ja uz ani abstaky nemozem mat ked si nepamatam jake to je jazdit na tom traktorediscovery1liptov píše:Riso ty si cislo:)) tesim sa uz ako male dieta a gibson ma uz asi velke abstaky:)

Moderátor: Miky_CZ
ja uz ani abstaky nemozem mat ked si nepamatam jake to je jazdit na tom traktorediscovery1liptov píše:Riso ty si cislo:)) tesim sa uz ako male dieta a gibson ma uz asi velke abstaky:)
..ale iné absťáky poznáš, že?? Hlavne v pondelok..gibson píše:ja uz ani abstaky nemozem mat ked si nepamatam jake to je jazdit na tom traktorediscovery1liptov píše:Riso ty si cislo:)) tesim sa uz ako male dieta a gibson ma uz asi velke abstaky:)
ja abstinujem cez vikend, cez tyzden chodievam naRišoKE píše:..ale iné absťáky poznáš, že?? Hlavne v pondelok..![]()
![]()
..no veď to ty predávaš za províziu, tak som ti nechcel kaziť kšefty..... Tak to dakde napíš, bo ty si kamarát z tým internetom..gibson píše:ja abstinujem cez vikend, cez tyzden chodievam naRišoKE píše:..ale iné absťáky poznáš, že?? Hlavne v pondelok..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inak moznost do brezna doniest prebytocne veci za ludove ceny http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... =2&t=16657
ty by si tiez mohol napisat ze predavas T3ky na discoch aby si ich mohol niekomu posunut
analfabet...RišoKE píše:..no veď to ty predávaš za províziu, tak som ti nechcel kaziť kšefty..... Tak to dakde napíš, bo ty si kamarát z tým internetom..
no to je mi reklama od kamaratovRybar píše:peto je drahy a tu to nepreda
ty si retard...RišoKE píše:..sa hlboko ospravedlňujem, ale ja tie T3-ky teraz nemôžem predať, všade je blato a ja si ich ešte trocha chcem užiť, tak aspoň ešte mesiac..
..dva dni som sa rozhodoval, mám k tým gumám asi citový vzťah..
viem mat citovy vztah k veciam ale nie ku protektorovanej frezeRišoKE píše:..raz pochopíš..to príde..
..keby si ty vedel, čo všetko sme spolu s mojimi frézkami prežili...gibson píše:viem mat citovy vztah k veciam ale nie ku protektorovanej frezeRišoKE píše:..raz pochopíš..to príde..
budem hadat, neustale navijanie lebo si sa zahrabal vsade, naucil si sa rychlo menit kinetaky a zopar diferacikovRišoKE píše:..keby si ty vedel, čo všetko sme spolu s mojimi frézkami prežili...
..začiatky niektorých vzťahov bývajú ťažké..gibson píše:budem hadat, neustale navijanie lebo si sa zahrabal vsade, naucil si sa rychlo menit kinetaky a zopar diferacikovRišoKE píše:..keby si ty vedel, čo všetko sme spolu s mojimi frézkami prežili...
zabudol som nieco?