Příspěvek
od Jekub » 07 led 2011 18:49
No to koukám, jsem sice oproti vám asi jen naivní kluk s mlíkem u brady, ale je fakt chytrý to takhle všechno řešit? Nemyslete si že jsem přizdisráč, tady mě sere dost věcí a nechci si nechat líbit když se někdo chová jako vychcanej parchant, ale myslim že by jste měli mít dost rozumu a některý věci zbytečně veřejně neventylovat. Ano nahrává se každýmu hajzlovi co chce porušovat zákon, protože mi ho musíme dodržet, ale co s tim chcete změnit? Tim že je picnete budete v prdeli vy, vaše rodina a lidi kterejm na vás záleží. Často funguje nějak postrašit, ale na to většinou potřebujete známý co s těmahle ksindlama už maj co do činění v práci a vědi co jde udělat a co ne. Ale jinak je to úplně zbytečná diskuse, střelim ho do hlavy, do břicha.....no moc jsem toho zatim nenastřílel, určitě ne víc jak 3-4 tisíce ran a rozhodně bych nečekal že se trefim kam chci, to bych musel mít za sebou dost bitek abych byl takovej kliďas a zvládnul to i na pár metrů a taky o dost víc nastříleno. Pokud vám to uleví tak jen dál a nadávejte si, na tom není nic špatnýho, ale mějte rozum....
Jo a nedá se nic dělat, místa jako Milovice jsou ráj pro čórkaře. Sofťáci tam dorazej na den, dva, víkend, auta stojej na nehlídanejch místech a tak je vybere kdokoli chce. Bohužel, nedá se dělat nic jinýho než se točit i v hlídání aut, taky to tak děláme a je už klid.