Tak jsem kontaktoval pana Ashcrofta, hned mi odepsal a CDL může poslat zhruba za polovic ceny než na našem trhu. Také mi nabídl ten kit lanovodu. Jen nevím zda obsahuje všechno co potřebuji, tedy konkrétně kulisu řadící páky? To mu v angličtině nějak nemužu vysvětlit. Co Miloši přijde to za těch £195 kompletní? A také je nutné platit VAT nebo si to objednáš a řekneš, žo to chceš bez daně? Malého podvodu bych se nebál...Miloš II píše:
Já řeším zrovna tohle co ty. Diff lock už mám na cestě a to od www.ashcroft-transmissions.co.uk a to za 195lib. nebo ho mají ještě na www.discoparts.com. Loupežníci v AMT ho mají za lanovod za 2400.- a řadící páku za 9400.- Zdraví Miloš II
Uzávěrka diferenciálu
Moderátor: Miky_CZ
Re: CDL kit Disco II Diff lock
Disco mi zachránilo život
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: CDL kit Disco II Diff lock
Nejsem plátce ale pokud ty to můžeš odepsat tak mu nahlásíš svoje DIČ a měl by to poslat bez daně. Zbytek učetníJarys píše:Tak jsem kontaktoval pana Ashcrofta, hned mi odepsal a CDL může poslat zhruba za polovic ceny než na našem trhu. Také mi nabídl ten kit lanovodu. Jen nevím zda obsahuje všechno co potřebuji, tedy konkrétně kulisu řadící páky? To mu v angličtině nějak nemužu vysvětlit. Co Miloši přijde to za těch £195 kompletní? A také je nutné platit VAT nebo si to objednáš a řekneš, žo to chceš bez daně? Malého podvodu bych se nebál...Miloš II píše:
Já řeším zrovna tohle co ty. Diff lock už mám na cestě a to od www.ashcroft-transmissions.co.uk a to za 195lib. nebo ho mají ještě na www.discoparts.com. Loupežníci v AMT ho mají za lanovod za 2400.- a řadící páku za 9400.- Zdraví Miloš II

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Jo přesně tak.Akorát pozor,někteří soudruzi z anglie neví ,že jsme taky v unii,tak dělají opičky s DPH.( jejich VAT )Stavros píše:ja uz to nekde psal Rudovi, ucetni to zauctuje jako dan na výstupu, jako, ze ji odvedes za ty Anglicany a potom se znova na vstupu, jako ze ti to vratí FÚ.
Zauctuje se to ve stejny mesic.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
to Jarys, dle obrazku je videt, ze ano:

koupit se da tady:
http://www.discoparts.com/asp/d-no.asp? ... SubCatID=0

koupit se da tady:
http://www.discoparts.com/asp/d-no.asp? ... SubCatID=0
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
CDL
Pánové, dovoluji si oznámit, že pravděpodobně budu schopen nabídnout použité LT230 s CDL, možná i s ovládací pákou a vedením. Zaúkoloval jsem známé ve Švýcarsku a v Anglii co se motají kolem aut, tak doufám, že se předvedou
. Cenu bych viděl od 12 do 15 tis, podle toho, jestli to bude i s pákou a vedením. Pokud máte zájem, kontaktujte mne SZ.

Re: Uzávěrka diferenciálu
tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz