225/75 by se mi už nelíbilo vůbec...ale každej má jinej vkus...

Moderátor: Miky_CZ
ja budu mit za chvili 285/75 R16 akorat km1 tak sem zvedavy jak to bude vypadatšpáca píše:235 jsou na zvedlé disko opravdu malé, souhlasím s Paramountem, vypadají divně
sem přemýšlel a rozhod se a šel do 255/85 R16 BF MT km2, to je mazec![]()
Myslim ze pri max vykrizeni hadice u liftu nevyjdou. Navic stoji par kc a mas jistotu a novy opleteny hadice...paramount2 píše:hadice by ti měly vyjít....stačí předělat držák-posunout ho kousek dolů...
no a u těch silentbloků stačí trochu přemýšlet...po zvednutí se ti náprava zakloní kousek dolů....tím směrem pootočit silentbloky...
Zajimave, me pri 2 placovym liftu chodili hadice nadoraz...Je pekne videt, ze kazda uprava, byt "stejna" vede k jinym potrebam uprav dalsich dilu...paramount2 píše:mám 2´lift + podložky cca 35 mm a po předělání držáků to vychází bez problémů...
Ja to vidim na 235/75R16 a keby nevychazalo, bude sa rezat. Myslim ze oproti AT ziskam dost aj keby som zachoval velkost.marcel píše:245/75R16 som mal aj predtým bez liftu a treba zrezať zo zadného blatníku.Ináč to so sériovým podvozkom nejde.Existuje ešte rozmer 225/75R16 dokonca ten sa dá zapísať do techničáku,ale sú len minimálne väčšie od pôvodných,takže tým veľa nezískaš.To urezanie blatníka nie je nič strašné.
no tak budem viac rezat. To je zatial iba predstava, uvidime realitu az budu zvysne peniazemarcel píše:235/75R16 je veľmi malý výber pneu
Tonny píše:můžete mi někdo prosím poslat link které brzdové hadice jste objednávali..? díky