Moderátor: Miky_CZ
Ne neni. Zajtra mi ma dojst hriadel do LT77 a vo stvrtok synchrony, no a potom v piatok rano letim do Valmez a sliedim mu na ruky, nech sa priucim. Zacina nas byt viac, tak nech som trochu zdatnejsi. Akurat dnes sme vyrabali Tonkovi na TD5 dieru na auto a vyfuk do blatnika. Urcite sa bude chvalit, ale teda je cimhrabe píše:No Šošone s tím gulášem se čeká jen na Tebe, jak si na tom , už je převodovka doma?
Takže miesto jazdeniasoson píše:Ne neni. Zajtra mi ma dojst hriadel do LT77 a vo stvrtok synchrony, no a potom v piatok rano letim do Valmez a sliedim mu na ruky, nech sa priucim. Zacina nas byt viac, tak nech som trochu zdatnejsi. Akurat dnes sme vyrabali Tonkovi na TD5 dieru na auto a vyfuk do blatnika. Urcite sa bude chvalit, ale teda je cimhrabe píše:No Šošone s tím gulášem se čeká jen na Tebe, jak si na tom , už je převodovka doma?
Aby doňho nepršalo ha, ha, haMiky_CZ píše:mas to pekne, ja sem to akorat rizl tak jak ty a nechal tak, teda akorat nechapu proc to mas potom tak slozite, tam by stacil jeden ohyb ne?
Bez toho koncového tlmiča a bez tých kolien to bol tak trocha "Abart"hrabe píše:A čo zvuk ostal rovnaký??Ten koncový tlmič ja tam ako rezonátor??
A fotečky...?hrabe píše: Já jsem dnes venčil nad Púchovem
na Štěpnici a to bahno bylo taky.