to hej, hadam to nebudem musiet robit o 4 roky znovakubas píše:dobrá práce není nad to když si to človek udelá sám

Moderátor: Miky_CZ
to hej, hadam to nebudem musiet robit o 4 roky znovakubas píše:dobrá práce není nad to když si to človek udelá sám
Když to pořádně zatitlaš nějakou sračkou tak snad negibson píše:to hej, hadam to nebudem musiet robit o 4 roky znovakubas píše:dobrá práce není nad to když si to človek udelá sám
prave tie sracky ma zaujimaju co pouzitkupec18 píše:Když to pořádně zatitlaš nějakou sračkou tak snad ne
tak to si zavahal, petriik pre mesiacom (dvoma?) takeho predal za par supovgibson píše:ono to asi nikdy neskonci![]()
zacinam zvazovat ze sa na vo vyj... a kupim defa 90sw bez naprav motora a prevodoviek
pred 4roma rokmi ked som to kupil, chvilu som pojazdil a dal to vyvaritBalú píše:hmm to sa malo spravit hned,teraz ked uz ma v tom nadrbanych kopu € a casu uz je to cloveku luto![]()
inac vas chalosi co ste mali auta v takomto stave obdivujem,ja by som natoto nemal nervy
ahoj, no hangar by sa zisiel aj keby ho trebalo vyvarovatMira 101 píše:Zdarec Gibson,to už děláš třetí auto,nebo vyvařuješ v družstvě nějakej hangár?Ted už nepřemýšlej nad kravinama a pěkně vyvařuj,z nejhoršího už jsi venku,že máš sem tam chut se na to vys.. to je normální,tak nepanikař a jedem dál,chci to vidět v barvě,zdar a pevné nervy,to pude,Mira.
to bolo hrdzave uz na druhy den ked po tom steka voda...RišoKE píše:počuj, ty radšej rovno natieraj aspoň základnou, veď to, čo si robil pred mesiacom je už určite hrdzavé..
slo, uz stojimMira 101 píše:No vidíš,vypláchnul jsi helmua jak to pěkně jde
![]()
![]()