To jen, kdyby jste se tam někdo pohyboval v okolí, tak můžeme dát řeč a nebo si spolu zarybařit

(ale budem tam Ochcávkou, Free beru jen do méně přístupných lokalit, kde se tolik nekrade)
Moderátor: Miky_CZ
Safraporte píše:3.6. (odpoledne) - 5.6. (večer) Hracholuská přehrada/Butov
To jen, kdyby jste se tam někdo pohyboval v okolí, tak můžeme dát řeč a nebo si spolu zarybařit
(ale budem tam Ochcávkou, Free beru jen do méně přístupných lokalit, kde se tolik nekrade)
Jak si dopadl??? Já zkusím za 14 dní JeseniciSafraporte píše:3.6. (odpoledne) - 5.6. (večer) Hracholuská přehrada/Butov
Od pátku večer do neděle dopoledne asi 20 kapříků ve dvou lidech, největší 50 cm. Plus nějakou tu bílou rybu. Nic velkého, ale šlo to, jen skoro všechno jsme nachytali do soboty dopoledne - pak najeli rekreanti a bylo po rybách.Tim píše: Jak si dopadl??? Já zkusím za 14 dní Jesenici
Zázemí jako takové by možná zařídit šlo (kamarád tam má chatu), ale nesmělo by vám vadit, že tam budete se samejma mlaďasama. Přece jen čtu, že jsi už děda, tak to bys' mi mohl dělat minimálně tátuSafraporte píše:Od pátku večer do neděle dopoledne asi 20 kapříků ve dvou lidech, největší 50 cm. Plus nějakou tu bílou rybu. Nic velkého, ale šlo to, jen skoro všechno jsme nachytali do soboty dopoledne - pak najeli rekreanti a bylo po rybách.Tim píše: Jak si dopadl??? Já zkusím za 14 dní Jesenici
Nakonec jsme to pojali jako rodinnou akci, kdy s námi jela moje mladší dcera (jel jsem totiž s jejím přítelem), dorazil i kamarád z práce s pruty na jednu noc a přijela se podívat i manželka s druhou dcerou a vnoučaty. Takže nuda nebyla![]()
Začínáme plánovat Orlík, ale nemáme tam zázemí, tak to bude spíš poznávací víkend ...
A zapalovač v autě Ti nemaká? Nebo míra rozladění byla tak vysoká, že Ti to nepřišlo ani na mysl? A ten okoun je znamení, že ta voda nebyla mrtvá a příště to výjde, Petrův zdar.Tim píše: A to jsem si ještě nechal doma zapalovač a nemohl si ani zakouřit pro uklidnění!
Já díky bohu neTim píše:Tak co, vyrazil dnes někdo na zahájení lovu dravců? Já bohužel ano...
Maká, ale to bych musel kvůli cigaretě pokaždé běžet kilometr k autussang píše:A zapalovač v autě Ti nemaká? Nebo míra rozladění byla tak vysoká, že Ti to nepřišlo ani na mysl? A ten okoun je znamení, že ta voda nebyla mrtvá a příště to výjde, Petrův zdar.Tim píše: A to jsem si ještě nechal doma zapalovač a nemohl si ani zakouřit pro uklidnění!
Vím, že v červnu nenachytám, ale to datum je pro mne takový malý svátek... Přívlač miluji. A štiky nejlépe berou v březnuSafraporte píše:Já díky bohu neTim píše:Tak co, vyrazil dnes někdo na zahájení lovu dravců? Já bohužel ano...![]()
Všichni si myslí, že 16.6. naběhnou a nachytají. Zkušený pytlák ví, že štiky se chytají v květnu, když táhnou. Candáti na podzim a okouni podle tlaku ...
Co v té vodě asi může být, když to lidi vyrabujou každý podzim a z dravců se prakticky nic nevysazuje?
Já razím až 24.6. na Orlas a teď mě ješte kluci lákají na 1.-3.7. na Hracholusky. Tak uvidím ...
Máš pravdu,ale s přibývajicími lety a killogramy je utěk před porybným čím dal težší až téměř nemožný.Tim píše:No ale pytlačení je větší adrenalinJá budu mít konečně volno tak zaberu na 4 dny místo na břehu ÚN Jesenice. A za tři týdny Orlík
Se těším jak malý Jarda!
S přibývajícími lety a kily už se neutíká - to se hází porybný do vodyomar píše:Máš pravdu,ale s přibývajicími lety a killogramy je utěk před porybným čím dal težší až téměř nemožný.Tim píše:No ale pytlačení je větší adrenalinJá budu mít konečně volno tak zaberu na 4 dny místo na břehu ÚN Jesenice. A za tři týdny Orlík
Se těším jak malý Jarda!