Zaměstnavatel: http://www.asko-as.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
povolání obchodník. Co budete potřebovat ze dřeva, na podlahu, střechu do bytu - rád poradím.

Moderátor: Miky_CZ
To vec. Naša rodinná firma sa tiež volá ASKO ale -SK a tiež robíme s drevomMišák píše:OK taky se připojuji.
Zaměstnavatel: http://www.asko-as.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
povolání obchodník. Co budete potřebovat ze dřeva, na podlahu, střechu do bytu - rád poradím.
Vedle na foru sou odborníci/elektrárníciyorkin píše:Neumíte náhodou někdo velké vodní elektrárny?
...škoda, že jsi tak daleko..jedině bych si musel naplánovat vejetlow píše:Prosim, je tu nekdo kdo dela se drevem nejlepe v okoli prahy, pripadne strednich cechach? Potrebval bych z odkurovaych kulanu utvorit pomoci kramli neco jako je na obrazku??
Nechci to zadarmo, vice info u mne na mobilu 603462950
myslíš toho Jeepa?low píše:Prosim, je tu nekdo kdo dela se drevem nejlepe v okoli prahy, pripadne strednich cechach? Potrebval bych z odkurovaych kulanu utvorit pomoci kramli neco jako je na obrazku??
Nechci to zadarmo, vice info u mne na mobilu 603462950
ano byl jsem tam.....příjemné prostředíJan Ikl píše:Tak jsem to po pár letech v Praze zabalil a vrátil se zpět na Moravu....a otevřel jsem si v Přerově v kině Hvězda nekuřáckou kavárnu...
Potřebuji ji pojistit,takže kdyby jste někdo z okolí věděli o solidním pojišťovákovi,dejte prosím vědět...A taky bych potřeboval udělat intern.stránky...takže kdyby něco,stačí se ozvat...díky moc
p.s.členové fora a majitelé LR mají 20%slevu...![]()
![]()
...
...kdopak dělal ten nábytek....will.26 píše:ano byl jsem tam.....příjemné prostředí
Jan Ikl píše:Tak jsem to po pár letech v Praze zabalil a vrátil se zpět na Moravu....a otevřel jsem si v Přerově v kině Hvězda nekuřáckou kavárnu...
Potřebuji ji pojistit,takže kdyby jste někdo z okolí věděli o solidním pojišťovákovi,dejte prosím vědět...A taky bych potřeboval udělat intern.stránky...takže kdyby něco,stačí se ozvat...díky moc
p.s.členové fora a majitelé LR mají 20%slevu...![]()
![]()
...
co ja vímmoon13 píše:...kdopak dělal ten nábytek....will.26 píše:ano byl jsem tam.....příjemné prostředí