Tos mi nasadil brouka do hlavycyril píše:....
To se nedá vůbec porovnávat. To se musí vidět......

Moderátor: Miky_CZ
Tos mi nasadil brouka do hlavycyril píše:....
Možná se už změnily ceny, ale teď ji má Eliot o dost levnější než jsem ji kdysi pořídil já.....Martin_H píše:Tos mi nasadil brouka do hlavycyril píše:....
Miky_CZ píše:vykasli se na experimentovani, pridej 400kc a kup tohle http://offroadforum.cz/viewtopic.php?f=22&t=56522" onclick="window.open(this.href);return false;
vcera jsi ho videl v akci, je to paradni vec, prodava to znamy z horni lhoty, ale lepsi cenu asi neukecam
Ooo jak ti rozumím. V pátek jsme jeli s přítelkyní - díky mně zase pozdě - do divadla. Všechna parkovací místa narvaná k prasknutí - jen jedna nahrnutá dvoumetrová kupa sněhu v rohu parkoviště. Rozjel jsem to a posadil to ve spěchu přímo na ni. Než skončilo divadlo, hezky to pod kolama odtálo a já tam zůstal ve tmě na břiše a musel hezky poslušně čekat než všichni odjedou z parkoviště, abych neměl nevyžádané publikum na taháníGobey píše:Tak jsem se v neděli před kupou malých dětí v autě chvástal, zda mám vyjet z parkoviště normální cestou nebo přes tu metrovou závěj. Všichni hlasovali pro závěj. No ještě, že mám naviják a přes silnici byla lampa pouličního osvětlení. Pro caparty to byla velká zábava
to bylo poprvé co jsi netahal Michala ale sebe ne?Gobey píše:Tak jsem se v neděli před kupou malých dětí v autě chvástal, zda mám vyjet z parkoviště normální cestou nebo přes tu metrovou závěj. Všichni hlasovali pro závěj. No ještě, že mám naviják a přes silnici byla lampa pouličního osvětlení. Pro caparty to byla velká zábava