Vše kolem Series 2 a 2A
Moderátor: Rover
Re: Vše kolem Series 2 a 2A
5 kg staci
"It's a Land Rover"
S3 FFR 109 DPV "Anubis" - Desert Storm; S2A LW; 101 FC - 7 PARA RHA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA
Prosil bych jednu radu ohledně zapalovací cívky. Dědek začal špatně startovat, tak jsem se trochu vrtal v předstihu a pak už jsem ho nenastartoval.
Znova kontrola všeho a na po páté naskočil.Pak vypnul a zase nic. Zkusil jiskru a zdála se mi slabá. Tak jsem jinou cívku vymontoval z desty(je to motor Š 1203) a zapojil do dědka a nastartoval na první cvaknutí. Jak to hned čaplo, tak mi to nedalo a vytáhnul kliku zastrčil a dědka jsem poprvé nastartoval klikou.
Takže musím koupit novou cívku a nemůžu nikde najít jakou. Co mám koupit? (cívka 12V .......a nevím ) Ta snad nemusí být origo. Dík Radek

1961 Serie II 109 SW 2.25 l PETROL
1954 Serie I, 107" , Pick-up with 3/4 canvas , De-luxe
1998 Discovery 1 300 Tdi
It's never over in a Rover.
1998 Discovery 1 300 Tdi
jedine original, Jakub jich ma urcite hromadu skladem, nebo si ji objednej z UK, maji ji dokonce i v Elitu od Bosche...
"It's a Land Rover"
Dik Aliku,
za Jakubem se chystám, tak se sním domluvím.
za Jakubem se chystám, tak se sním domluvím.
1961 Serie II 109 SW 2.25 l PETROL
1998 Discovery 1 300 Tdi
1998 Discovery 1 300 Tdi
- budsky
- auto: SIIA;Discovery I
- Kontaktovat uživatele:
Allik píše:5 kg staci
Díky moc za info,,,
Ještě bych měl prosbu na někoho kdo by měl S2A nebo S3 trojku někde poblíž českobrodska...Potřeboval bych se jen mrknout na nějaké detaily na autě,tak že by mi někdo umožnil jen nakouknout,tak bych byl rád.
o jake detaily by melo jit, ona S2A a S3 vypada vlastne zvenku uplne stejne, ale de facto tam je vsechno trochu jiny, S3 ma Jarda Klima u Brodubudsky píše:Allik píše:5 kg staci
Díky moc za info,,,
Ještě bych měl prosbu na někoho kdo by měl S2A nebo S3 trojku někde poblíž českobrodska...Potřeboval bych se jen mrknout na nějaké detaily na autě,tak že by mi někdo umožnil jen nakouknout,tak bych byl rád.
"It's a Land Rover"
- budsky
- Kontaktovat uživatele:
ohledně detailu se mi hlavně jedná o předek,jen si ho trošku oměřit kvuli dopasování a sem tam něco vyfotit,,a byl by na něj někde kontakt
- budsky
- Kontaktovat uživatele:
zdravim potřeboval bych čísla těch gumových lišt s plechem ve tvaru u jak nich jezdí okna v předních dveří a to samé pro pickup boudičku,mam sic originál číslá ale nemohu to nikde najít,předem dik
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
čípak je ta trojka s CZ značkou ?? fotka je titulní stránka magazínu SII klubu, věnováno památce "to Mark Rumsey"
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
Rok potom co jsme na Srazu Series 2 Clubu byli my, tedy v roce 2008 se tam objevil někdo z CZ s trojkou a ještě nečlen klubu, i přes tento dvojitý "handicap" se mohl srazu účastnit..., tenkrát mně o tom Mark psal, ale nebyl si schopný zapamatovat jméno, takže netuším kdo ten trojkař byl... a to auto asi neznám...
Country boy...
Právě jsem na něj našel ve starém telefonu číslo,kdysi ode mne kupoval nějaké díly...můžu ho zkusit zkontaktovat jestli nemá víc fotek z tohoto srazu,hlavně s Markem,pro poctu jeho památce...
Pamatuju si,jak mi o tom říkal že jede na sraz po ose do UK a když jsem pak byl další rok s Erou na Markově Workshop Meetu v Tringu tak mi o tom Mark vyprávěl...
Je mi z toho smutno když vidím že okolo nás odchází skvělí lidi v tak nízkém věku
k.
Pamatuju si,jak mi o tom říkal že jede na sraz po ose do UK a když jsem pak byl další rok s Erou na Markově Workshop Meetu v Tringu tak mi o tom Mark vyprávěl...
Je mi z toho smutno když vidím že okolo nás odchází skvělí lidi v tak nízkém věku

k.
Je to tak, Mark byl chodici LR encyklopedie, nesmírně ochotný, obětavý a připravený kdykoli pomoci... Byl to můj první kontakt přes LR v Anglii, hodně mne pomohl a dokazal sehnat mozné i nemožné...
Country boy...
tak sem taky trochu pokročil konečně
http://ostwind.rajce.idnes.cz/S2A_2/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://ostwind.rajce.idnes.cz/S2A_2/" onclick="window.open(this.href);return false;
S2A 1964 Ex MOD
RRC 1987 2.5 VM
RRC 1987 2.5 VM
Pěkně ti to jde 

moc pekne 

"It's a Land Rover"

tak a po dnešku je už v laku

S2A 1964 Ex MOD
RRC 1987 2.5 VM
RRC 1987 2.5 VM
- KENY
- tel.: +420725929400
- auto: Nějaký ten LR
Tak naloženo a jedeme domů
Hodně se těším na práci ale trochu se i bojím jak to zvládnu
Nebude to asi nikdy exponát do muzea ale dostane ode mne co já i peněženka zvládneme. Moje
už má!

Hodně se těším na práci ale trochu se i bojím jak to zvládnu

Nebude to asi nikdy exponát do muzea ale dostane ode mne co já i peněženka zvládneme. Moje

Gratuluju, dobrá koupě. Ať dělá radost. Btw proč ten vlek, tos moh dát po ose
.

- KENY
- tel.: +420725929400
- auto: Nějaký ten LR
To máš pravdu
Klidně by to šlo.
Ale než se tam nechat vézt břichoplazem radši vezmu vlek, juniora (safra zapomněl jsem mu napsat omluvenku do školy) a kamaráda a pořádný auto a uděláme si pěkný výlet! Zvlášť na dálnici si krásně pokecáš o všem na co není jindy čas. A nemusíš ani moc křičet, stejně tě ti ostatní neslyší
Díky

Ale než se tam nechat vézt břichoplazem radši vezmu vlek, juniora (safra zapomněl jsem mu napsat omluvenku do školy) a kamaráda a pořádný auto a uděláme si pěkný výlet! Zvlášť na dálnici si krásně pokecáš o všem na co není jindy čas. A nemusíš ani moc křičet, stejně tě ti ostatní neslyší

Díky