Classic meets...6
- wilt
- auto: RRClassic LSE
- Kontaktovat uživatele:
Re: Classic meets...6
Pokud je to bráno jako anketa, tak hlasuji pro 29.10. Ten první termín mi koliduje s narozením syna. Bojím se, jak by žena reagovala na mou odpověď, pokud by mě postavila před otázku jaké jsou mé priority.
They hung a sign up in our town "If you live it up, you won't live it down"
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Můžeme z toho udělat ankétu, u tebe jsou priority jasné
Ale napřed musím zjistit, jak je to s Mikem a Ottifantem...aby neměli už taky plány na ten víkend.

Tak jsem to nemyslel aby z toho vznikla anketa
jedu v jakýkoliv termín
A hlavně je to na pořadateli kdy to bude 

Kecá!!! sere na nás a dává přednost hostůmMirko píše:Můžeme z toho udělat ankétu, u tebe jsou priority jasnéAle napřed musím zjistit, jak je to s Mikem a Ottifantem...aby neměli už taky plány na ten víkend.

LR Serie III Stage 1, břichoplaz 1,6dCi a 2,0 tDi
- wilt
- auto: RRClassic LSE
- Kontaktovat uživatele:
Otifant píše:Kecá!!! sere na nás a dává přednost hostůmMirko píše:Můžeme z toho udělat ankétu, u tebe jsou priority jasnéAle napřed musím zjistit, jak je to s Mikem a Ottifantem...aby neměli už taky plány na ten víkend.
. Host vyhazuje vrchního!!!! Demokracie zasraná. Sem jasně řekl, že prodloužené víkend chci užit jinak. Estlivá to bude 29. tak vás ujišťuju, že vám to budu celé den připomínat
. Jen sem chtěl říct, že hlasuju pro začátek října.
I ty, Lukáši?
A to sem to pro Tebe měl tak krásně vymyšlený. V pátek zavřeš kšeft dřív (svátek-jasný), skočíš na autobus do Brna a chytíš večerní Pendolino do Prahy. Vezmeš mýho druhýho classica a v sobotu, zase po roce, povozíš sebe a svojí rodinu v pěkným autě. V neděli vyrazíš na Prahu tak, aby si chytil zpáteční přípoj domů. Mirkovi uděláš radost tím, že neubyde auto, který zatím nikdy nechybělo a ještě si uděláš pěknej výlet...
Teď vážně: Jedu v jakýmkoliv termínu (ale neříkejte to mojí ženě, egoisticky si odmítá posunout termín porodu).
howgh
They hung a sign up in our town "If you live it up, you won't live it down"
Nasazuješ těžké argumenty...a doma mi pravě bylo řečeno, že se srazem počítá celej můj babinec...a já je fakt nemám pořád čím povozitwilt píše:
I ty, Lukáši?
A to sem to pro Tebe měl tak krásně vymyšlený. V pátek zavřeš kšeft dřív (svátek-jasný), skočíš na autobus do Brna a chytíš večerní Pendolino do Prahy. Vezmeš mýho druhýho classica a v sobotu, zase po roce, povozíš sebe a svojí rodinu v pěkným autě. V neděli vyrazíš na Prahu tak, aby si chytil zpáteční přípoj domů. Mirkovi uděláš radost tím, že neubyde auto, který zatím nikdy nechybělo a ještě si uděláš pěknej výlet...
Teď vážně: Jedu v jakýmkoliv termínu (ale neříkejte to mojí ženě, egoisticky si odmítá posunout termín porodu).
howgh

LR Serie III Stage 1, břichoplaz 1,6dCi a 2,0 tDi
- Mára-RRC
- tel.: 773625346
- auto: 2x RRC
Nechci prudit mě by se líbil termín i déle 7-9.10 jedu s Classikem na Čeřínek Trophy.
Pak 28-29.10 jsou Pístovské Mokřady tak možná pojedu na kukačku, a já Mirkovi slibuji už jak dlouho že přijedu.....
Pak 28-29.10 jsou Pístovské Mokřady tak možná pojedu na kukačku, a já Mirkovi slibuji už jak dlouho že přijedu.....
RRC 1993 200 Tdi. Když Klasiku tak Classika (My Devils Machine)
Zrozen k porážce žijící pro vítězství...
Zrozen k porážce žijící pro vítězství...