Vzdavam se svehoomar píše:Zdar,bylo by jeste volne misto na sobotulow píše:Tombofb a ostatni, koukejte se u mne prihlasit

Moderátor: Miky_CZ
Vzdavam se svehoomar píše:Zdar,bylo by jeste volne misto na sobotulow píše:Tombofb a ostatni, koukejte se u mne prihlasit
Použij ty souřadnice, které tam jsou uvedené a není co řešit.kubaacze píše:nevite jak se na ten polygon dostat? nevim jestli jste dostali ten email s popisem .. pri vsi ucte, z toho popisu se nemuze ani prase vyznat kud jet (posudte sami z prilohy...)
skoda, ze sme se nak nepotkali, ja jsem delal instruktora jizdy v terenu v range roveru sport a ani sem za cely den nevylezl z auta kolik bylo lidi ale vsechno se zvladlo a byla to paradni akceTomBofB píše:Super akce a špičková organizace, Lowe, gratulace. Musel jsem se držet s davem jako ovce a škoda, že jsem musel odjet. Stejně jsem tam byl na motorce,ale stihl jsem projít všechno. Jediné, co mě mrzelo, byli ti frajírci, co mají VW a spol, sedli do S/C a pedál plynu jim koukal z podlahy ven. Jinak akce super. Uvidím, jestli dorazím do Jihlavy, jelikož teď není čím a Fordem se mi opravdu nechce.
Doufám, že to zopakujeme příští rok zase.
Tom
Já se Miky ke RRS ani nedostal. Jediné, co jsem zkusil byl def 90 a 110 a i bez redukcí to byla paráda. No začínám šetřit a defíka si snad jednou pořídím. Ale je to škoda, mohli jsme pokecat.Miky_CZ píše:skoda, ze sme se nak nepotkali, ja jsem delal instruktora jizdy v terenu v range roveru sport a ani sem za cely den nevylezl z auta kolik bylo lidi ale vsechno se zvladlo a byla to paradni akceTomBofB píše:Super akce a špičková organizace, Lowe, gratulace. Musel jsem se držet s davem jako ovce a škoda, že jsem musel odjet. Stejně jsem tam byl na motorce,ale stihl jsem projít všechno. Jediné, co mě mrzelo, byli ti frajírci, co mají VW a spol, sedli do S/C a pedál plynu jim koukal z podlahy ven. Jinak akce super. Uvidím, jestli dorazím do Jihlavy, jelikož teď není čím a Fordem se mi opravdu nechce.
Doufám, že to zopakujeme příští rok zase.
Tom