Chemik píše:no doufám, že až to bude Rosťa rozsekávat, tak budu u toho. Jen jsem to teď četl a málem spadl pod stůl smíchy

Moderátor: Miky_CZ
Chemik píše:no doufám, že až to bude Rosťa rozsekávat, tak budu u toho. Jen jsem to teď četl a málem spadl pod stůl smíchy
Na ťukání jsou tam dva stromy, ale těm je lepší se vyhnout, leda že by Luboš soutěžil o Márovo cenu.Anicka-Ponorka Band píše:No, večer už si budou ťukat všichni ne?Franta D1 píše:To vypadá že leštěnky budou stát vopuštěný na louce a všichni budou popíjet a ťukat sis pružinou.
![]()
Franta D1 píše:Na ťukání jsou tam dva stromy, ale těm je lepší se vyhnout, leda že by Luboš soutěžil o Márovo cenu.Anicka-Ponorka Band píše:
No, večer už si budou ťukat všichni ne?![]()
Kurníík ale aby někdo neťuk pružinu.
Luboš M. píše:hele kdo je ta pružina?
Jestli je to ženská, tak je dobrým zvykem sem dát fotku nahoře bez:-)
.....ale nedělejte si iluze, tolik hladovejch vlčáků na jedno maso je prostě nepoměr
Chemik píše:Aničko, tvůj bez je za 3 zlatý bludišťáky![]()
![]()
Pro Aničku-Pružinku vše, bude mít přeci narozeninyChemik píše:Připravím je na dno řeky, Mára se ponoří a vyloví ti je![]()
Máro vtipný ale malinko za hranou- Anička je slušné děvče...landy heaven Mára píše:Pro Aničku-Pružinku vše, bude mít přeci narozeninyChemik píše:Připravím je na dno řeky, Mára se ponoří a vyloví ti je![]()
Opírat se večer budeme všichni o všechny protože budem K.O to bude furt tukání a pak žádný š.....
![]()
![]()
A tukání bez š.... je nic moc ale taky se dá
![]()
![]()
Hele jestli jsi opravdu Anička o kerý je řeč tak ti udělám tričko ve stylu RUŽINA SRAZU!!!!!! HEAVY DUDY ZATÍŽENÍ od MRDPART![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JINAK TO MÁ ZNÍT: heavy duty BritpartJen mi řekni velikost PLS!?
landy heaven Mára píše:Pro Aničku-Pružinku vše, bude mít přeci narozeninyChemik píše:Připravím je na dno řeky, Mára se ponoří a vyloví ti je![]()
Opírat se večer budeme všichni o všechny protože budem K.O to bude furt tukání a pak žádný š.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Hele jestli jsi opravdu Anička o kerý je řeč tak ti udělám tričko ve stylu RUŽINA SRAZU!!!!!! HEAVY DUDY ZATÍŽENÍ od MRDPART![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Děkujidavid disco td5 píše:Máro vtipný ale malinko za hranou- Anička je slušné děvče...landy heaven Mára píše: Pro Aničku-Pružinku vše, bude mít přeci narozeninyOpírat se večer budeme všichni o všechny protože budem K.O to bude furt tukání a pak žádný š.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
landy heaven Mára píše:Ano, pravda přehnal jsem to. Omlouvám se, se vždy rozdovádím a pak nevím kdy je dost. Jako když jsme byli malý kluci pak to končilo pláčem a průserem doma.
Ale nebylo to rozhodně myšleno zle, a nechtěl jsem někoho pohoršovat nebo pohošit.
O tom Davide žádná pochybnost ani námitka že Anička není slušné děvče.
Jen tedy doufám že je opravdu Anička o kerý je řeč, a není pod tímto nickem nikdo jiný.... Přeci jen nevidíme na druhý konec fora
To nemusí :-D . Přijímámlandy heaven Mára píše:Tak tad mi je trapně...
Anicka-Ponorka Band píše:To nemusí :-D . Přijímámlandy heaven Mára píše:Tak tad mi je trapně.... Tričkem nepohrdnu, jen by stačilo Pružina srazu, ten zbytek bych vynechala
![]()
![]()
velikost XS
Růžová??landy heaven Mára píše:Anicka-Ponorka Band píše:
To nemusí :-D . Přijímám. Tričkem nepohrdnu, jen by stačilo Pružina srazu, ten zbytek bych vynechala
![]()
![]()
velikost XS
barva?
Anicka-Ponorka Band píše: Růžová??![]()
Ne, barvu nechám na tobě