Myslím že ramena mají ke středu nápravy 80cm a zvedl jsem o 5 cm. To znamená na každých 8cm 5mm. Vzdálenost silentbloků na kosti je tuším 20 cm z čeho plyne záklon na předním silentbloku 12,5 mm.
O předním kardanu mě nemluv. taky sem si užil. Výměna vidličky pak i odstranění vyvažovacího závaží.
Predni kardan vibruje po liftu
Moderátor: Miky_CZ
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Re: Predni kardan vibruje po liftu
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
DikyHubert píše:....z čeho plyne záklon na předním silentbloku 12,5 mm.

Nežli čekat na šediny, lepší je dělat kraviny
Tak abych doplnil info....napravu jsem nakonec nechal v origo ulozeni a misto dvojkrize jsem tam dal wide angle kardan z defa a pohoda, nic nevibruje
Zrejme byla zakladni chyba predokladat, ze kdyz je dvojkriz novej, musi byt v poradku
Jeste jsem vyhodil oba stabiky, dal delsi hadice a ted budu resit vyskakovani pruzin a asi podlozim zadni dorazy 

Nežli čekat na šediny, lepší je dělat kraviny
- Petroff
- tel.: 775269030
- auto: Disco II,Free I a II
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar člověče, mám DI 2"pružiny a 2" podložky a řeším podobný problémy jako Ty, akorát, že já ji koupil už bez obou stabiků a skoro jsem dospěl díky chování na silnici k tomu je tam namontit a Ty je sundáváš. Myslíš, že by bylo možný se setkat a porovnat jízdní vlastnosti našich strojů a trochu o problematice pokecat, když jsme skoro sousedi? Bejvám v JBC skoro denně, co Ty na to? P.
Teda teprve teď jsem dokouknul, jakýho data je poslední příspěvek, tak nevím, jestli to není mimo mísu?
Teda teprve teď jsem dokouknul, jakýho data je poslední příspěvek, tak nevím, jestli to není mimo mísu?