Samolepky Land Rover forum - dítě v autě - návrh
Moderátor: Acon
Re: Samolepky Land Rover forum - dítě v autě - návrh
Ale s tou červenou máte pravdu pánové!!! 

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Druhej návrh se mi taky líbí podstatně více, jednoho chlapečka bych též vylepil. K úpravám - s červenou souhlas a ještě kdyby byla v takovém tom reflexním podání (když na to ve tmě zasvítíš, je to viditelné), tak bych byl úplně nadšen.
Jinak ten stařec je bombovej, ještě by to chtělo ho natošit více z profilu, jak je zakouslej ve volantu, ruce jako kudlanka, na palici mu nasadit takovu tu typickou čepici nebo klobouk a do pozadí hodit plato vajíček a je to dokonalý
Jinak ten stařec je bombovej, ještě by to chtělo ho natošit více z profilu, jak je zakouslej ve volantu, ruce jako kudlanka, na palici mu nasadit takovu tu typickou čepici nebo klobouk a do pozadí hodit plato vajíček a je to dokonalý

Land Rover Defender 110 TD5
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Dobrý nápad pánove..
Mě se líbí taky ty Honzanovy návrhy, jenom by mě zajímalo, jestli by text pro nás, co bydlíme v Prostějově nemohl být v češtině. Ne všichni, kteří se rozhodnou troubit, nebo vrazit zezadu do manželčina auta rozumí tomuto nápisu....
No a protože předpokládám, že pro moraváky extra serii 10ti kusů neuděláte, stačil by mi poslat ten návrh v Corelu, nechal bych si to udělat tady. Samozřejmě že s červeným rantlem...
Ale jinak fakt pěkný....

Mě se líbí taky ty Honzanovy návrhy, jenom by mě zajímalo, jestli by text pro nás, co bydlíme v Prostějově nemohl být v češtině. Ne všichni, kteří se rozhodnou troubit, nebo vrazit zezadu do manželčina auta rozumí tomuto nápisu....

No a protože předpokládám, že pro moraváky extra serii 10ti kusů neuděláte, stačil by mi poslat ten návrh v Corelu, nechal bych si to udělat tady. Samozřejmě že s červeným rantlem...

Ale jinak fakt pěkný....

- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
zde doporučuji si povšimnout, že kvůli pádu ženy přes palubu nikdo loď neotáčí, není na to prostě signálZanzibar píše:Ve spojení s podstatným jménem ( baby, boy, girl, old man apod. ) se člen ( the, a ) vynechává.....
tzn. BABY ON BOARD .
případně MAN OVER BOARD

Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamlouvám si také jednoho chlapečka...
Říká se, že ženy na palubě přinášejí smůlu, takže se jich asi každý rád zbaví a proto se loď v případě pádu nevrací...Gobey píše:zde doporučuji si povšimnout, že kvůli pádu ženy přes palubu nikdo loď neotáčí, není na to prostě signálZanzibar píše:Ve spojení s podstatným jménem ( baby, boy, girl, old man apod. ) se člen ( the, a ) vynechává.....
tzn. BABY ON BOARD .
případně MAN OVER BOARD

Country boy...
Ahoj,
Jestli do toho mohu vstoupit, tak bych byl taky pro červené orávování. Jde přeci jen o bezpečnosti. Jinak bych si chtěl zamluvit dvě holčičky.
Jestli do toho mohu vstoupit, tak bych byl taky pro červené orávování. Jde přeci jen o bezpečnosti. Jinak bych si chtěl zamluvit dvě holčičky.

- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
zde doporučuji si povšimnout, že kvůli pádu ženy přes palubu nikdo loď neotáčí, není na to prostě signál
[/quote]
Říká se, že ženy na palubě přinášejí smůlu, takže se jich asi každý rád zbaví a proto se loď v případě pádu nevrací...
[/quote]
Ženy pouze možno přizvati na palubu v případě, že loď kotví v přístavu. Ovšem ráno musejí být pryč .

Říká se, že ženy na palubě přinášejí smůlu, takže se jich asi každý rád zbaví a proto se loď v případě pádu nevrací...

Ženy pouze možno přizvati na palubu v případě, že loď kotví v přístavu. Ovšem ráno musejí být pryč .

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsem tomu dobře porozuměl tak až se kluci shodnete na finální verzi tak bude možnost vše obědnat na http://www.britishshop.cz/ 

- shimi
- tel.: NOKIA vyšupovací :o)
- auto: SAMEC
- Kontaktovat uživatele:
jo tak já bych to taky mohl mít klidně v češtině a měl bych to raději než v angličtině a nebo jinym jazyku,já se za to že sem čech zatim nestydim 

Ahoj určitě bych taky měl zájem o 1 samolepku s chlapečkem a je mi jedno jaka bude. Důležité je, aby byla vidět a logo LR
Naposledy upravil(a) porki dne 15 úno 2010 22:41, celkem upraveno 1 x.
opravy notebooků rychle a profesionálně na komponentové úrovni
ano...Allan píše:Pokud jsem tomu dobře porozuměl tak až se kluci shodnete na finální verzi tak bude možnost vše obědnat na http://www.britishshop.cz/

Country boy...
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Taky počkám - teda na tu důchodcovskou verzi,bo to bude za chvíli aktuální
tu s dítětem nezatracuji,ale bude vhodná v mém případě pro syny,až se rozhoupou ...... 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Tak si vyberte text, pripadne napiste co by jste tam chteli za text, nebo upravy. Kdo bude chtit nejaky extra si udelat sam napiste mi sz poslu podklady...
Az se shodnete na finale poslu data Roverovi...
- Přílohy
-
- CERVENA.jpg (69.8 KiB) Zobrazeno 4768 x
"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Pjekný,leč pro mě nepoužitelný . 
Přesto bych se přikláněl k té české variantě ( sem moravák a nestydím se za to )

Přesto bych se přikláněl k té české variantě ( sem moravák a nestydím se za to )

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Hlasuji taky pro českou variantu 

Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
Tož já taky!!!más sz
českou a červenou 

Já už netrpělivě čekám, kdy to bude na britshopuHonzan píše:Tak si vyberte text, pripadne napiste co by jste tam chteli za text, nebo upravy. Kdo bude chtit nejaky extra si udelat sam napiste mi sz poslu podklady...

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
krásný... chci českou s klučíkem... už aby se dalo objednávat...
a budou teda reflexní nebo ne?

a budou teda reflexní nebo ne?

opravy notebooků rychle a profesionálně na komponentové úrovni