Distruptor píše:macejky, prosim ta nechystas sa na vyrobu dalsich podloziek na zdvihnutie, alebo mas este nejake na sklade? Mal by som zaujem o tie 5cm-ove. Diky
No, čas od času se někdo ozve a já je většinou nakonec udělám. Řekl bych, že na podložkách ode mně už jezdí tak 30 aut a několika lidem jsem posílal "výkresy" že si je udělaj sami.
Teď tady mám ale materiál už jen na jeden kus a ty budu dělat pro někoho kdo mi psal SZ už nejmíň před 14 dny. A popravdě řečeno momentálně se mi moc nechce pálit další výpalky a soustružit šrouby kvůli jedné sadě podložek. To se nedá dělat na jednu sadu ale vždycky se toho napálí a nasoustruží víc. Třeba celá tabule plechu nebo aspoň jedna celá tyč na šrouby apod. No a vzhledem k tomu, že to nedělám na kšeft ( na jedné sadě "vydělám" od 80,- do 150,- Kč podle momentální ceny materiálu

) tak se mi do toho moc nechce. Kdyby jste se sešli aspoň třeba 3 tak by to mělo smysl.
Na kšeft to dělám tady, pro nečleny LR fóra
http://www.offroad4x4shop.cz/detail/fre ... eelander-1 Když si je objednáš tady tak je za ty prachy budeš mít na 100% nejpozděli do 3 týdnů doma. Ale jestli chceš ušetřit tak je potřeba počkat.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom