Lod by mela stat cca 700 dolaru za auto a dva lidi....jde mne o to, zda ta cesta je zajimavejsi nez pres Ukrajinu?low píše:Z gruzie se do ruska nedostanes. Jedine lodi z trabzonu do sochi.
CZ-RUS-KAZ-KGZ-TJK-KOR-JPN-AUS...ctete prvni prispevek
Moderátor: Miky_CZ
Re: Na cestu v 2015..posunuto 03/2012, ctete prvni prispevek
Re: CZ-Rusko-Centralni Asie-Korea-Japonsko-Australie-CZ ..na
Poradil by nekdo prosim, jaka bude nejrychlejsi cesta Jihlava - Kerc/ Ukraina, Krym/. Pojedu v pulce brezna.
Diky
Diky
Re: CZ-Rusko-Centralni Asie-Korea-Japonsko-Australie-CZ-2rok
tohle vlakno koukam bude trochu inspirace, chystame 2013 do Mongolska složení 3 BMW 1200 adventure + 1 defi
Mohl by nekdo doporucit agenturu, co vyridi vizum do Ruska. Potrebuji rocni, vicevstupove. Nabidek na netu je hodne, cenove se celkem lisi, ale hlavne mne jde o to, abych neposlal pasy nejakejm podvodnimkum a uz je nikdy nevidel.
Diky
Diky
kamca píše:Mohl by nekdo doporucit agenturu, co vyridi vizum do Ruska. Potrebuji rocni, vicevstupove. Nabidek na netu je hodne, cenove se celkem lisi, ale hlavne mne jde o to, abych neposlal pasy nejakejm podvodnimkum a uz je nikdy nevidel.
Diky
já mám dobrou zkušenost s http://www.maximatour.cz/
pajam píše:kamca píše:Mohl by nekdo doporucit agenturu, co vyridi vizum do Ruska. Potrebuji rocni, vicevstupove. Nabidek na netu je hodne, cenove se celkem lisi, ale hlavne mne jde o to, abych neposlal pasy nejakejm podvodnimkum a uz je nikdy nevidel.
Diky
já mám dobrou zkušenost s http://www.maximatour.cz/
Super, diky.

- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
nebo http://www.letuska.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Sakra chlape, tvoje vlákno je extrémně dráždivý. Nechcete někdo koupit fungující kopírku v Olomouci? Jel bych s Tebou... :-D
Sakra chlape, tvoje vlákno je extrémně dráždivý. Nechcete někdo koupit fungující kopírku v Olomouci? Jel bych s Tebou... :-D
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
Tak dnes jsme pozadali o prvni viza a to do Kyrgyzstanu.
V Cesku mne na nekterych agenturach rekli, ze neni mozne zadat o viza do byvaleho SSSR, pokud jsem mimo uzemi Ceske Republiky/ nej potrebuji nalakat klienty/
Po telefonatech na ambasady Kazakhstanu, kyrgyzstanu a Tajikistanu vyslo najevo, ze to neni vubec pravda. Napriklad o Tajicke vizum je mozno pozadat v Kazakhstanu a tak podobne.
Take ceny viz se velice lisi. Napriklad GABO permit je v Berline vydavan zadarmo s Tajickym vizem, kdezto v Londyne za nej uctuji £50 a i samotne vizum je drazsi.
Takze pokud nekdo vyrazite do sveta, vyplati se porovnat i ceny na jednotlivych ambasadach.
V Cesku mne na nekterych agenturach rekli, ze neni mozne zadat o viza do byvaleho SSSR, pokud jsem mimo uzemi Ceske Republiky/ nej potrebuji nalakat klienty/
Po telefonatech na ambasady Kazakhstanu, kyrgyzstanu a Tajikistanu vyslo najevo, ze to neni vubec pravda. Napriklad o Tajicke vizum je mozno pozadat v Kazakhstanu a tak podobne.
Take ceny viz se velice lisi. Napriklad GABO permit je v Berline vydavan zadarmo s Tajickym vizem, kdezto v Londyne za nej uctuji £50 a i samotne vizum je drazsi.
Takze pokud nekdo vyrazite do sveta, vyplati se porovnat i ceny na jednotlivych ambasadach.
Re: CZ-RUS-KAZ-KGZ-TJK-KOR-JPN-AUS...03/2012-03/2014
Viza pro Kyrgyzstan a Kazakhstan uz mame v pasech
, ted se chystame na rocni ruske.

Tak to gratuluju Kamile, jen tak dál, ať jde vše podle plánukamca píše:Viza pro Kyrgyzstan a Kazakhstan uz mame v pasech, ted se chystame na rocni ruske.

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Diky, zatim vse jde jak ma..byt v UK pronajat, budou nam drzet i praci tady..tak zatim zadny zadrhelBenjamin píše:Tak to gratuluju Kamile, jen tak dál, ať jde vše podle plánukamca píše:Viza pro Kyrgyzstan a Kazakhstan uz mame v pasech, ted se chystame na rocni ruske.
![]()

Tak jsem dal par info o ruske casti cesty na travelblog.
http://www.travelblog.org/Bloggers/delicajourney/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.travelblog.org/Bloggers/delicajourney/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak ruska viza jsou v pase/ zaridil Maximatour/ a tady je zhruba mapa pro ruskou cast cesty http://maps.google.co.uk/maps/ms?msid=2 ... c896&msa=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: CZ-RUS-KAZ-KGZ-TJK-KOR-JPN-AUS...ctete prvni prispevek
Do prvniho prispevku jsem dal info, kde muzete sledovat nase putovani, pokud nekdo bude mit zajem.
Uz se na forum moc nedostanu, tak bych Vam rad podekoval za vsechny rady a namety co jsem zde dostal a jste fakt super parta lidi.
Diky moc
Kamil&Helena
Uz se na forum moc nedostanu, tak bych Vam rad podekoval za vsechny rady a namety co jsem zde dostal a jste fakt super parta lidi.
Diky moc
Kamil&Helena
Kamile určitě to budu sledovat. Držím vám moc palce a doufám, že vás bude provázet po cestě jenom to dobré. Těším se na vaše zápisky i fotografie. Užijte si to a opatrujte se
Benja

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Tak jsme po 36000km dorazili pred mesicem do Vladivostoku. Ve stredu pokracujeme dal do Jizni Korei a pak Japonska. Zdravime do Cech a dokonce jsme potkali par LR na ruskych cestach 

Tak to je skvělý, gratuluji! Ať se vám v ostatních částech světa daří stejně dobře jako v Rusku

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Prvni cast cesty pomalu konci, po 50000tis km budeme auto na konci ledna posilat z Japonska do Australie. Potrva to cca 5 tydnu, ktere stravime doma v Cesku. Pokud by nekdo byl v Australii behem 2013 a zacatkem 2014 tak muzeme pocestovat trochu spolecne.
Vsem trochu opozdene hezky Novy Rok.
kamil+helena
Vsem trochu opozdene hezky Novy Rok.
kamil+helena
Ahoj Kamčo,
jsem rád, že jste stále na cestě a v pořádku. Fotky se snažím průběžně sledovat
Přeju vám hodně sil, skvělých zážitků a bezpečných kilometru v roce 2013!
Benja
jsem rád, že jste stále na cestě a v pořádku. Fotky se snažím průběžně sledovat

Přeju vám hodně sil, skvělých zážitků a bezpečných kilometru v roce 2013!
Benja
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Ahoj,
držím palce i pro následující etapy vaší velké cesty. Díky za fotky, jsou super!!
držím palce i pro následující etapy vaší velké cesty. Díky za fotky, jsou super!!
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250