policejní kontrola

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
raven.99
auto: Discovery 2

Re: policejní kontrola

#61 Příspěvek od raven.99 » 04 lis 2010 08:46

Steve píše:
Pokud ti ukradnou auto, je to jiná verze pokud jsi to nahlásil, nemůžeš zodpovídat za to, co se s autem děje.
Ale zneužívat toho, že uděláš přestupek a "hrdinsky" se schováš za to, že šlo o osobu blízkou.... :Ale fuuj:

alebo este lepsie, ked s nim niekoho zabiju a pachatel sa nenajde, pojdes sediet ty???

Když už to používáš/srovnáváš, že je to jako předmět, s nímž lze zabít, srovnej to se situací, kdy máš doma zbraň a díky tomu, že ji dobře neschováš, s ní někdo blízký (třeba tvůj malý syn) někoho zabije, nebudeš za to zodpovědný?

takto to v pravnom state nefunguje, nemozes byt potrestany za to, z coho si ty konkretne nebol usvedceny.

Když už to používáš/srovnáváš, že je to jako předmět, s nímž lze zabít, srovnej to se situací, kdy máš doma zbraň a díky tomu, že ji dobře neschováš, s ní někdo blízký (třeba tvůj malý syn) někoho zabije, nebudeš za to zodpovědný?

dalsi problem v chapani sa, zbran a auto sa porovnat nedaju, aj ked sa s nimi da zabit. Ale aj ked sa to snazim prirovnat tak nie, opät nemas pravdu. Ked syn niekoho zabije s mojou zbranou, budem zodpovedný iba za nezodpovedné uschovanie zbrane a nie za vrazdu (a to je dost velky rozdiel)

Príklady s Dubajom by som tu tiez nespominal, chce si niekto brat priklad z krajiny 3. sveta? to by bol trosku krok spet, nemyslite??? a ked uz sme pri tom, co tak zaviest trest smrti pre zeny za cudzolozstvo?

pidibi
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od pidibi » 04 lis 2010 09:01

...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 22:43, celkem upraveno 1 x.

majkro
tel.: 603952182
auto: LRD2TD5FL nosorozec

#63 Příspěvek od majkro » 04 lis 2010 11:22

Hlavne on tu porovnava zabiti autem a spatne parkovani. Porovnava zavazny trestny cin a prestupek. Ovsem na osobu blizkou se da vymluvit jen v jednom z tech dvou pripadu. Zabiti to urcite nebude ;) Navic zminuje pouze situace kolem auta, ale ten paragraf se vztahuje i na prestupky bez auta. On proste nepochopil pulku veci, ktere jsem napsal, tak to nema ani cenu timhle stylem diskutovat.

pidibi
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od pidibi » 04 lis 2010 13:00

...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 22:46, celkem upraveno 2 x.

majkro
tel.: 603952182
auto: LRD2TD5FL nosorozec

#65 Příspěvek od majkro » 04 lis 2010 13:06

pidibi píše:"vymluvit na osobu blizkou" bych to nenazival
vyuzijes moznosti nepodat vysvetleni a mas to pravo i pri zabiti
stejne tak nepocitej s tim ze kdyz srazis na prechode dite a ujedes, ze si pak nepozvou k vyslechu vsechny tve osoby blizke
Jasne, je to vyuziti moznosti, ne vymluva :) Jen si pls precti co jsem napsal..

Scott

#66 Příspěvek od Scott » 29 srp 2011 15:55

Tak jsem se dnes neskutečně dožral, a to možná proto, že když stojím u parkovacích automatů, tak vždycky zaplatím. Měl jsem dnes nějaké jednání na detašovaném pracovišti ministerstva vnitra (!), zastavím normálně u parkovacího automatu a zjistím, že nemám drobné. Než jsem se vrátil z vedlejší kavárny s drobnými, měl jsem za stěračem lístek a dotyčný měšťák samozřejmě v tahu! :evil: Naskutečné!!! Je otázka, jak to vyřešit...

shaman

#67 Příspěvek od shaman » 29 srp 2011 16:39

To je preci uplne banalni a normalni zalezitost, ktera ma reseni prosté.
Mels OKAMZITE zavolat na cislo, co bylo na listku a vse vysvetlit.
Vzhledem k uplynulym par minutam to budou urcite tolerovat (na listku musi byt presny cas, kdy byl umisten, jinak je neplatny)

Ve Znojme jsou taky tak rychlí....

Scott

#68 Příspěvek od Scott » 29 srp 2011 17:35

To jsem samozrejme ucinil, ale myslis si, ze v urednich hodinach ti v Praze na sluzebne u mestaku nekdo zvedne telefon...?

Jinak pokud vim, zakon hovori o trech minutach nezbytnych k vylozeni zbozi atd. Ja tech minut mel sice trochu vice nez tri, ale i tak me to sejri.

Kubrtos
tel.: +420604671119
auto: D3 trisko Disko
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od Kubrtos » 30 srp 2011 10:21

Dám sem malej offtopic, ale snad vás tím pobavím.
V pátek, před odjezdem do ruska jsem měl samozřejmě spoustu vyřizování ohledně práce - banka, dodavatel1, dodavatel2 ještě nějaká drbka v servise atd... Lítal jsem po městě jak hadr na holi, s autem na půl naloženým.
No a když jsem jel do té banky (na poslední chvíli, jak jinak) tak hledám kde v cenru zaparkovat, všude plno, až vidím dodávku která stojí před dvěma místy a za ní je ještě jedno - musím si kousek couvnout abych to vytočil. Mrknu do zrcátek, za mnou nic, jen celkem daleko nějaká felicia tak dám spátečku, couvnu a bum. On jel za mnou asi ve vzdálenosti 20cm Fiat Panda s kravaťáčkem. :chuckle
Pandě nic nebylo, jen se mu promáčkla značka a prasklo jedno plastový žebro v nárazníku, ale chlapík chtěl novej nárazník, tak začal vypisovat papír pro pojišťovnu. :hmm: Chlapík byl nakonec docela rád že mám na autě kulu, protože kdyby tam nebyla tak mu nárazníkem zhrnu kapotu. Možná by tihle pidiauta měly mít polohový blesky jak letadla. Nebo se za větší auta nesrat na 20cm.
Tu banku jsem nestihl a navíc jsem zmokl. :angry
Panda z Diskošky fakt vidět není, ať se snažíš jak se snažíš.
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge

Odpovědět