vidím, že už se tady rozjela živá diskuze.
Děkuji všem co dorazili na sraz. Jsem rád, že kromě stálic se opět ukázali i nový účastníci a doufám, že se akce zalíbila a budou nám taky věrní. Počasí bylo už zase neuvěřitelné a pomohlo snad překonat i neplánované zastávky. Předchozí deště zase způsobili, že jsme se na trase aspoň nenudili. David nám po roční přestávce udělal radost hrou na dudy a polská komunita dovezla skvělé dvoudveřové kousky. Přesun večerního programu do Černé Hory včetně možností ubytování na místě snad taky nebyla ku škodě.
Pro mě to teda letos bylo výživné, protože od chvíle, kdy se nám už před výjezdem ze zámku ztratilo kameramanské vozidlo, se těch události stalo trochu víc než obvykle: Jeden defekt, jeden podělaný motor na místě, kde se nedalo vyhnout, jedna utržená hadička brzd, jeden utržený kardan, jedno ohnuté řízení, telefonát od willa, že mu tlakuje motor a nakonec cestou do hospody u mé čtyřišestky rupl řemen od vodního čerpadla a tak se vesele přehříval...Dneska jsem ho nahodil a jede, uvidíme co večer řekne Pešl.

Zde je link na množství fotek polské posádky, kteří přijeli s dvoudveřovým Landauletem (vzhledem k čtyřčlenné posádce a říjnovému termínu byl ale bohužel zavřený)
https://plus.google.com/113951022252397 ... Uo7e8jZXKF
Doufám že závady budou u všech opravitelné, u Mattyfua mám jasnou teorií: Když ses hrabal v tom rozdělovači, tak se ti ho určitě nepodařilo správně poskládat, jel si celou dobu s špatným předstihem, teplota spalování ti tím stoupla a ruplo těsnění pod hlavou. Nevěřím, že to bude blok.