Moderátor: Miky_CZ
Ajo, takže zkušenost z žadne D3 zatím nemaš, co?Rosomak píše:ahoj nezkousel jsem to na zadne rafky je to na prumer naboje tak to musi sedet
tY MAS KRYSU, HUSORudaK píše:Podložky vypadají super ( jak z anglánska,no já je pořídil na ostrovech už loni )
No předpokládám, že doživotní záruka je jako u jiných kvalitních výrobků přesně tak dlouho než se to rozbije. Podle vysvětlení, kterého se mi dostalo v Halfords na doživotní záruku na nářadí, je to tak, že když se to rozbije tak to právě dožilo. Takže to vydrželo než to dožilo (rozbilo se) a to byla ta doba té životnosti (doživotní záruka)Zanzibar píše:Tak já už svoji mřížku na okně mám ! HečA je super, můžu v létě nechat větrat i v noci.
A až zase naložím plnou korbičku stromů, nemusím se bát, že se mi nějaká větev mrkne do kabiny. Díky moc Rosomákovi za výrobu, montáž i cenu.
Jako bonus mám prý celoživotní záruku, asi ví, že to nebude tak dlouho.
Tak to fakt dobré vysvětleníSláma Karel píše:No předpokládám, že doživotní záruka je jako u jiných kvalitních výrobků přesně tak dlouho než se to rozbije. Podle vysvětlení, kterého se mi dostalo v Halfords na doživotní záruku na nářadí, je to tak, že když se to rozbije tak to právě dožilo. Takže to vydrželo než to dožilo (rozbilo se) a to byla ta doba té životnosti (doživotní záruka)Zanzibar píše:Tak já už svoji mřížku na okně mám ! HečA je super, můžu v létě nechat větrat i v noci.
A až zase naložím plnou korbičku stromů, nemusím se bát, že se mi nějaká větev mrkne do kabiny. Díky moc Rosomákovi za výrobu, montáž i cenu.
Jako bonus mám prý celoživotní záruku, asi ví, že to nebude tak dlouho.![]()
![]()
K
Pockej, pockej..Rosomak píše:Zatim ne na D2 to funguje ted jsem jedny na D3 predal tak asi tolik. Zkousel jsem to s Karlem Slamou i do disku ze RR Sport se stredicim krouzkem a pasovalo to tam.