Nechci plevelit, ale Honda rok vyroby 1993, se kteou jsem za poslednich 6 let najel necelych 100 tis. km slape jako hodinky. Ted ma 180 tis najeto a funguje bez problemu. Byl jsem s ni nad jamou a fakt zespoda 5 let stary auto vc. naprav apod. Proste to ti Japoncici v te dobe umeli vyrabet! A to ze ji davam pokourit v zime, v lete denne 2x1 km do prace a z prace, negarazovana... Proto jsem mel sok, kdyz jsem si koupil LR, tam clovek nikdy nevi, co se muze stat a radeji s tim dale nez 50 km od baraku nejezdi, ale uz tomu autu taky pomalu prichazim na chut...
Prosím smazat, děkuji....
Moderátor: stan
Re: Jsem v háji, Friťák musí pryč....
[koupit fůra dílů... Ještě že je to takový jednoduchý vozidlo, že si to udělám sám....[/quote]
Nechci plevelit, ale Honda rok vyroby 1993, se kteou jsem za poslednich 6 let najel necelych 100 tis. km slape jako hodinky. Ted ma 180 tis najeto a funguje bez problemu. Byl jsem s ni nad jamou a fakt zespoda 5 let stary auto vc. naprav apod. Proste to ti Japoncici v te dobe umeli vyrabet! A to ze ji davam pokourit v zime, v lete denne 2x1 km do prace a z prace, negarazovana... Proto jsem mel sok, kdyz jsem si koupil LR, tam clovek nikdy nevi, co se muze stat a radeji s tim dale nez 50 km od baraku nejezdi, ale uz tomu autu taky pomalu prichazim na chut...

Freelander 1 2,0 Tcie, 5 dv. rok 1998
Volvo XC90 2,5 T (LPG) rok 2005
Honda Civic 1,5i16V rok 1993
Honda CBR954 RR, Jawa 250, Parez (predrenovacni stav bohuzel bez TP)
Ryba je nejslusnejsi tvor na zemi....NEBERE A NEBERE :-)
Volvo XC90 2,5 T (LPG) rok 2005
Honda Civic 1,5i16V rok 1993
Honda CBR954 RR, Jawa 250, Parez (predrenovacni stav bohuzel bez TP)
Ryba je nejslusnejsi tvor na zemi....NEBERE A NEBERE :-)
Já už jsem s ním lítal třeba 200 tam a zpátky. Teď mne čeká za SO NE asi 700 s károu. A to už taky není mejmladší.Krasty píše:[Proto jsem mel sok, kdyz jsem si koupil LR, tam clovek nikdy nevi, co se muze stat a radeji s tim dale nez 50 km od baraku nejezdi, ale uz tomu autu taky pomalu prichazim na chut.
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
My máme tu Hondu 98 rok. Najeto má tuším 210 tis. No, dneska se rozpadl výfuk, ale to ještě zavařim...
Jinak možno smazat, prodej již neaktuální
Jinak možno smazat, prodej již neaktuální
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- Tim
Jsem zapřísáhlý ateista. Já jsem takový ateista, že se až bojím, že mne za to pánbůh potrestáJohny R píše:Tak tohle bude buď prokletí, nebo sabotáž! Jinak fakt nevímTim píše: Tak mu to moc dlouho netrvalo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dneska ráno se mi na křižovatce ve městě polámalo kolečko, srandy kopec to tam mezi autama na zemi opravovat aby to šlo aspoň odtáhnout a běhat si na benzínku půjčovat nářadí (protože mam veškerý v LR)A teď mne čeká koupit fůra dílů... Ještě že je to takový jednoduchý vozidlo, že si to udělám sám....
! Hold Time když se daří, tak se daří
! Asi bys měl začít chodit do kostela nebo do mešity
!
- Tim
Re: Prosím smazat, děkuji....
....