Tak dneska už jsme konečně začali skládat.
Nejdřív nápravy. Křížení je trochu větší než jsem čekal. Kolo se vzadu nevejde do rámu. Budeme muset ještě trochu řezat. Nahoře to vyšlo pěkně.
Kolo se zvedne lehce přes 90cm od země, když zbylé tři stojí na zemi. Ale měli jsme přidělané přední pružiny, takže to půjde ještě o trochu víc. Myslím, že metr to dá.
Bohužel to nezvládá kardan. A to je ten extrémní s tím velkým křížením. Takže ho budeme muset ještě brousit a upravovat.
Pak jsme dali motor, s převodovkami. Je to na upravených silentblocích, takže se můžou sice vymlátit, ale nemůžou se utrhnout.
Už je tam i PTO, ale to zase bohužel kolidovalo s kotoučovou ruční brzdou, takže ta se bude muset také upravit. Ale už víme jak, takže se to tam snad vejde.
Nejvíc problémů nám ale dělají zadní ramena s unibaly od Terrafirmy. Nějak nemůžeme vyzkoumat jak to tam má být. Návod nikde nemají a ani fotky namontovaných jsem na netu nenašel.
Samozřejmě neseděly šrouby na díry. Nepochopitelně to má středící kruh, který je menší než to co je na držácích na rámu a ještě je excentricky posunutý, takže naprosto k ničemu. Nechápu proč je to tam od nich navařený.
Navíc se to tam vychází tak divně nakřivo, že to při jakémkoli natočení v krajní hranici začne páčit.
Tak kdyby jste někdo věděl jak na to, tak budeme rádi za rady nebo fotky.
Chtěl jsem je od QT, ale ty je sice nabízejí, ale nemají je. To samé s tím unibalem místo středového čepu zadní nápravy.
Stejně tak jsme dopadli při objednání u Terrafirmy s jejich hydraulickými bumpstopy místo dorazů.
Doufám, že zítra s tím zase trochu pohneme.
K