BTW: Vsimnete si, ze i kdyz tu maji oba prostor k vyjadreni, nikdo z nich zatim nezareagoval. To samo o sobe vypovida dost o jejich podivnem pristupu k obchodu.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Frana
- Kontaktovat uživatele:
Dano... 
At chodej, nebo ne, ctou to tady. Ver tomu, nebo ne. A asi je nam vsem jasny kde se hlavne rekrutuji jejich zakaznici, ale to je fuk. Bohuzel i jim. A myslim, ze tuhle spatnou zkusenost jsem s nimi neudelal jen ja.

At chodej, nebo ne, ctou to tady. Ver tomu, nebo ne. A asi je nam vsem jasny kde se hlavne rekrutuji jejich zakaznici, ale to je fuk. Bohuzel i jim. A myslim, ze tuhle spatnou zkusenost jsem s nimi neudelal jen ja.
pát čer 03, 2011 13:52 to tu bol naposledy Mopadzi prihlaseny takze panove sem chodia
mato

... no tu urcite nie.Frana píše:A asi je nam vsem jasny kde se hlavne rekrutuji jejich zakaznici

- Frana
- Kontaktovat uživatele:
No Dano, ono v podstate ani nejde o to aby to cetli pani majitele, ono staci, ze si kazdy, kdo si to precte udela svuj nazor na to, kde by pripadne nakoupil a kde ne. Jeste predminuly tyden bych se minimalne Jardy taky jeste zastaval, nejaky roky se zname, ale po tech vsech slibech a nulovem vysledku jsem se proste rozhodl, ze to sem napisu. Uz jen to, ze nekdo tvrdi, ze sem nechodi a pak (jak sam vidis) se ukaze, ze to neni pravda, je urcity ukazatel. A ja jsem uz takovych veci, ktere nakonec nebyly pravda slysel za posledni mesic a pul az dost.
Ja tu jen prezentuju svuj ne uplne prijemny pripad, nazor at si kazdy udela jaky chce.
Ja tu jen prezentuju svuj ne uplne prijemny pripad, nazor at si kazdy udela jaky chce.
...ved pohoda ja tu nevyvolavam ziadne roztrzky a tiez ma mrzi co sa ti staloFrana píše:Ja tu jen prezentuju svuj ne uplne prijemny pripad, nazor at si kazdy udela jaky chce.
- Frana
- Kontaktovat uživatele:
Penize mi panove vratili, sice se zpozdenim prisly v utery, ale dorazily, tim bych to ukoncil...
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
No, já bych to tak extra nehrotil. Nějakej problém v kšeftu může mít každej a já jich zažil už několik - takže jsem třeba nebyl schopnej dodat nebo jsem něco dodal a bylo to špatný.
Nechápu proč tu mezi klukama kteří si konkurujou pěstuje až taková nenávist - volba je na zákaznících, ale to sem neptří a je mi do toho ho...
Řešil jsem s klukama reklamaci měchu - trvala trochu dýl což vzhledem k situaci chápu. Jarda mi ho dovezl na sraz a místo na DII vzal na P38 (když mi popisoval jak momentálně vypadá sklad tak jsem se nedivil). V úterý mě překvapila PPLka s tím správným, takže vše OK.
Nechápu proč tu mezi klukama kteří si konkurujou pěstuje až taková nenávist - volba je na zákaznících, ale to sem neptří a je mi do toho ho...
Řešil jsem s klukama reklamaci měchu - trvala trochu dýl což vzhledem k situaci chápu. Jarda mi ho dovezl na sraz a místo na DII vzal na P38 (když mi popisoval jak momentálně vypadá sklad tak jsem se nedivil). V úterý mě překvapila PPLka s tím správným, takže vše OK.
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
- Frana
- Kontaktovat uživatele:
Ja na prekvapeni od PPL cekal skoro mesic a pul. V podstate bez jakekoliv zpravy a pak uz i bez zvedani telefonu a odpovidani na maily.... 

- macejky1
- Kontaktovat uživatele:
Kubrtos píše:No, já bych to tak extra nehrotil. Nějakej problém v kšeftu může mít každej a já jich zažil už několik - takže jsem třeba nebyl schopnej dodat nebo jsem něco dodal a bylo to špatný.
Je to tak, ke všemu co člověk dělá prostě patřej i nějaký problémy ( někdy dokonce průsery ) a záleží hlavně na tom jak se k jejich řešení postaví. Tady to myslím dopadlo tak jak mělo a vše je vyřízeno.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
To právě nedopadlomacejky1 píše:Tady to myslím dopadlo tak jak mělo a vše je vyřízeno.

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
- macejky1
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to myšleno tak, že výsledek je v pořádku - tedy že jsou vyrovnány závazky.
To všechno co se odehrálo mezi tím ( včetně toho, že je zákazník nasranej ) je právě ten problém který se občas přihodí v každém podnikání.
Neznám nikoho kdo by měl jen samé spokojené zákazníky.
Tím myslím taky nikoho kdy by si občas svým vlastním jednáním zákazníka sám nenasral
To všechno co se odehrálo mezi tím ( včetně toho, že je zákazník nasranej ) je právě ten problém který se občas přihodí v každém podnikání.
Neznám nikoho kdo by měl jen samé spokojené zákazníky.

Tím myslím taky nikoho kdy by si občas svým vlastním jednáním zákazníka sám nenasral

- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Howgh.macejky1 píše:
Neznám nikoho kdo by měl jen samé spokojené zákazníky.![]()

- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
taka otazka do plena, existuje sposob ako sa spojit s niekym z tohoto obchodu (okrem objednavky;-))?
doteraz fungovala mailova komunikacia super, teraz neodpovedaju, neda sa dovolat...
doteraz fungovala mailova komunikacia super, teraz neodpovedaju, neda sa dovolat...
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Mám dojem že Jarda by měl fungovat. Teda aspoň co vím podle toho jak jsem se s ním naposled bavil. Zkus mu napsat na facebook - včera se mi od něj objevil nějakej report z Rumunska.visby píše:taka otazka do plena, existuje sposob ako sa spojit s niekym z tohoto obchodu (okrem objednavky;-))?
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
telefonem, a pokud to nevezmou napoprve (hlavně Pavel), tak to zkusit znovu. Oba mají i jinou práci, než jenom tento eshop - není to ieální. Případně mají nějaké nové kontakty přímo na shopu - tuším že už je tam regulérní zaměstnanec a ten by telefony mohl brát rychleji.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
uz som sa dovolal...vybavene