..shánim delší dobu tohle, kdybys na něco takovýho narazil tak mi dej psimtě echopidibi píše:tak jsem se zameril od pocitacu jinam
momentalne jsem zacal delat pro RE/MAX - nejvetsi sit realitek na svete
Co kdo dělá, čím se živí
Moderátor: Miky_CZ
Re: Co kdo dělá, čím se živí
Defender 90 200Tdi "ZEBRA" / Range Rover L322 V8 4.4 / Series III 109" 2.25l exMOD "VOJÁK" + Sankey Trailer Narrow Track
servisuje http://www.OWR.cz
servisuje http://www.OWR.cz
- DEFIKPV
- tel.: 774815245
- auto: jasný že Defík
- Kontaktovat uživatele:
Pracuji ve firmě BIOKONSULTING, s.r.o.
biologické poradenství pro firmy, úřady, instituce...
Ekologicko Biologický Dozor na stavbách (nyní hlavně na dálničních, železničních stavbách)
Ekologická služba na stavbách, .....
celkové navrhování refugii (náhradní opatření), a jiné biotechnické opatření.....
vyřizování vyjímek z druhové ochrany pro stavby a jiné technické zásahy do krajiny
návrhy parkových úprav, zahrad, využití pozemků
záchranné odchyty zvířat dle vyjímky MŽP a odborná způsobilost k péči o zvířata (malé obratlovce hlavně obojživelníky a plazy )
Pracujeme po celé republice i na slovensku jsme mněli tu čest párkrát pracovat
pro více informací: http://www.biokonsulting.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

biologické poradenství pro firmy, úřady, instituce...
Ekologicko Biologický Dozor na stavbách (nyní hlavně na dálničních, železničních stavbách)
Ekologická služba na stavbách, .....
celkové navrhování refugii (náhradní opatření), a jiné biotechnické opatření.....
vyřizování vyjímek z druhové ochrany pro stavby a jiné technické zásahy do krajiny
návrhy parkových úprav, zahrad, využití pozemků
záchranné odchyty zvířat dle vyjímky MŽP a odborná způsobilost k péči o zvířata (malé obratlovce hlavně obojživelníky a plazy )
Pracujeme po celé republice i na slovensku jsme mněli tu čest párkrát pracovat

pro více informací: http://www.biokonsulting.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

již prodaný do města Aš :-( - LR Defender TD5 110 r.v. 2000 jako pracovní auto :)(menší opravy, stále to jde :) )
Tak jsme si pořídili nový webík s renovacema starých krámu k ničemu (jak říká moje žena
), tudíž pokud budete chtit opravit nejakou starou pikslu tak muzete kouknou k nam
http://www.renovace-veteranu.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.renovace-veteranu.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
Tak mam novy job.
Operator harvestera Neuson 132 HVT
- Přílohy
-
- web.JPG (91.88 KiB) Zobrazeno 6176 x
Real Land Rover is built, not bought
- radek-free
Tak koukám kolega ale od trochu jiné značkyForsttimber píše:Tak mam novy job.

- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
predpokladam ze si od Valmetu alebo John deera ci nebodaj KONIGSTIGER
Real Land Rover is built, not bought
- radek-free
ani Valmet ,Johan deer ale Rottne tuhle značku neznáš
ale děláme vlastně i KONIGSTIGER takže vše 

Ucitel, webdesigner, horsky zachranar, instruktor lyzovania a horolezectva. Bohuzial zatial niesom majitelom vozidla LR, ale sluzobnych defikov zopar mame.
- Michal M.
- tel.: +420723918888
- auto: Defender 90 200 Tdi
Tenhle týden jsem v Banské Bystrici, kde dělám na dohled na trial verzi mobilní sítě zte pro orange slovensko, celkem nuda.
hm, keby si potreboval brigadnika na vyskovky, tak sa kludne ozvi. ja mam cez weekend sluzbu a utorok streda som na gerlachu.Michal M. píše:Tenhle týden jsem v Banské Bystrici, kde dělám na dohled na trial verzi mobilní sítě zte pro orange slovensko, celkem nuda.
- Michal M.
Bohužel sedím tady na prdeli 12 hodin každý den v dohledovém centru. Práci ve výškách máme v ČR, ale moc toho není. Většinou se mění technologie, takže se držíme při zemimacgyver3 píše:hm, keby si potreboval brigadnika na vyskovky, tak sa kludne ozvi. ja mam cez weekend sluzbu a utorok streda som na gerlachu.Michal M. píše:Tenhle týden jsem v Banské Bystrici, kde dělám na dohled na trial verzi mobilní sítě zte pro orange slovensko, celkem nuda.

hm, keby si potreboval brigadnika na vyskovky, tak sa kludne ozvi. ja mam cez weekend sluzbu a utorok streda som na gerlachu.[/quote]
Bohužel sedím tady na prdeli 12 hodin každý den v dohledovém centru. Práci ve výškách máme v ČR, ale moc toho není. Většinou se mění technologie, takže se držíme při zemi
[/quote]
Nevadi, nastastie mam aj ja teraz roboty dost, ale iba za pocitacom a uz som dlho nieco nenatrel alebo neodsroboval niekde v lufte, nejako sa to pominulo ta robota. Tak teda malo poruch!
Bohužel sedím tady na prdeli 12 hodin každý den v dohledovém centru. Práci ve výškách máme v ČR, ale moc toho není. Většinou se mění technologie, takže se držíme při zemi

Nevadi, nastastie mam aj ja teraz roboty dost, ale iba za pocitacom a uz som dlho nieco nenatrel alebo neodsroboval niekde v lufte, nejako sa to pominulo ta robota. Tak teda malo poruch!
- Michal M.
Děkuji, zatím vše funguje, dnes večer se vracím do ČR, tak se se snad do večera nic nestane 

- fotosam
- tel.: 603262798
- auto: Freelander TD4
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé - rozšířili jsme služby a to o pískování. Ne ve smyslu opískovat povrch něčeho při opravách a renovacích (i když i to by asi v malých plochách šlo), ale pískování nápisů či grafiky (loga) na předměty rozličných povrchů. Vyzkoušené máme sklo, porcelán, keramiku, kov, plast a snad i dřevo (to podle druhu a povrchu). Takže různá věnování na lahve, loga na cokoliv, grafiku na poháry, ceny do soutěží a já nevím co všechno ještě. A to vše bez omezení velikostí předmětu, na který se nápis či grafika přenáší (nejedná se o pískovací box). Takže třeba na výlohu obchodu můžeme umístit logo firmy přímo na místě. Lze vypískovat vše, co se dá vyříznout na plotru a vytvořit tak šablonu - nejde úplně titěrné písmo. Tak kdyby měl někdo potřebu nějakého takového "ozdobení" čehokoliv, ať se ozve a domluvíme konkrétnosti.
- Petr XIX
- tel.: +420 603560763
- auto: DII TD5 aut
- Kontaktovat uživatele:
živí mě administrativní práce pro jednu větší švédskou stavební společnost a po odpolednách farmařím, chca nechca. 
DiskoVěra se mi vždycky líbila, ale nikdy jsem si jí nekoupil, až teď. Začínal jsem s AROuškem s avijáckým motorem, pak nějaký nissan pick-up a nejdýl jsem zůstal u G-klasse, ty jsem měl tři. Kdyby nebyly tak kurevsky drahý, tak bych u nich i zůstal.
Srdce by toužilo ještě po nějakém veteránovi. Něco jako Tatra 603, Mercedes SL, Jaguar E ........ a těch by bylo..., ale není na to čas a peníze už vůbec.

DiskoVěra se mi vždycky líbila, ale nikdy jsem si jí nekoupil, až teď. Začínal jsem s AROuškem s avijáckým motorem, pak nějaký nissan pick-up a nejdýl jsem zůstal u G-klasse, ty jsem měl tři. Kdyby nebyly tak kurevsky drahý, tak bych u nich i zůstal.

Srdce by toužilo ještě po nějakém veteránovi. Něco jako Tatra 603, Mercedes SL, Jaguar E ........ a těch by bylo..., ale není na to čas a peníze už vůbec.
- StaraPakna
- tel.: +420602767865
- auto: LR SII 109
Vrátil jsem se z5 k prodeji piva..... Nu když už jsem se tím kdysi vyučil
Takže kdo má žízeň a chce dobrý český pivo hlaste se!

Takže kdo má žízeň a chce dobrý český pivo hlaste se!
Koukám abych viděl a když už vidím nepřestávám snít.
[quote="Petr XIX"]živí mě administrativní práce pro jednu větší švédskou stavební společnost a po odpolednách farmařím, chca nechca. 
Kdyby náhodou bylo třeba geodetických prací, mám zkušenosti ve stavebnictví i v katastru

Kdyby náhodou bylo třeba geodetických prací, mám zkušenosti ve stavebnictví i v katastru
Aaaa... kolega geodet 
Zdravím. Taky jsem geodet.

Zdravím. Taky jsem geodet.
Range Rover P38 2,5DSE r.v.98
- budsky
- auto: SIIA;Discovery I
- Kontaktovat uživatele:
budsky píše:já dělám pro společnost devcom,info na http://www.devcom.cz
A ještě v případě zájmu dělám doma opravy alternátorů a startérů.
- Václaf
- tel.: 777 874 392
- Kontaktovat uživatele:
Už ne exportní skladník,teď jen zedník za to na plný úvazek 

http://www.zprimskehopodzamci.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;