Až teď sem si všimnul, že máš Free2 a to je snad prý nejspolehlivější LR. Každopádně, jestli sis k němu přibral Defíka, tak z Tebe bude mechanik jednadvě. Otázka není jestli, ale kdy

Moderátor: Miky_CZ
Jooo, takhle … Ty to myslíš ohledně poruchovostiTazik1992 píše: 12 čer 2022 19:46 Neboj, to je jen takový černý LR humor![]()
Až teď sem si všimnul, že máš Free2 a to je snad prý nejspolehlivější LR. Každopádně, jestli sis k němu přibral Defíka, tak z Tebe bude mechanik jednadvě. Otázka není jestli, ale kdy![]()
Ne, je tam plachta z belgické armády
Tý jo, to je moc pěkná souprava. Jak sada angličáků od Matchboxu
Pěkná.
Rover píše: 23 črc 2022 09:49 Mikrodovolená v rytmu devadesátých let...
Range Rover P38 1996 a Chateau Cantara 395 1997...![]()
My to valili taky domů ze Safariparku. Co máme dítě tak je to každý rok povinná zastávka. Teď na skok do práce a ve středu ještě směr Balt, tomu jsem naprosto propadnulRover píše: 25 črc 2022 08:48 Moc hezké, mávali jsme dnes na sebe mezi Jičínem a Pakou. Taky jsem za sebou táhl boudu, jen to bylo s L322![]()
Jasně, L322 s karavanem si dobře pamatuju, tak to je teda náhodička...já se už vracel domů k Pace...
Rover píše: 25 črc 2022 20:53 Na Balt bych se Tě pak rád zeptal, taky bych chtěl vyrazit někam nahoru k moři s karavanem. Takže určitě budu moc rád za nějaké tipy. Zkusím Ti pak někdy třeba v půlce srpna napsat sz a vytáhnout z Tebe nějakou moudrost. Ty jseš někdy tady od nás nebo z daleka?![]()